- Konu Sahibi Pinarbartu
- #1.601
Neslihancim ben neden 8. o sıralamada az kilo verdiğim için mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neslihancım ben ama 70 kilodan 66 kiloya geldim hatta şu an 64.800 kilom yeni tartındım da
Neslihan ne yapıyon.Yeni bir misafirimiz var celen35.Hoşgeldin misafir:)
guzelim 21.11.2008 giris terihindeki kiloyla simdiki kilonun yuzdesi bu suanda 2.0 kilo vermis gorukuyorsun
hatirlarsan tartlnda sorun vardi oyuzden
yanii tartinin sucuu giris tarihini ele aliyoruzz canim
rose sana yakisani yaptim iste bu yaa:lepi: kim tutar seni herseyi zamana birak zamanla zayiflarsin bu kilolari bir ayda alamdiki bir ayda verelim demi:jeyyar: ama umit oldukca hayaler gerceklesir yaza super citirlar olarak gircez:içelim:ahanda geldim işte.amaaan bi izn istiyeyim dedim olmadı işte.zaten hep öyleydi herkes bişey yapar bende yapmak istediğimde o kural kalktı dnirdi.bak şimdi yine öyle oldu görüyonuzmu.neslihaaaan duydunmu kıııızz.burdayım.belkşi bu hafta kara hatta kapkara listede olabilirim ama sonrakinlerde akpacık bembeyaz listelerde olmazsam bende görürüsünüzz.heeeeeeyt uleeen varmı lan bana yan doğru düzz hatta kilolu bakan.korkun benden korkunnn bugün itibariyle başlamış durumdayım.hatta inadına bugün akşama revani pasta felan yapcam nedenmi inat,çünkü bukadar karralı olduğum bi günde yapayımki ne bugün ne sonra bidaha yemiycemm.takiii 75e düşene kadar.
buarada akrepciiiim haysem motiveleriniz ve yöntemlerinizi yazdığınıxz için allah bin kere trazı olsun.cenabı mevla hem bu dünyada hem öteki dünyada umdukalarınıza nail korktuklarınızdan emiiiin eylesin.allah evlatlarınızdan sevdiklerinizden ayrımasın hepinizi.(Amin()bu dualarım eylülce hemşom neslihan ve bütün arkadaşlarım içinde geçerli.hemşom senden de allah razı olsun.neslihan sendende olsun.dünkü psikolojiden beni kurtardınuız.benim şuan kilom 84.5.ama tam regli haftam olcam yani.oyüzden de kilolu gibi duruyorum galiba.amaaan umrumda değil.nasıl olsa bi ays onra 70li rakamlarda olcam demi ama.