• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14.takim son bir ayda vermis oldugu kilo sonuclarii
EN IYILER.....
Nukeray(5.3)
Psoriasis(3.6)
serince84(3.5)
eylulce(3.0)
Sumilat(2.3)
KOTULER.......
neslihan(2.0)
s2000(1.5)
haysem(1.0)
rose14(1.0)

son bir ayda verilen kilolarr

Son düzenleme:
Neslihancım ben ama 70 kilodan 66 kiloya geldim hatta şu an 64.800 kilom yeni tartındım da

guzelim 21.11.2008 giris terihindeki kiloyla simdiki kilonun yuzdesi bu suanda 2.0 kilo vermis gorukuyorsun
hatirlarsan tartlnda sorun vardi oyuzden
yanii tartinin sucuu giris tarihini ele aliyoruzz canim

neslihan bravo kız güzel hazırlamışsın
bak gözüme acaip girdin
işte buuuu
gaptanların kralçesiiiiiiiii
yumuşak şeker
veee
bi okadar daaaaaaaaaaaaa
haşşiiiiiiiiiinnnn

ahanda geldim işte.amaaan bi izn istiyeyim dedim olmadı işte.zaten hep öyleydi herkes bişey yapar bende yapmak istediğimde o kural kalktı dnirdi.bak şimdi yine öyle oldu görüyonuzmu.neslihaaaan duydunmu kıııızz.burdayım.belkşi bu hafta kara hatta kapkara listede olabilirim ama sonrakinlerde akpacık bembeyaz listelerde olmazsam bende görürüsünüzz.heeeeeeyt uleeen varmı lan bana yan doğru düzz hatta kilolu bakan.korkun benden korkunnn bugün itibariyle başlamış durumdayım.hatta inadına bugün akşama revani pasta felan yapcam nedenmi inat,çünkü bukadar karralı olduğum bi günde yapayımki ne bugün ne sonra bidaha yemiycemm.takiii 75e düşene kadar.
buarada akrepciiiim haysem motiveleriniz ve yöntemlerinizi yazdığınıxz için allah bin kere trazı olsun.cenabı mevla hem bu dünyada hem öteki dünyada umdukalarınıza nail korktuklarınızdan emiiiin eylesin.allah evlatlarınızdan sevdiklerinizden ayrımasın hepinizi.(Amin()bu dualarım eylülce hemşom neslihan ve bütün arkadaşlarım içinde geçerli.hemşom senden de allah razı olsun.neslihan sendende olsun.dünkü psikolojiden beni kurtardınuız.benim şuan kilom 84.5.ama tam regli haftam olcam yani.oyüzden de kilolu gibi duruyorum galiba.amaaan umrumda değil.nasıl olsa bi ays onra 70li rakamlarda olcam demi ama.

amin canım amiin
evde yaptığın şeylerin tadına bak ama
mesela revani yaptın
bi çatal al sadece
ve yerken beynine mesaj gönder
bu kadarcığın yettiğini fazlasının zararlı olucağını
aslında hiç yemek istemediğini
ve sana yardım etmesini felan
ve kısıtlamadığın içinde daha kolay geçecek şeker

sen uygula bu dediklerimi
hatta not da alabilirsin
inan faydasını görürsün
ben görüyorum çok şükür
şeker

kızlar selam valla bende abah kalktım 1,5 bardak ılık suyumu içtim 2 bucuk galete peynir va 1 bardak çay içtim
bugün pazarımız var gidiyimde şöle güzel güzel yeşil elmalar portakallar brokoliler alıyım da yiyim barii
şimdi evi süpürmem gerek bi geçmişi okuyayım dedim

kızz neslihan bugünden itibaren bütün gün yedikleri buraya saati saatine yazacaksın ben ve diğer arkadaşlarda
bende senin takipcinim bundan sonra takılıp kaldın ya kaç aydır aynı kiloda seninde kaptanın ben olcam bu takımda hiç olmazsa şubat sonuna kadar bi 70 ol be bacımmm aaaaa

merhaba fıstıklar ben geldım, bıraz once annemlerı yolcu ettım hemen buraya bı bakayım dedım ama cok ısım var evı toparlayacagım
sabah kahvaltıda bıraz kacırdım ama aksam bısey yemek ıstemıyorum sadece meyve cunkı yarın tartılacaz bakalımşakkıdı
kızlar ben sımdı cıkıyorum sonra gecmısı okurumkaydirigubbakcemile4

ahanda geldim işte.amaaan bi izn istiyeyim dedim olmadı işte.zaten hep öyleydi herkes bişey yapar bende yapmak istediğimde o kural kalktı dnirdi.bak şimdi yine öyle oldu görüyonuzmu.neslihaaaan duydunmu kıııızz.burdayım.belkşi bu hafta kara hatta kapkara listede olabilirim ama sonrakinlerde akpacık bembeyaz listelerde olmazsam bende görürüsünüzz.heeeeeeyt uleeen varmı lan bana yan doğru düzz hatta kilolu bakan.korkun benden korkunnn bugün itibariyle başlamış durumdayım.hatta inadına bugün akşama revani pasta felan yapcam nedenmi inat,çünkü bukadar karralı olduğum bi günde yapayımki ne bugün ne sonra bidaha yemiycemm.takiii 75e düşene kadar.
buarada akrepciiiim haysem motiveleriniz ve yöntemlerinizi yazdığınıxz için allah bin kere trazı olsun.cenabı mevla hem bu dünyada hem öteki dünyada umdukalarınıza nail korktuklarınızdan emiiiin eylesin.allah evlatlarınızdan sevdiklerinizden ayrımasın hepinizi.(Amin()bu dualarım eylülce hemşom neslihan ve bütün arkadaşlarım içinde geçerli.hemşom senden de allah razı olsun.neslihan sendende olsun.dünkü psikolojiden beni kurtardınuız.benim şuan kilom 84.5.ama tam regli haftam olcam yani.oyüzden de kilolu gibi duruyorum galiba.amaaan umrumda değil.nasıl olsa bi ays onra 70li rakamlarda olcam demi ama.
rose sana yakisani yaptim iste bu yaa:lepi: kim tutar seni herseyi zamana birak zamanla zayiflarsin bu kilolari bir ayda alamdiki bir ayda verelim demi:jeyyar: ama umit oldukca hayaler gerceklesir yaza super citirlar olarak gircez:içelim:

bu arada oglen menumu yazagim protein karisimi baktim 97 kalori degerindeymis bi sade yogurt tatlandirici kulaniyorum bi kucuk elma saat 10 kiraz sapi cayi ve mandalina yedim aksama bol yumurtali salata ... yasasin proteinlerrrrrrrr

valla kizlar bakacaz bakalim dedigim gibi herkez bundan sonra burda ir yere gitmek yok su kotulerin listesinide gorusecez hepimizz beraber kafa kafaya verip oldumu su bulasiklarimi yerlestirip geliyom tabi gelen olursaa

Back