• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

neslihan bravo kız güzel hazırlamışsın
bak gözüme acaip girdin
işte buuuu
gaptanların kralçesiiiiiiiii
yumuşak şeker
veee
bi okadar daaaaaaaaaaaaa
haşşiiiiiiiiiinnnn

süprizzzzz
ya kziim ne sandin beini kiz senmisin emind egilim sen oldugundan sen bana guzel laf demezdin ya nasil oldu anlamadim

Neslıhan ne desen haklısın kızzz, bızım takım ıyıce boslamıstı ama bundan sonra gorsunler otekı takımlar nasıl kılo verılıyormus hem haftaya gayemde gelcek tam kadro burada olursa daha ıyı olur...
yaptıgın lısteye baktım sonuncuyum :çok üzgünüm:
bundan sonra kılo verecem cok kararlıyım
ben bıraz gecmıs sayfaları okuyayım (cok sey kacırmısım)

ahanda geldim işte.amaaan bi izn istiyeyim dedim olmadı işte.zaten hep öyleydi herkes bişey yapar bende yapmak istediğimde o kural kalktı dnirdi.bak şimdi yine öyle oldu görüyonuzmu.neslihaaaan duydunmu kıııızz.burdayım.

ya ohh canima degsin san giciklik olsun diyee vermedim yoksa kalkmis degilllülülülülülü
oyuzden sen burdasin canim biryere gitmiyon

Neslıhan ne desen haklısın kızzz, bızım takım ıyıce boslamıstı ama bundan sonra gorsunler otekı takımlar nasıl kılo verılıyormus hem haftaya gayemde gelcek tam kadro burada olursa daha ıyı olur...
yaptıgın lısteye baktım sonuncuyum :çok üzgünüm:
bundan sonra kılo verecem cok kararlıyım
ben bıraz gecmıs sayfaları okuyayım (cok sey kacırmısım)

bencede canim benimm sen git okuu sayfalari dedigim gibi artik tepenizdeyim gerek msnde gerekse tlfdaa
hepiniz bana ozelden tlflarinizi gonderin bakimm
uc kisiden aldim geri kalanindan almadim ozelden gonderin oldumu hepiniz de gelmediginiz zaman nerde oldugunuzu sorim

kıs cadı o naıl karşılama bakem öyle ağır mağırkaydirigubbakcemile

hoşbuldukmu demem lazım dedin ya hoşgeldin beni deli etmeye diye o açıdan yanikaydirigubbakcemile5
kiz hosgeldin dedik iste daha ne diyek dur seni tanitacam senii
agirsin tabii hafifmisin dee

Kızlar hepiniz burdayken diyetle alakasız ama benım sorunumu da çöze rmisiniz.Yüzüm mahfoldu

kiz senin yuzundee ne duzelmezmis bee ne bilim anam elmeyi rendele balla karistirip surr poyle diyolar yaaa

bende buryımm finallerim bitti bilgisayar sürekli hata veriyor anlayan arkdaş var mı hata kodunu yazsam nette arastırdım ama bişi bulamadım sabah 1 dilim ekmek 1 catal lor biraz domates turp yedim 1 bardakta cay az öncede 1 portakal yedim şimdiye kadar böle....

kiz senin yuzundee ne duzelmezmis bee ne bilim anam elmeyi rendele balla karistirip surr poyle diyolar yaaa

Tabı senin süt gibi beyaz yüzün var pürüzsüz.Yüzümde içten kızarıklık var nasıl düzelcek bilmiyorum.İşe yarar mı ki ballı elma:utangac:

Begüm hoşgeldin bizim huyumuz kurusun altta yüzk kişi de olsa önce geçmişi okuruz.Ondan farketmedim ben seni.

hoşbulduk cnm yok kurumasın huyunuz cnm devam edin okumaya geçmişi nesli alır sonra oklavayı eline neme lazım:))

ağırmıyım bilmem sana sormak lazım baksana çizlege bile kaldıramadı yeni değişikliği gözükmüyor:sm_cool:

kizlar begum arkadasim benim eski takimdan hanii gelipte birtuelu gelemiyen varya iste oo
canlarim rakadasimaa guzel bir karsilama yapin oldumuu siz muhabbet edin ben eger kocam beni birakirsa gelirim yaa valla su cadiyi vede isizi birakasim yok ama ne yapim basimdaa duruyooo benimkisi hatta yorum yapiyoo deli etti benii
yavrular arkadasim takima girmek istiyo bu hafta deneme suresine girmesini istiyorum sizlerde uygun goruseniz tabi kendi basimaa is yapmak istemem degilmii ama

bende buryımm finallerim bitti bilgisayar sürekli hata veriyor anlayan arkdaş var mı hata kodunu yazsam nette arastırdım ama bişi bulamadım sabah 1 dilim ekmek 1 catal lor biraz domates turp yedim 1 bardakta cay az öncede 1 portakal yedim şimdiye kadar böle....

Hoşgeldin canım.Sen çok az yedin ya düşüp bayılmayasın sonra

kizlar begum arkadasim benim eski takimdan hanii gelipte birtuelu gelemiyen varya iste oo
canlarim rakadasimaa guzel bir karsilama yapin oldumuu siz muhabbet edin ben eger kocam beni birakirsa gelirim yaa valla su cadiyi vede isizi birakasim yok ama ne yapim basimdaa duruyooo benimkisi hatta yorum yapiyoo deli etti benii
yavrular arkadasim takima girmek istiyo bu hafta deneme suresine girmesini istiyorum sizlerde uygun goruseniz tabi kendi basimaa is yapmak istemem degilmii ama

Deneme süremize hoşgeldin begümcün.Seni tanıyabılır mıyız.Kaç kilosun

Back