Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evvveeeet yakında ama çok yakında neslihanımı da görcez
paylaşımda manşetlerde
kilo veremedin neden veremedin
:içli köfte yedim bol çerez yedim(hehehehehe)
dayanamadım doymama rağmen yine yedim(oysa doymadan kalkılacak sofradan)
veeee sonuç
işte engüzel kısmı burası
koçu ben olceeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
ve
bitttiiiiiiiiiiiin neslihaaaaaaaaaaaannnnnnnnn
hadi bakeemmmm

kizlar butun mesajlar silinmiiss galiba hic birinizin gonderdiysenizde mesajini almadim lutfen bana tekrar mesaj yollarmisinizz mumkunsee

bende yazarim son sorunun cevabini
SORU=akrep33 un kocluk yapmasini istermisiniz
CEVAP=hayir hayir aslaaaaaaaa
:roflol::roflol::roflol:

hem ben oraya kotu sekilde yazilmayacagimii soyleyim souleki ben bu yaarismaya 85 kiloyla girdim suanada 73 kiloyum hahahahahahah

14.takim uyeleri
son zamanalrda katilimimz okadar azaldiki bunlarin onune gecmek icin nasil bir cozum bulsam diye dusunup duruyorum aslinda buluyorum ama kirici olmak yada sizi madur durumda birakmakta istemiyorum son zamanlarda okadar azaldikki herkez biryerlere gitti artik motive olmanin zamani geldi bence kizlarr
verdigim linkleri lutfen okuyun once bunu soylemek istiyorum artik analizler yapiliyo vede kim ne kadar vermis vermemis ortaya cikiyo bu bence super bir fikir
oyuzden bencde sizin simdiden anlalizlerinizi uyapmak istiyorum hepinizin oyuzden yarindan itibaren artik lutfenn ama lutfenn biraz daha paylasimda bulunun bazi arkadaslarada bizzat uyarilarda bulunacagim ozel mesaj yoluylaa vede ayni sekilde devam edilirse ikinci kez uyaracagim hala devam ediyorsada diskalifiye edilecektir bilginize sunarim kizlar
bu uygulamalarda biizm icin gercekten bizim iyiligimiz icin daha cok motive olmak adinaa

kızlarrr çok kötü durumdsyım virüs bulaştı bilgisayar çöktü format attım olmadı giremiyorum hiç bi şeye 2 sayfadan ileri gitmiyooo

neslihan nerelerdesin ışığın yanıyor ama burda yoksun dur kız takımında biras
msn de de yoksun zaten

kızlar pc açık olarak aşağıda duruyo.yazamasam bile arada yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum.daha öncede dediğim gibi bilgsyr otuduğumuz odadda oyüzden babamın yanında yazamıyorum.yanlış anlamayın.ben 10-15 günlük izin istiyorum takımdan bazı özel nedenlerden dolayı.

yapma yaaaa:1no2:

Canlar nasılsınız açar açmaz tuğbanın msjını okudum üzüldüm burası zaten cansız en çok katılanlardan tuğbada:çok üzgünüm: tez zamanda inş gelir aslında gitmese daha iyi

bende bugün net kesikti giremedim-tatlicadiarzu- ama günüm çok güzel geçti iyi idare ettim sabah sirkeli suyumu içip egzersiz yaptım sonrası kahvaltıda peynir 1 dilim kepekli ekmek yedim sonrası 1 elma öglen kıymalı karnıbahar iki küçük kivi akşamda yoğurtlu yedim karnıbaharı aralarda bol su içtim bu günümü kapatıyorum inşaAllah hihoyyyt

şimdi geçmişi okıyım bakıyım neler yazılmış kimler katılmışyerimseniben

Tuğbacım senin yaşadıkların sinsi birirkmeler canım bi zaman sonra gün yüzüne çıkıyor malesef bende muzdaribim bunlardan en güzeli uzman terapisyen fakat bizi aşıyor çok pahalı
hastanelerde doktorlar sadece ilaçla tedavi ediyor ve ilaçlar bir zaman sonra bağımlılık yapıyor nette kullananları araştırmıştım hep şikayetciler bırakamıyorlar körükörüne ilaçtan çok korkuyorum sadece sinir uçlarını uyuşturup tepkin azalıyor düşüncen zayıflıyor kişisel gelişim kitapları oku canım ama yazarları dindar olanları tercih et çok etkili
Allah şifa versin

neslihancım haklısın canım burayı canlandırmak lazım baksana tuğbanında gitmesi gerekiyormuş

eee geriye kimse kalmıyomu ki
sizler varsınız işte kızlar
burda olmasanız bile kilo vermeye devam edin ki cumaya güzel bir tablo çıksın ortaya takımınız adına
sadece vermeyen neslihan olsunn
hehehe ne kaa kötüyümm

arkadaslar dun kinamiz vardi yienimin sunnet kinasi ufffff ya walla rejim dun parantez icine alindi malesef neler yemedim ki sabah annemle yaptigim kahvaltida oalya noktayi koyudu..... ama oglen kendime spor ayakabisi ve esofman aldim yarin sabah ister yagmur ister kar yagsin kosmaya gidecez......

selam herkese
bugun hiç ugrayamadım çok işim vardı
ama aksam yedigim pasta dısında hersey güzel geçti :) olsun olur arada dimi-tatlicadiarzu-
sabah bi yumurta yedim domates biber falan bol su içtim
öglende yarım simitten azıcık aldım yemek yicek zamanımda yoktu zaten aksama dogru 2 kasık pilav yedim sonrada biraz pasta

olur tabi canım sen ye pastaları
yarında ye hatta tüm bir pasta
afiyet olsun sizeee
neslihan köfte sen pasta ooohhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…