- 8 Ağustos 2008
- 35.187
- 41.737
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #1.561
evvveeeet yakında ama çok yakında neslihanımı da görcez
paylaşımda manşetlerde
kilo veremedin neden veremedin
:içli köfte yedim bol çerez yedim(hehehehehe)
dayanamadım doymama rağmen yine yedim(oysa doymadan kalkılacak sofradan)
veeee sonuç
işte engüzel kısmı burası
koçu ben olceeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
ve
bitttiiiiiiiiiiiin neslihaaaaaaaaaaaannnnnnnnn
hadi bakeemmmm
var mı bilgisayardan anlayannnnnn biliyorum birazdan yine gitçek(((
kızlar pc açık olarak aşağıda duruyo.yazamasam bile arada yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum.daha öncede dediğim gibi bilgsyr otuduğumuz odadda oyüzden babamın yanında yazamıyorum.yanlış anlamayın.ben 10-15 günlük izin istiyorum takımdan bazı özel nedenlerden dolayı.
selam kızlar sayfayı açtım okuyodum işim cıktı bırakıp gittim
valla bende ne ettiysem motivasyon geri gelmiyo tabi burayada ugrıyamadıgım için olmuyo
neslihancım özel mesajını gördüm canım
bende bugün 2 dilim kızarmış ekmek 1 yumurta tavada ve peynir yedim akşama da sadece meyve ve 1 tabak nohut ve yogurt yemegi düşünüyorum reglide olmuşum sabah
şimdi ilaçllarıda kullanmaya başlıcam daha alamadım ama onlarda cok iştahsızlık yapıyomuş kilo kaybı yazıyo yan etkilerinde
bazı kızlar içme ilaçları demiş ama benim sinir bozukluluguyla ilgili problemim yok kızlar sadece kaygı endişe intihar etme istegi var ve ben daha ileri dereceye gider korkusunla doktora gittim ve kullanmam gerek çünkü artık yanlız başıma dışarı cıkamaz oldum otobüse binemez oldum evde yanlız kalamaz oldum yani sorunlarım sinirle ilgili degil tamamen içten gelen bozukluklar
14.takim uyeleri
son zamanalrda katilimimz okadar azaldiki bunlarin onune gecmek icin nasil bir cozum bulsam diye dusunup duruyorum aslinda buluyorum ama kirici olmak yada sizi madur durumda birakmakta istemiyorum son zamanlarda okadar azaldikki herkez biryerlere gitti artik motive olmanin zamani geldi bence kizlarr
verdigim linkleri lutfen okuyun once bunu soylemek istiyorum artik analizler yapiliyo vede kim ne kadar vermis vermemis ortaya cikiyo bu bence super bir fikir
oyuzden bencde sizin simdiden anlalizlerinizi uyapmak istiyorum hepinizin oyuzden yarindan itibaren artik lutfenn ama lutfenn biraz daha paylasimda bulunun bazi arkadaslarada bizzat uyarilarda bulunacagim ozel mesaj yoluylaa vede ayni sekilde devam edilirse ikinci kez uyaracagim hala devam ediyorsada diskalifiye edilecektir bilginize sunarim kizlar
bu uygulamalarda biizm icin gercekten bizim iyiligimiz icin daha cok motive olmak adinaa
olur tabi canım sen ye pastaları
yarında ye hatta tüm bir pasta
afiyet olsun sizeee
neslihan köfte sen pasta ooohhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?