• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canlar nasılsınız açar açmaz tuğbanın msjını okudum üzüldüm burası zaten cansız en çok katılanlardan tuğbada:çok üzgünüm: tez zamanda inş gelir aslında gitmese daha iyi

bende bugün net kesikti giremedim-tatlicadiarzu- ama günüm çok güzel geçti iyi idare ettim sabah sirkeli suyumu içip egzersiz yaptım sonrası kahvaltıda peynir 1 dilim kepekli ekmek yedim sonrası 1 elma öglen kıymalı karnıbahar iki küçük kivi akşamda yoğurtlu yedim karnıbaharı aralarda bol su içtim bu günümü kapatıyorum inşaAllah hihoyyyt

şimdi geçmişi okıyım :kahve:bakıyım neler yazılmış kimler katılmışyerimseniben

iyi değildim haysemcim.şu püsküütün hüpletme sayfasını açonca kendime geldim.güzel düşüncelerin içinde çok teşekkürler bitanem.ya ben artık başaramıycam kanaatindeydim.olmıycak hep böyle şişko kalacm hiç bi zamn beğendiğim giysileri giyemiycem millete ağzım açık bakacam diye bugün ağladım durdum.oyüzden de akşam hırsımdan yedim.ikindinde yedim.şimdi pişmandım.ama artık değil.yalnız senden ve senin gibi yüksek rakamlardan başarıyla hedefine ulaşan arkadaşlarım.ilk baştan beri yaptıklarını anlatabilirse duacı olcam yani.şuan istediğim en güzel ve faydalı olabilecek şeylerden biri bu.sen hangi aşamalardan geçtin.arda krizin tuttuğu olmadımı neler yaptın böyle zamnlarda.
haaa akrep bırak şu neslihanlarla felan çekişmeyide sende söyle yaptıklarını.söyle nolur hatta söyleyin.vallahi iyi değilim ben.bugün oakdar çok ağladımki.gözlerim biber gibi yanıyo şimdi.bak şubatıda yarıladık sayılır.ben kaçım.güya 83.5 .kusura bakmayın arkadaşlar ama ben şuanda rahat 86 varım.tartılmıycam.ama eğer bana inanıyosanız ben yarım saat önce kendime geldim.eğer hala veremezsem 15 gün sonra beni lütfen takımdan atın.haa tabi gayret edipte veremezsem obaşka.unutmayın ben çok yavaş veriyorum guatrdan ötürü.yalnız bana 2- 3gün müsade.o da sevincimi paylaşmak için.:a015:

iyi geceler kızlar
neslicim dediğin dogru canım yapılsın tabi bi uyguklama uyamıyosakta diskalifiye oluruz napalım
akrep kız sen neler diyon öleee delüüü ne istiyon bizim kaptanımızdan :)))
zaten kızı sinir ediyoruz bu aralar dogru dürüst katılım olmuyo (tabi bu laf kendi adıma )
neyseee haydin ii gecelerr

biz yiyerek kilo vermeye karar verdik :dilcikar:

anaammmm yiyerek micokacimcoook
hemde pasta ve köfte yiyerekkaydirigubbakcemile3
hadüüüüü hadüüüüüüüüüüüüü
cumaya görüşceeeez şekerlerrrr
vee
görüşme anımız
belki yarın belki yarındanda yakıııııııııııındelikafadulden

haaa akrep bırak şu neslihanlarla felan çekişmeyide sende söyle yaptıklarını.söyle nolur

a.sah canım yaaa kıyamam :teselli:
ben yaptıklarımı söylerim de sonra bir deri bir kemiğe dönersen kızma bana olurmu:smiley-cool:
ben işin sırrını yakaladım şeker
sabah kahvaltını krallar gibi
öğle yemeğini memur gibi
akşam yemeğinid e fakir gibi yiyosun
aralar da meyve ve bol su
bu kadar
ama tabi ben bunların hepsini günlük uygulayamıyorum..haa daha fazla yemiyorum tabi ama öğünleri tam anlamıyla bulamadığım anlar oluyor tabi
mesela kahvaltı ile öğle birleşebiliyor bazen
ama kalktığımda muhakkak bir meyve ile başlıyorum muz hariç
muzu ilerleyen saatlerde yiebilirin ama aç karnına ağzına aldığın şey bağırsakları çalıştıran bişi olmalı kabız olmamak için
mesela bir elma bir armut yada birer tane kuru kayısı kuru incir

ve ben sofradan doymadan kalkıyorum..peygamberimizin sünnetidir de bu dimi az yemek
veeee
akşamları
sadece iki kaşık
hafta sonları sabah ve öğle doyurabilirsin karnını
amaaaaaaaaa
akşam yine sadece iki kaşık
hem bu şekilde saçma diyetlerden de uzak kalıyorsun
evde ne yaparsan yap katılabiliyorsun şeker
ve şekerden de uzağım ben
zaten biz şekeriz dimi şekere ne gerek vardelikafadulden

birde vazgeçilmezim spor canım
bu aralar rahatsızlığımdan dolayı bıraktım ama
yürüyüşümü yapıyorum
inan mide küçülünce ve kendini kısıtlamayınca
ve de aç kalmayınca saldırmıosun yiyeceklere
kilo da verdiğin için dünyanın en mutlu insanı oluyosun

ne mi istiyomşakkıdı
tabiki kilo vermesini o çizelge aynı kaldığı sürece
yada bir ieri iki geri yaptığı sürece dilimden kurtulmicak
neslihanım bu gidişle ben mezun olucam ama gelip seni hep taciz ediceemmm
sen ak saçlı nine olduğunda bileedelikafadulden

canlar hayırlı sabahlar sirkeli suyumu içtim egzersizimihihoyyyt yaptım birazdan kahvaltı cokacimcoook yapcam bu hafta 1 gün hariç çok güzel geçti rejimim aman nazar vermiyim kendime bu gün misafir bastırı:roflol:r bi bakıyım dedim kimler var :kahve:ama yine benden kaçmışlar yawbenneyaptımki

iyi değildim haysemcim.şu püsküütün hüpletme sayfasını açonca kendime geldim.güzel düşüncelerin içinde çok teşekkürler bitanem.ya ben artık başaramıycam kanaatindeydim.olmıycak hep böyle şişko kalacm hiç bi zamn beğendiğim giysileri giyemiycem millete ağzım açık bakacam diye bugün ağladım durdum.oyüzden de akşam hırsımdan yedim.ikindinde yedim.şimdi pişmandım.ama artık değil.yalnız senden ve senin gibi yüksek rakamlardan başarıyla hedefine ulaşan arkadaşlarım.ilk baştan beri yaptıklarını anlatabilirse duacı olcam yani.şuan istediğim en güzel ve faydalı olabilecek şeylerden biri bu.sen hangi aşamalardan geçtin.arda krizin tuttuğu olmadımı neler yaptın böyle zamnlarda.
haaa akrep bırak şu neslihanlarla felan çekişmeyide sende söyle yaptıklarını.söyle nolur hatta söyleyin.vallahi iyi değilim ben.bugün oakdar çok ağladımki.gözlerim biber gibi yanıyo şimdi.bak şubatıda yarıladık sayılır.ben kaçım.güya 83.5 .kusura bakmayın arkadaşlar ama ben şuanda rahat 86 varım.tartılmıycam.ama eğer bana inanıyosanız ben yarım saat önce kendime geldim.eğer hala veremezsem 15 gün sonra beni lütfen takımdan atın.haa tabi gayret edipte veremezsem obaşka.unutmayın ben çok yavaş veriyorum guatrdan ötürü.yalnız bana 2- 3gün müsade.o da sevincimi paylaşmak için.:a015:

tuğba canım benim ben ümitsizlige kapılmadım hiç sadece bi ara rejim modona tam girewmiyodum buradakilere haksızlık etmemek için çıkmak istemiştim ama rejimi bırakmayı degil
ümitsiz olma ne olur bende bocalamalardan sonra baştaki gibi başladım yine
artık kilolar hiç gözümde büyümüyo inan istesem 50 dahi düşebilecegime inanıyorum sende verirsin :teselli:tabiki kaçamaklarım oluyoducokacimcoook
ben kendi tecrübelerimden anladımki rejimin en büyük etkisi olan su canım ben bu hafta günde 3 kg su içtim bir bardağım var benim yarım kilo alıyor sabahları ona iki tatlı kaşığı sirke bir tatlı kaşığı bal katıp sıcağa yakın içtim egzersiz yaptım sonra bir bardak daha sıcaga yakın su içtim kahvaltı yaptım ve düzenli yemek tabiki çok yağlı çok tuzlu yok
incelirsin canım herkesin giydiklerinide giyebilirsin benim artık gardırobumda1 tane etegim hariç hiç biri olmuyor bana geçen eteklerimden birini kestim kendime göre yaptım

başarırsın ben başardığıma göre sende herkeste başarır ben inan bu kilolara ancak Allah vermesin ağır hasta olursam yada mezarda gelebilirim diye düşünüyordum Rabbime çok şükrediyorum şimdi elhamdülillah

lahanayı falan bırak bence lezzetsiz yemekler insanı bıktırıyor onu kapuska olarak ye çok az yağdakıyması yağlıysa yağda katma pişir daha güzel bence sıcak sıcak

birde yemege başlamadan iki bardak ılık su iç yerimseniben çabuk doyuyorsun

Kızlar :bbo:zamanın nasıl geçtigini anlamadım yarım saattir burdayım daha kahvaltı yapmadım yataklarım duruyo bu gün pazarımda var öpüyorum hepinizi kız serince tuğba sen yine geçmişi okumuyomusun:mymeka:

hadi hepinizi öpüyoruma.s.

/B]
neslihancım haklısın canım burayı canlandırmak lazım baksana tuğbanında gitmesi gerekiyormuş

ya gercekten cok fenaa sinirlerim bozuk guzeller ne yapsak bilmiyorum sizlerden bir fikir bekliyorum ama yok hicbiriniz bana fikir vermiyorsunuzz
neslihan ozel msj dedin msj yok bende benmi yanlis anladim
canim bende anlamdim hepinize teker teker ozelden mesaj gonderdim sans bu ya butun ozel mesajlar silinmis
okadarda ugrasmistimm

selam herkese
bugun hiç ugrayamadım çok işim vardı
ama aksam yedigim pasta dısında hersey güzel geçti :) olsun olur arada dimi-tatlicadiarzu-
sabah bi yumurta yedim domates biber falan bol su içtim
öglende yarım simitten azıcık aldım yemek yicek zamanımda yoktu zaten aksama dogru 2 kasık pilav yedim sonrada biraz pasta :utangac:
kiz sende puskuutun actigi topigi oku eger gecmisi okuyorsan orda goreceksin verdigim linki eger okumadiysanda lutfen oku oldumu lutfen kilzar hepinizden ne olursa olsun gecmisi okumanizi istiyorum vede yorum yapmanizi bir mesaj yazip cikmayinki burayi canlandiralimm dimi ama

neslihan köfte sen pasta ooohhhhhhhhhhh
kiz seni bana paraylami verdiler ya alla alla ustune para verecem sus ugrasma benimle gicik hemserimiz dedik bagrimiza bastikk bu ne nankorluk durmadan yere vuruyon beni :mymeka:aglarim haa senağlamazatenn bir gun yiyip bir gun yemiyomm deli olmus durumdayim imdatttttttttttt kurtarin beniiiiiiiiiiiiiiiiiikafamçokkarıştı

iyi geceler kızlar
neslicim dediğin dogru canım yapılsın tabi bi uyguklama uyamıyosakta diskalifiye oluruz napalım
zaten kızı sinir ediyoruz bu aralar dogru dürüst katılım olmuyo (tabi bu laf kendi adıma )
neyseee haydin ii gecelerr
tamam canimm yapilacak ama nasil yapilacakk bir fikir verseniz artik nasil olur
zaten senide alacam elimeee habaerin olsunn kendini birakmissin
depresyondayim diyyip duruyorsunn topla be kendini gecmis sayfalardaki yazinii hic gormemis duymamis olmak istiyorum lutfen ama

ne mi istiyomşakkıdı
tabiki kilo vermesini o çizelge aynı kaldığı sürece
yada bir ieri iki geri yaptığı sürece dilimden kurtulmicak
neslihanım bu gidişle ben mezun olucam ama gelip seni hep taciz ediceemmm
sen ak saçlı nine olduğunda bileedelikafadulden

ahhh ahhh gercekten nine olacam diyet yolundaa iyi diyon guzel diyonda kofteler ne olacak haytimdan nasil cikaracam ki onlarii:çok üzgünüm:

kiz bak gercek diyom cok canimi sikmaya basladin sen
artik yeter olurmu kalk sirkelen otur aynanin karsisina neden hala kurtulamadim diye dusun vede verdigin kararlarin sounan kadar gitt
emin ol kilolarin gittigi zaman hayattan daha cok zevk alacaksinn
lutfen biraz kendinee ceki duzen verr
izin konusuna gelince izin felna yok hanfendi babn tuvalete lavoboya vs.. yere gittigzaman solugu burda alacaksin ayrica bu haftada kilonu tartilip soylemeni istiyorum olsun varsin sonuncu olalimm sen o kara listeye alnacaksin canim vede gercekleri tartida gordugun gibi burdada goreceksinn dedigim gibi izin yokk burdasin yarinde tartilip soyle kac kilosun sonra gor burdada haline vede daha cok hirslann oldumu birde bunu deneyelimm seni nasil kendine getirriz sonrada takim olarak bunu dusunelim tamammi canim baska soz laf istemiyomm senden hadi bakalim kalk metobolizma hizlandiran seyleri yapp elma ye ne bilim iste sana dediklerimi yapp vede hizlandir artik suu metabolizmanii yurruu senden artik azim bekliyoruzz hepimiz ve emeinimki bu azimi gosterecksin kendin icin sadece kendin icin yapp bunuu

simdi gidip sizin su kilo analizini yapim bakim ne alemdeyizz hepimizz sirkenelim artik degilmii gecmisi okumayan varsa gecmisi biran once okusun verdigim linkleri kontrol etsinn

kizlar simdi gordugum kadariyla sempatik arkadasim kkda olup topigimize ugramamis hatta kendisi zayiflamk isteyenlerin topiginde oyuzden
kirici olmak istemiyorumm oyuzden kendisine ilk uyariyi yapiyorum haberi olsun herkezinn

sympathique arkadasimiz 14.takimdan paylasimda bulunmayip burda oldugu haldee baska topiklerde yarisma duzeenleyip buraya ugramadigi icin diskalifiye edilmistir
bilginizee..........

14.takim bireysel siralama sonuclari
1.haysem (11.0/14.29%)
2.serince84 (9.0/11.54%)
3.sumilat (5.4/8.18%)
4.neslihan (6.0/7.60%)
5.nukeray (5.0/7.52%)
6.rose14 (6.5/7.22%)
7.eylulce (3.5/3.91%)
8.psoriasis (2.0/2.94%)
9.S2000 (2.0/2.80%)
10.spagot (henuz yeni katildigi icin bilgileri yok )

sirasiyla= kacinci oldugu,ismi,(kac kilo verdigi/yuzdesi)

Son düzenleme:
slm citirlar.... ben bugun sabah yine kosmaya gidemedim kizim hasta gastro okula goturmedim evde..... ya varya kosamiycam bu hafta deli olcam...... rose motivenin kaybetme hepimiz ayni gemini yolcusuyuz basladiysak basaracaz ucunda olum yok ya yavas yavas veriyorsan bi senede verirsin ama yinede verirsin haftada 1 kilo verecegine 500g ver ama saglikli ve neseli bi sekilde ver gemiyi terketme.........

yukarida hepimziin kilosu ve yuzdesi var kizlar bu listeyi her hafta sizlere hazirlayacagim vede kendimizin nerde oldugunu gorelimm
simdi son bir aydaa ne kadar kilo vermisiz ona bakacam vede bunun analizini yapacagim oldumu kizlarr

Back