- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #1.541
bugün kaç defa girdiysem kimseye raslayamadım bende adeta köşe kapmaca oynadık
kızçorba içtigine iyi etmişsin:teselli: tabiki tansiyonun düşer çok aç kalmışsın yoğurtla iki bisküvi ile gün geçermi
kızlar hayırlı geceler kalkmam lazım namaz kılmadım daha
yaa yedim valla sevin canimm sana giciklik verirkenneslihan ooooh sana bana derken sen yicen onlarııı hemde akşam yeee sar açık ekmeğee benim yerimede yee olurmu şeker..yatmadan önce tekrar yee
ayyyy çok mutlu oldum şimdi yaaaa
bak ya giciksin isteee ama seni mutlu ettigim icin gercekten cok uzgunum canim behatta tek yemek olmaz spagotu da çağır yazık oda yesin ve s2000 de fazla olunca iştahını da artar ve cumaya ne mutlu olurum hehehehehe
canim hosgeldin ama grubumuzda yer yok daha yeni uye aldik canimmisfir olarak gelebilirsinmerhaba arkadaşlar gurubunuzda banada yer varmı acaba bende katılmak istiyorum cuma yarışmalarına bir kaç gruba sordum hiç birinden cvb gelmedii(
aferim aferim sende onun giciksin :roflol:sensiz olmaz gel sen de hep beraber yiyelimcokacimcoook:smiley-cool:
kiz bunu soracak kim olabilir sence benim benimm uff yaa uc dort gundur cekirdek yiyorum demekki ondan gr oynamiyoo:1shok:Yine kimseler yok neyse kızlar biriniz çekirdegin kalorisini sormuştu bana tam olarak kim olduğunnu hatırlayamadım kuruyemişleri ekliyorum kalorisinin fazla olduğunu biliyor ve rejimde yemiyordum araştırdım gerçektende acayip kalorileri var çerezlerin hekafamçokkarıştı
badem 100 gr 600
hindistancevizi 100 gr 603
fındık 100 gr 650
fıstık 100 gr 560
çam fıstığı 100 gr 600
ceviz 100 gr 549
patlamış mısır 100 gr 478
kabak çekirdeği 100 gr 571
ay çekirdeği 100 gr 578
kizdimm :mymeka:nasılsın haysemcim.bak busefer ben geldim ama malesef çıkmam gerek.dua ve niyazlarınız için hepinizden allah razı olsun canlarım.ya siz ne vefalı insanlarsınız.ama malesef memleketin dört bi yanına dasğılmışız.biarda olsaydık en azından aynı şehirde ne güzel olurdu bee..gerçi memleket dışıda var demi.şimdi neslihan görürse kızar felan.memeleket dışındakinler için de geçerli dediklerim.
valla okadar masumlarkii yiye yiye bitiremiyom insanin can sikintisini aliyorlar ama bence bu kadar kalorili olduklarini gorunce artik masum olmadiklarini biliyoruzhaysem bu ne bu kadar kaloriyi bi arada gorunce korktum walla:bbo:bakincada nasil mahsum gorukur o cerezler demi al beni yeder gibi:icecream:zaten yemiyordum ama iyce tiksindim simdi tsk haysem:Saruboceq:
kiz ne korkmasi burdayim grevdefelan degil im kocis evde dun butun gun evde oturdu bende giremedim birde malum icli kofte yaptim butun gunumu aldii kiz gercek bak utanma canin cektiyse gonderim sanahaysem allah kabul etsin canım...
neslihan hala yok..
grevdemi ki acebaaaa
yarışmadan korkmadın dimi şekeeeer
kiz ne depresyonuu be bu yasta kendini boyle dusunme bence haplarla kurtulacagina kendi kendine kurtul depresyondann allaha cok sukurr ne varda halindee sukur et alllaha guzelimm haplarida kullanma dedigin gibi cocuklarin var allah onlarin uzuntulerini gostermesin bitanem sen dedigimi yap birdahada duymak istemiyom depresyon felann :mymeka:kızlar selam
ay bügün gene yogundum
sabah ablamla yengem geldi eniştem eşim bi oturduk çay faslına
saat 2 de doktora gittik yengemle o cok zamandır gidiyo benim psikolojik durumum pek iyi degildi uzun zamandır gitmek istiyodum maddi durumdan ve sosyal sigortam olmadıgından gidemiyodum
onun doktoruna götürdü bugün beni sagolsun
2 tane antidepresan ilaç verdi ileri depresyon geçiriyomuşum kızlar ilaçları daha alamadım ama 2-3 güne alıp başlıcam ama cok da agırlar nasıl olcak bilem bende var 2 küçük cocuk uyur kalırsam ruh gibi gezersem ne yapcam bilmem
akşamda ablama geçtik 1 aydan fazladır abimi görmemiştim oraya geldiler bende gittim daha yeni düştük eve soyunup dökünüp hemen buraya koştum uzun uzun ayrıntılı anlatıyorum ki kızmayın bana girmiyorum diye
bak hem depresyondaymışımda :)))
adaşım gözün aydın babacığında gelmiş ALLAH başınızdan eksit etmesin canım bizlerede dua edin olurmu
ben gene bugün hiç diet modunda degildim kızlar bakmayın kusuruma zaten ha şimdi adet te olcam cumaya 75 cıkmazsam iii
neyse ben kaçar namazı kılıyım daha kızı uyutmadım
sizleri seviyorum byyy
AKREP33
kızlar bundan sonra kilo alıp vermelrimizi devamlı göz önünde tutabilmemiz için kilo istatistiği yapıcaz..
püskütüm bunu genel anlamda yapıyor her hafta sırayla kardeş takımlarla birlikte yapacak
ama
ben derimki biz her hafta uygulayalım bunu..
her cuma sonrası bunu uygulayalım..kilo verenler veremeyenler kilo alanlar..kara listemiz olsun..kara listeye üst üste kilo alanlar ve de devamlı aynı kiloda kalanlar girsin..her hafta kilo vermeyi başaranlar takımın motivasyonunu yüksek tutsun.
ve 4 hafta kara listede kalanlar takımdan çıksın.
günde 5 mesajdan az yazanlar o günü eksiyle kapatsın
bir haftanın tamamını eksiyle kapatanlar karalisteye girsin
Bende geldim linkleri okuyorum.Kızalr kaç gündür akşamları spor yapasım yok ama zorla yapıyorum dün gecede yapmıycam dedim sonra vicdanım el vermedi kalktım yaptım:)
Nesli tamamdır anlaşıldı.Kızlar burası yeri değil ama bilginiz vardır,yüzüm mahfoldu.İçerden kızarıklık var yanak bölgesinde.Sivilced eyok içerden kırmızı kırmızı noktalar var ne edecem bilmiyorum.
selam kızlar
nasılsınız, kusura bakmayın ben bugunlerde gıremıyorum ama yarından ıtıbaren yıne hep sızlerleyım, ve tabııı kkya gıremedıgım ıcın motıvasyonum dustu ve yemeye basladım
gecmısı okuyamadım ama bu sayfayı okudum
neslıhan bana ozel msj gelmedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?