Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın canım..
elma şifa kaynağıdır ama..lapadan çok daha iyidir..
hem ek tip değilmişki.maden suyu ve sebze de var..
ay elmemi yok ya bence lapa daha iyii hem herzman degil haftada bir yapacan lapayida ben biraz tiksindim yoksa onceden persembe gunleri yapardimm
canim allah bababna uzun ve hayirli omurler versinn onlarin yeri bambaska icimizde bende babami coook severim oda degidigin gibi cok mazlumdurr ne diyim allah hep yuzlerini guldursun
oh oh ohhihoyyyt n güzel ne güzel pardon yannış oldu
bi üzüldüm bi üzüldüm demek kilo vermen durdu e sen ye o zamandelikafadulden
kiz arkadasimi kizdirmasana sen sen bugun gel bana iclikofte yapiyom yedirim sana bir guzel ohhh harika valla soyle yagli yaglii agzimin suyu akti sana komplo kur:bbo:im derken

Kızlar selam geçmişi okudum ama herkese tek tek cevap yazamadım teşekkür butonu da kalktığı için teşekkür edemedim.Ben diyetede spora da devam ediyorum.

neslihan ooooh sana bana derken sen yicen onlarııı hemde akşam yeee sar açık ekmeğee benim yerimede yee olurmu şeker..yatmadan önce tekrar yee
ayyyy çok mutlu oldum şimdi yaaaa

hatta tek yemek olmaz spagotu da çağır yazık oda yesin ve s2000 de fazla olunca iştahını da artar ve cumaya ne mutlu olurum hehehehehe

kızlar alooo niye ben geldigimde kimse olmuyor yaw:jeyyar:
birazdan öglen yemegimi yiycem kapuska var dün yiyememiştim bugün yiycem onu sabah zeytin peynir ekmek yemiştim sonrası bir kivi bol su
hatice kız maşaAllah çok iyi gidiyosun
tuğbacım sevinmiş kavuşursun babana inşaAllah
babnada maşaAllah yani kitap okuyan erkekleri takdir edrim ne güzel
inşaAlalh maşaAllah kafiyeli oldukaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar gurubunuzda banada yer varmı acaba bende katılmak istiyorum cuma yarışmalarına bir kaç gruba sordum hiç birinden cvb gelmedii(

Yine kimseler yok neyse kızlar biriniz çekirdegin kalorisini sormuştu bana tam olarak kim olduğunnu hatırlayamadım kuruyemişleri ekliyorum kalorisinin fazla olduğunu biliyor ve rejimde yemiyordum araştırdım gerçektende acayip kalorileri var çerezlerin hekafamçokkarıştı

badem 100 gr 600
hindistancevizi 100 gr 603
fındık 100 gr 650
fıstık 100 gr 560
çam fıstığı 100 gr 600
ceviz 100 gr 549
patlamış mısır 100 gr 478
kabak çekirdeği 100 gr 571
ay çekirdeği 100 gr 578

nasılsın haysemcim.bak busefer ben geldim ama malesef çıkmam gerek.dua ve niyazlarınız için hepinizden allah razı olsun canlarım.ya siz ne vefalı insanlarsınız.ama malesef memleketin dört bi yanına dasğılmışız.biarda olsaydık en azından aynı şehirde ne güzel olurdu bee..gerçi memleket dışıda var demi.şimdi neslihan görürse kızar felan.memeleket dışındakinler için de geçerli dediklerim.

slm kizlar kostur kostur anca geldim sabah bi suru rdv vardi benim... rejime devam tabi yine yagmur yagid kosamadik yine sansima kuseyim niyeti aldik yagmur durmadi neyse.... bu aksma yienimin sunnet kinasi annemlere gitcem bebisleri okulda aldiktan sonra yarina aksama kadar giremem.... rose baban geliyormus gozun aydin 4 gunde hatim inderde bereket olmaz mi o evde... allahim saglikli uzun omurler versin babacigina.....

haysem bu ne bu kadar kaloriyi bi arada gorunce korktum walla:bbo:bakincada nasil mahsum gorukur o cerezler demi al beni yeder gibi:icecream:zaten yemiyordum ama iyce tiksindim simdi tsk haysem:Saruboceq:

anacıım ne olursa olsun çerzden vazgeçmem..zaten arada yemekde gerekiyor..
bende bende bende varım dimiiii..delikafadulden

neslihaaaan nerelerdesin bacıııı..
anammmm gaptan takımı terketmiş....
gaptan yazmassa tayfalar hiç yazmaz sayfalar ilerlememiş bile
ülem en çok yazan ben oldum gelsenize takımınıza..
neslihan paylaşıma bak gelince şeker
oooohhhh sanada gelcek deşifre olma sırası
devamedersen böyle vermemeyee

Sağol canım.Sende çok iyi gidiyorsun.Canım ama bu akşam spor yapasım yok ne etsem yapmasam mı

kimseler yok bugun hakkaten..
ben de bugun sabah peynir domates yedim sadece arada 2 bisküvi
öglen bi kase yogurt yedim sonra baktım tansiyonum düşüyo çorba vardı onu içtim
bugunluk bu kadar aksam da bi portakal yerim belki..

Kızlar çok şükür bugün rejim modundaydım hiç bozmadımhihoyyyt bi egzersiz yapmadım bu gün misafirim gelmedi bozmak için zorlayan bir sebeb olmadı kaydirigubbakcemile2
kızlar böyle yazmama bakamyın misafiri çok severim ama rejimdeyken zor oluyor napıyım

haticem seninde canın istemiyosa bişe olmaz bu gün yapma zorla yapmak çok zor oluyo cansız kafamçokkarıştıcansız yerimseniben

bugün kaç defa girdiysem kimseye raslayamadım bende adeta köşe kapmaca oynadık

kızçorba içtigine iyi etmişsin:teselli: tabiki tansiyonun düşer çok aç kalmışsın yoğurtla iki bisküvi ile gün geçermi

kızlar hayırlı geceler kalkmam lazım namaz kılmadım daha

haysem allah kabul etsin canım...
neslihan hala yok..
grevdemi ki acebaaaa
yarışmadan korkmadın dimi şekeeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…