- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #1.521
oh oh ohhihoyyyt n güzel ne güzel pardon yannış oldu
bi üzüldüm bi üzüldüm demek kilo vermen durdu e sen ye o zamandelikafadulden
ay elmemi yok ya bence lapa daha iyii hem herzman degil haftada bir yapacan lapayida ben biraz tiksindim yoksa onceden persembe gunleri yapardimmgünaydın canım..
elma şifa kaynağıdır ama..lapadan çok daha iyidir..
hem ek tip değilmişki.maden suyu ve sebze de var..
canim allah bababna uzun ve hayirli omurler versinn onlarin yeri bambaska icimizde bende babami coook severim oda degidigin gibi cok mazlumdurr ne diyim allah hep yuzlerini guldursunhayırlı sabhlar arkadaşlar.bugün çok yoğunum temizlik yemek vs.ollleyyy babam geliyo akşama burda nasipse.annem vefat etti ya benim.babam zaten masumdu ondan sonra dahada masumlaştı.sanki kendini yük gibimi görüyo artık nee bilmiyorum.ne getirsen önüne onu yer.3-4 günde kuranı kerim hatmi yapar.maşşalalh çok fazla okur.inanın o burdayken bizim ev dahda bereketleniyo.eşimin işleri felan yoğunlaşıyo.canım babam benim yaa.onu hoş tutmak için inanın elimden geleni yapıyoum.eşimde öyle allah razı olsun.babamın yanında okadar saygılı dururuki .babamın evde olduğu saaatlerde fazla giremme.çünkü bilgisayar oturduğumuz odada.birazdan hafif kahvaltı yapcam.akşam lahana sarcaz arkadaşla.ondan yerim artık.4-5 tane kadar.
kiz arkadasimi kizdirmasana sen sen bugun gel bana iclikofte yapiyom yedirim sana bir guzel ohhh harika valla soyle yagli yaglii agzimin suyu akti sana komplo kur:bbo:im derkenoh oh ohhihoyyyt n güzel ne güzel pardon yannış oldu
bi üzüldüm bi üzüldüm demek kilo vermen durdu e sen ye o zamandelikafadulden
farkında değildim yaptım galiba canım..
hatta tek yemek olmaz spagotu da çağır yazık oda yesin ve s2000 de fazla olunca iştahını da artar ve cumaya ne mutlu olurum hehehehehe
Yine kimseler yok neyse kızlar biriniz çekirdegin kalorisini sormuştu bana tam olarak kim olduğunnu hatırlayamadım kuruyemişleri ekliyorum kalorisinin fazla olduğunu biliyor ve rejimde yemiyordum araştırdım gerçektende acayip kalorileri var çerezlerin hekafamçokkarıştı
badem 100 gr 600
hindistancevizi 100 gr 603
fındık 100 gr 650
fıstık 100 gr 560
çam fıstığı 100 gr 600
ceviz 100 gr 549
patlamış mısır 100 gr 478
kabak çekirdeği 100 gr 571
ay çekirdeği 100 gr 578
anacıım ne olursa olsun çerzden vazgeçmem..zaten arada yemekde gerekiyor..Yine kimseler yok neyse kızlar biriniz çekirdegin kalorisini sormuştu bana tam olarak kim olduğunnu hatırlayamadım kuruyemişleri ekliyorum kalorisinin fazla olduğunu biliyor ve rejimde yemiyordum araştırdım gerçektende acayip kalorileri var çerezlerin hekafamçokkarıştı
badem 100 gr 600
hindistancevizi 100 gr 603
fındık 100 gr 650
fıstık 100 gr 560
çam fıstığı 100 gr 600
ceviz 100 gr 549
patlamış mısır 100 gr 478
kabak çekirdeği 100 gr 571
ay çekirdeği 100 gr 578
nasılsın haysemcim.bak busefer ben geldim ama malesef çıkmam gerek.dua ve niyazlarınız için hepinizden allah razı olsun canlarım.ya siz ne vefalı insanlarsınız.ama malesef memleketin dört bi yanına dasğılmışız.biarda olsaydık en azından aynı şehirde ne güzel olurdu bee..gerçi memleket dışıda var demi.şimdi neslihan görürse kızar felan.memeleket dışındakinler için de geçerli dediklerim.
kızlar alooo niye ben geldigimde kimse olmuyor yaw:jeyyar:
birazdan öglen yemegimi yiycem kapuska var dün yiyememiştim bugün yiycem onu sabah zeytin peynir ekmek yemiştim sonrası bir kivi bol su
hatice kız maşaAllah çok iyi gidiyosun
tuğbacım sevinmiş kavuşursun babana inşaAllah
babnada maşaAllah yani kitap okuyan erkekleri takdir edrim ne güzel
inşaAlalh maşaAllah kafiyeli oldukaydirigubbakcemile3
kimseler yok bugun hakkaten..
ben de bugun sabah peynir domates yedim sadece arada 2 bisküvi
öglen bi kase yogurt yedim sonra baktım tansiyonum düşüyo çorba vardı onu içtim
bugunluk bu kadar aksam da bi portakal yerim belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?