- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #1.501
bencede zararlı acaba benmi yanlış biliyorum diye düşünmüştüm. ee kız bişey yemiyoki.verdiğini kilom sanıyo ama bence yanılıyo.boşuboşuna aç kaldığını anlıycak ama iş işten geçecek.sadece akşam 1 tabak sebze var .yanında 2 kaşık yoğurtla.onun dışında peynir yumurta et vs .yok diyetinde.üstelik bu diyeti ona veren bi doktor.önümde yaklaşık 20 gün var.20 günde 7-8 kilo veririm diyor.bence maden suyu günde iki şişe yeterli..birde anlamadığım arkadaşın 22 sine o kiloya ineceğini nerden biliyrmuş
canım zatern bende hiç onaylamıyorum yaptığını.yüzü felan okadar cansız ki.ağzı felan sanki oruçlu gibi kuru kuru.benim zaten acelem yok.yaza kadar yavaş yavaş gitcez artık.ayda 4-5 kilo hedefim.fazlası caydırıcı oluyo zaten.Tuğbacım boş ver arkadaşını öyle diyetmi oılurmuş bazı doktorlar maden suyunu hiç önermiyor kaldıki 5 şişe kısa sürede kg vermeye özenme canım eger uzun vadede yavaş yavaş veririsek zamandanda kazanırız düşünsene iki üç ayda istedigimiz kglaya kavuşsak bırakır bırakmaz yiyip alırız ama beş altı aya yayarsak kazancımız olur bence
kızlar ya giremedim bugün eltimler bendeydi anca ev topla bişeyler yap
eşimde bu hafta tatilde geç yat geç kalk
adet olucam deli gibi canım bişeyler istiyo
siz en iyisi atın beni takımda yaaa inanın vicdan azabı yaşıyorum üff
neyse yarın görüşürük kimsecikler yok bu saatte
:roflol::roflol::roflol:aa olur mu ya çekinme çekinme ye sen sengözlerimebaksanab
afiyet olsun kiz benim yerimede ye diyecem ama yemenabersiniz.ohh maşalah maşallah sayfalarv dolmuş.arkadaşllar.pazarda 1 simit yedim.biliyosunuz ki pazartesiler benim simit günüm.akşam meyveyle geçiştircem artık.
yaa az önce arkadaşımla konuştukta.oda 83 kilo.ayın 22 sine 74 e düşecekmiş.yine aynen sabah öğle 1 elma veya ayva.arlarda bolsu ve günde 4-5 şişe maden suyu içiyo.ama ben maden suyunun fazlası zararlı diye biliyodum.oda yağları yakıyo diyo.bi fikriniz varmı bu konuda.
gunaydin canim bende senin gibi oldum bu hafta gecende n eguzel kacamaksiz basladim bir misair altust ediyo herseyii ya gercekten su misafirleri kovalim en iyisiKızlar buarada hepinize hayırlı sabahlara.s.
bende geçen perşembeden beri çok iyi gidiyordum taki dün misafirim gelene kadar misafir işi çok kötü oluyor inanın sırf yemekten sebeb istemiyorum kendimi kontrol edemiyorum senağlamayedikten sonra okadar pişman oluyorumki anlatamam:çok üzgünüm: neden daha az yemedim diye
bu gün yine başladım yarında hamile bir arkadaşım var ona ev işinde yardıma gidicem doğumu yakın temizlik yapıcak
suda içemiycem yarın
günaydın herkese
herkes bi vazgeçme olayına girmiş yapmayın etmeyin yahu..
burası feci motivasyon yeri valla ben kendimden biliyorum yoksa ben de coktan bırakmıştım :)
zayıflamam durdu gibi geliyo bana ya da regl olucam ondan bi şişlik var ve çok şişman görünüyorum sinirim bozuluyo
neyse ben kahvaltıya gidiyorum...cokacimcoook
Akrepcim günaydın canım
benim bildigim tek tip diyetler herzaman sağlıksızdır ama
günaydın herkese
herkes bi vazgeçme olayına girmiş yapmayın etmeyin yahu..
burası feci motivasyon yeri valla ben kendimden biliyorum yoksa ben de coktan bırakmıştım :)
zayıflamam durdu gibi geliyo bana ya da regl olucam ondan bi şişlik var ve çok şişman görünüyorum sinirim bozuluyo
neyse ben kahvaltıya gidiyorum...cokacimcoook
günaydın canım..
elma şifa kaynağıdır ama..lapadan çok daha iyidir..
hem ek tip değilmişki.maden suyu ve sebze de var..
maaşallah 3-4 günde hatm haa ne güzel bir baban varmış canım yaa allah ömrünü sağlıkla artırsın
zeynepcim canim bu arada senin ozel mesaj ayarlarin kapali sen onu biran once ac oldumu canim olurda lazim olursaa simdiden soyleyimdee
hadi sende kahvaltiya git bende evimi temizleyim opuyorum hepinzi isim bitsin gelmeye calsiirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?