Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi gecelker arkadaşlar.ben satt 2 yekadar gayet iyi gittim.bol bol sıcak suyumu içtim.ama saat 2 de bi haber geldi.arkadaşım hamileydi acil sezeryana alacaklarmış.illede benim yanında kalmamı istedi.ben de hooop süpermen gibi aman pardon superwomen gibi atlayıp gittim.akşam 8:30 da bebiş dünyaya geldi maşallah.hemen çocuğun ağzına okumuş olduğumuz hurma ve zemzemi sürdüm.ardından 1 hurmada ben yedim.arkadaşım biraz zor kendine geldi.az önce annesi ankardan geldi nöbeti ona teslim ettim.okadar çook acıktım susadımki eve gelince hemen çay peynir domates salatalık yedim.yani bugün yine fazla su içemedim.ama olsun arkasaşım hayırlarla kurtulup bebişini kucağına aldı ya yeter.haa bebişn adı mustafa emir.

neslihancım sayfalardan birinde 5 günlük bi şoktan bahsetmişsin yaa.alıntı yapacaktım ama hangi sayfada kaldı bilmiyorum birazda üşendim.
aman gülüm ne ediyon öyle 5 yumurta felan.ben yiyemem yerim ama biliyon benim tansiyon ve kolestrol problemim var.ertesi gün kendimi kümeste bulmıyayım.okadar yumurtadan sonra.gıtgıtgıdaaaakkkkkk diye diye.ben tek gıdayı pek yapamıyorum zaten.dediğim gibi yalahana ya ender saracın 3 günlüğü.ama şu lahanayı içimde kalmasın diye bi deneyesim var.bende neticesi nolcak.cuma başlamyı düşünüyorum.yarın yani perşembe gün akşama kadar giremmem.sabah bende sohbet var.
gıt gıt gıddaaaaakkkk.gıt gıt gıdaaaaakkkkkk.gıt gıııttttt.

bi ben varım heralde...
gece 2 ye kadar nöbetteyim yine :bbo:

bende varimmm ama fazla kalmam heralde
eeee noruyonuz simcilik
ben çıkmışım siz gelmişiniz olmaski ama
allah sağıkla analı babalı büyütsün inşallah..
ne güzel bir komşusun sen.inan gözlerim doldu..benim senin gibi komşum olsaydı ne güzel olurdu.bacım gibi:teselli:

anammm bi tavuğumuz eksikti ben dedim size yapmayın bu diyeti dokunur diye.gördünüzmü okuması bile okunuyor anacıımdelikafadulden

canlar ben geldimhihoyyyt Allahın izniyle tam geldim inş bu gün düzenli rejime başlıyorum şuan sirkeli suyumu içiyorum 66 kg ya çıktım geçen hafta verdigim yarım kg loyu aldım yaniii bundan sonra paylaşımlarla burdayım nasipse bi geri bakıyım neler var-tatlicadiarzu-

herkese günaydın bayanlar...

sabahları kalkar kalkmaz 3 tane akşamdan ıslattığım kuru kayısıları yiyorum.
o kadar zor yiyorum ki iştah falan kalmıyor kahvaltıya..
ne yesem şimdi acaba?
aç gezmek de istemiyorum :uhm:

günaydın canım hayırlı sabahlar:1hug: ayrıca aramıza hoş geldin
kaysı bağırsakların için heralde kahvaltıyı atlamazsanız daha sağlıklı güzel kilo verirsiniz

Kızlar bende kahvaltı yapcam fakat oğlumu sabah uçakla istanbula gönderdik haber alamadım okadar merak içindeyimki acayip bunaldım sirkeli suyumu zor içtim kontürümde yok arayamıyorum kimsede aramadı beni

günaydın canım hayırlı sabahlar:1hug: ayrıca aramıza hoş geldin
kaysı bağırsakların için heralde kahvaltıyı atlamazsanız daha sağlıklı güzel kilo verirsiniz

hoşbuldum canım:1hug:

hamilelik sonrası hemoroid başlangıcı var bende sanırım.
bu yüzden zorla yiyorum kabız olmamak için :bbo:

kahvaltısız gün geçiremem ben aslında ama tatlı tatlı bu seyleri yiyince cok midem bulanıyor sabah sabah...

gunaydin canim ya ne guzel yapiyorsun kayisi bende bir aralar yiyordumda simdi yemez oldum tuvalet acisindanda superr bir cozum kayisi
Kızlar bende kahvaltı yapcam fakat oğlumu sabah uçakla istanbula gönderdik haber alamadım okadar merak içindeyimki acayip bunaldım sirkeli suyumu zor içtim kontürümde yok arayamıyorum kimsede aramadı beni

canim gunaydin icini ferah tut kizz insallah haberini alirsin belki ucak rotar felan yapti bilemezsin yanii

gunaydin ... gunaydin bayanlar nasilsiniz ??? ben bu sabah klasik kahvalti kellogs k ve kahve az oncede yesil cayimi yaptim iciyorum rose allah anali babali buyutsun vatanina milletine hayirli bir cocuk olur insallah ..... ben dun regl oldum sistim insallah yarin tartilirken bi akslik cikmaz yeni hedef belirledim kendime ayde bes kilo... neslihan hosgeldin nasilsin ????

eylülce walla sen her kahve dediğinde için gidiyor
ben de nescafe hastasıyımdır.
hamilelik ve şimdi de emzirme derken hasret kaldım walla...

ne zaman gönül rahatlığıyla içebilcem bilmiyorum..

kiz bhk ben ac kalmaya raziyim ama kahvesiz aslaaaaaaaaaaaaaa kalamam bende hastalik haline geldi kahve fasilari soz snein icinde bi fincan icerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…