Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar teşekkür ederim gitmiş çok şükür 11 yaşında sabah 6 da binmişti onlar sevinçlerinden ihmal etmişler ben burda dokuz doğurdum aksi kontürümde yok ödemelide aramıyor hattım çaresizlik nekadar kötü birşey Allahım vermesin

hosbuldum canim yaa sende hosgeldin nasil gidiyo protein kiz o istah kesen seyin adini sormustum soyledinde benmi kacirdimm acabaa nasil buhafta iyi gittimii su protein diyetin zayifladinmii
eylülce walla sen her kahve dediğinde için gidiyor
ben de nescafe hastasıyımdır.
hamilelik ve şimdi de emzirme derken hasret kaldım walla...

ne zaman gönül rahatlığıyla içebilcem bilmiyorum..

kiz neden ben hamileyken gunde bir bardak icebilirsin hatta iyi olur demisti doktorumm
kiz sen nasil kurufasulye yedin ben emzirme boyunca kurufasulye yiyememistim gaz yapiyo diyee cocuka yada yesemde bir bardak suya kimyon koyup iciriyorlardi bana iyy igrenctii

neslihancım eşim bu konularda biraz hassas benim..
içme diyordu..
9 ay boyunca 3-4 kere falan içmişimdir.
o da alışveriş merkezlerine gidiyorduk gezmeye,starbucksta içiyordum,o kadar..

şimdi de kızı uykusundan edicek diye yanaşamıyorum.
cünkü bi kere içtim,gece 4e kadar oturduk.
bilmiyorum belki de denk geldi..
ama iyi korktum yanibenneyaptımki

kuru fasulye nerden cıktı bu aradakaydirigubbakcemile3

ay canimm benim yaa hadi gozun aydin iyi firca cekseydin ihmalkarlik yapanlaraa
neyse neysee varmis yaa

olabilir canim cok hassas oluyo cocuklar sutten hersey geciyo hamileyken zaten icmistim emmzirikencayi bile cook acik ve sekerli iciriyorlardi bana
kuru fasulyeye gelince ben yedigim zaman fena gaz yapiyodu oglana mercimek nohut partakal vs.. boyle seyleri yesemde dedigim gibi kimyon iciyordum arkasindan
benim oglan acayip gazli bir cocuktu ne yesem gaz yapyordu bilmiyorum seninki oyle degildir belki de

oğlanlar daha gazlı olur derler ama bilmiyorum..
benim kızda daha bir kere bile gaz sorunu yaşmadık,Allah nazarlardan saklasın
alttan zaten sürekli cıkarıyor..
emdikten sonra da ayağa kaldırmamızla ağızdan cıkarması bir oluyor gazını..
cok şükür walla..

hemoroyid bendede var dikkat et ilerlemesin canım çok kötü hiç bağırsaklarını kurutmıycaksın tatlıdan midem bulanıyor diyorsunya işte üstüne içebildigin kadar ılık su iç sonra kahvaltı yap bende kahvaltıyı çok severimyerimseniben kalkıyım yapıyım çay demledim bu gün kepekli ekmegim yok peksimet var evde onla zeytin yerim

sorma canım ya illet bişey bu hemoroid..
ilerlememesi için başka tavsiyen var mı?

evet canim bende hep oyle duymusumdurr neyse allahtan ben atlattim ogunleri neyseki seninkisi akilliymis allah bagislasin tekrardan

canim ne guzel ben kahvaltiyi pek sevmiyorum yaa nasil olacak bilmiyomm zorlasam kendimii
amannn neyse hadi sen git yap kahvaltini bende su islerimi bitirim acik kalsinda oldumu kizlar siz devam edin

bu arada sabahtir yanima bir sise su aldim iciyom bakalimm sizde unutmayin oldumu su icmeyi yok ben bu gune kadar icmiyordum ya insan ac olunca ne yaparsin mecburiyetten haha
hadii hadi ben isime bakimm rezil bir durumdayimm
ayrica kociste icerde fosur fosur uyuyo ayy anliyacaginiz yine calismiyo bu hafta

kızlar ıspanak pişiriyorum azyağlı kıymasız bugün menüm o buraya bakarkende biraz soğanlaru pembeden kahveye döndü gidiyim mutfağa kahvaltımı yapar uğrarım
hatırlıyormusunuz bilmiyorum ben evde bebek bakıyordum ayrıca çeyiz işide yapıyodum son zamanlarda ihmal ettim asıl işimi şimdi çocuğu verdim işlerime başlıycam yoğun olarak inş burdayım nasipse artık gider gelir aralarda yazarım fırsat buldukca

gunaydın kızlar

Haysem hosgeldın, oglun gıtmıs Allah kavustursun canım, bugun cok dıkkat edersen yarına aldıgın yarım kıloyuda verırsın sen kız cok azımlısın masallah keske bende oyle olsam gercı dıkkat edıyorum sporumuda yapıyorum ama zor gıdıyor kılolar yapıstı sankııı...

bende kahvaltıda kellogs yedım
doymadım sonra 2 dılım kepek ekmegı peynır, yumurta yedım ve kahve ıcıyorum...

sibelcim teşekkür edrim canım eskiden hep kg vermek çok zor gelirdiki hatta 5 kg vermek okadar büyürdüki gözümde artık öyle düşünmüyorum rahatlıkla verebilecegime inanıyorum hele bukadar kg vermem bana büyük bir moral oldu bundan sonra yavaş yavaş vermek istiyorum zamana yaymak istiyorum hedefim haftada 1 kg verebilmek çok sıkı yaptığımda boşluğa düşünce yemekleri kararsızca yiyorum

bende içmeye çalışıyorum suyu
bu kocalar:mymeka: evde olunca düzenimiz bozuluyor yawkaydirigubbakcemile3
benimki titiz olmamasına rağmen zavallı adam gözüme batıyo kız-tatlicadiarzu- çok evde durunca
kışında işi pek olmaz çoğu evdedir dışarı alışkanlığıda yoktur bir namaza gider gelir dibimde bekler:1hug:

kizlar bende spor yaptim cok sukur bugun yarin diye ihmal ediyordum neysee benim kocis kalkti ancak evden giderse gelebilirim oyuzden gorusuruz sonra opuyorum hepinizi cok yoruldum valla coktandir yapmiyordum yaa hamlamam insallah

Kız seninki de bir hafta çalışıyor bir hafta çalışmıyor ohh ne ala yaa bende öyle iş istiyorum:teytey: bende sabahtan bu yana yarım litre içtim öğleden sonrada 4 e kadar yarım litre içicem akşamda yarım litre oldu mu 1.50 litre ben genelde her gün içeim 1.5 litre ama daha fazlasını içemem

sorma canım ya illet bişey bu hemoroid..
ilerlememesi için başka tavsiyen var mı?

özellikle tuvalette uzun süre kalmıycaksın onun çok etkisi var ilerlemesinde damarlar genişliyormuş daha fazla oluşumunda etkili oluyor çoğunlukla sulu ve sebze türü yemekler yiyceksin ben yazın sabah kahvaltı yapıyoduk genelde ögleden sonrada arkadaşlarla yiyoduk ve çay yanında birşeyler oluyordu sonradan çekiyodum acısını fazla acı limonlu yemiyceksin bol bol su bende rejim haricinde aksine suyu aklıma getirmem

Ay canım hoşgeldin özlemiştik kız seni çokk...Artık hep buralarda ol özlettirme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…