- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #1.141
hosbuldum canim yaa sende hosgeldin nasil gidiyo protein kiz o istah kesen seyin adini sormustum soyledinde benmi kacirdimm acabaa nasil buhafta iyi gittimii su protein diyetin zayifladinmiigunaydin ... gunaydin bayanlar nasilsiniz ??? ben bu sabah klasik kahvalti kellogs k ve kahve az oncede yesil cayimi yaptim iciyorum rose allah anali babali buyutsun vatanina milletine hayirli bir cocuk olur insallah ..... ben dun regl oldum sistim insallah yarin tartilirken bi akslik cikmaz yeni hedef belirledim kendime ayde bes kilo... neslihan hosgeldin nasilsin ????
eylülce walla sen her kahve dediğinde için gidiyor
ben de nescafe hastasıyımdır.
hamilelik ve şimdi de emzirme derken hasret kaldım walla...
ne zaman gönül rahatlığıyla içebilcem bilmiyorum..
kiz neden ben hamileyken gunde bir bardak icebilirsin hatta iyi olur demisti doktorumm
kiz sen nasil kurufasulye yedin ben emzirme boyunca kurufasulye yiyememistim gaz yapiyo diyee cocuka yada yesemde bir bardak suya kimyon koyup iciriyorlardi bana iyy igrenctii
Kızlar teşekkür ederim gitmiş çok şükür 11 yaşında sabah 6 da binmişti onlar sevinçlerinden ihmal etmişler ben burda dokuz doğurdum aksi kontürümde yok ödemelide aramıyor hattım çaresizlik nekadar kötü birşey Allahım vermesin
neslihancım eşim bu konularda biraz hassas benim..
içme diyordu..
9 ay boyunca 3-4 kere falan içmişimdir.
o da alışveriş merkezlerine gidiyorduk gezmeye,starbucksta içiyordum,o kadar..
şimdi de kızı uykusundan edicek diye yanaşamıyorum.
cünkü bi kere içtim,gece 4e kadar oturduk.
bilmiyorum belki de denk geldi..
ama iyi korktum yanibenneyaptımki
kuru fasulye nerden cıktı bu aradakaydirigubbakcemile3
olabilir canim cok hassas oluyo cocuklar sutten hersey geciyo hamileyken zaten icmistim emmzirikencayi bile cook acik ve sekerli iciriyorlardi bana
kuru fasulyeye gelince ben yedigim zaman fena gaz yapiyodu oglana mercimek nohut partakal vs.. boyle seyleri yesemde dedigim gibi kimyon iciyordum arkasindan
benim oglan acayip gazli bir cocuktu ne yesem gaz yapyordu bilmiyorum seninki oyle degildir belki de
hoşbuldum canım:1hug:
hamilelik sonrası hemoroid başlangıcı var bende sanırım.
bu yüzden zorla yiyorum kabız olmamak için :bbo:
kahvaltısız gün geçiremem ben aslında ama tatlı tatlı bu seyleri yiyince cok midem bulanıyor sabah sabah...
hemoroyid bendede var dikkat et ilerlemesin canım çok kötü hiç bağırsaklarını kurutmıycaksın tatlıdan midem bulanıyor diyorsunya işte üstüne içebildigin kadar ılık su iç sonra kahvaltı yap bende kahvaltıyı çok severimyerimseniben kalkıyım yapıyım çay demledim bu gün kepekli ekmegim yok peksimet var evde onla zeytin yerim
evet canim bende hep oyle duymusumdurr neyse allahtan ben atlattim ogunleri neyseki seninkisi akilliymis allah bagislasin tekrardanoğlanlar daha gazlı olur derler ama bilmiyorum..
benim kızda daha bir kere bile gaz sorunu yaşmadık,Allah nazarlardan saklasın
alttan zaten sürekli cıkarıyor..
emdikten sonra da ayağa kaldırmamızla ağızdan cıkarması bir oluyor gazını..
cok şükür walla..
hemoroyid bendede var dikkat et ilerlemesin canım çok kötü hiç bağırsaklarını kurutmıycaksın tatlıdan midem bulanıyor diyorsunya işte üstüne içebildigin kadar ılık su iç sonra kahvaltı yap bende kahvaltıyı çok severimyerimseniben kalkıyım yapıyım çay demledim bu gün kepekli ekmegim yok peksimet var evde onla zeytin yerim
bende içmeye çalışıyorum suyubu arada sabahtir yanima bir sise su aldim iciyom bakalimm sizde unutmayin oldumu su icmeyi yok ben bu gune kadar icmiyordum ya insan ac olunca ne yaparsin mecburiyetten haha
hadii hadi ben isime bakimm rezil bir durumdayimm
ayrica kociste icerde fosur fosur uyuyo ayy anliyacaginiz yine calismiyo bu hafta
bu arada sabahtir yanima bir sise su aldim iciyom bakalimm sizde unutmayin oldumu su icmeyi yok ben bu gune kadar icmiyordum ya insan ac olunca ne yaparsin mecburiyetten haha
hadii hadi ben isime bakimm rezil bir durumdayimm
ayrica kociste icerde fosur fosur uyuyo ayy anliyacaginiz yine calismiyo bu hafta
sorma canım ya illet bişey bu hemoroid..
ilerlememesi için başka tavsiyen var mı?
kızlar ıspanak pişiriyorum azyağlı kıymasız bugün menüm o buraya bakarkende biraz soğanlaru pembeden kahveye döndü gidiyim mutfağa kahvaltımı yapar uğrarım
hatırlıyormusunuz bilmiyorum ben evde bebek bakıyordum ayrıca çeyiz işide yapıyodum son zamanlarda ihmal ettim asıl işimi şimdi çocuğu verdim işlerime başlıycam yoğun olarak inş burdayım nasipse artık gider gelir aralarda yazarım fırsat buldukca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?