• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

harbi tuhafsın kızıııımm..sen havuca devammm
kız çizelgelerimizi görmüyonmuuuuuuuuuuuu...diğer bitane arkadaşınki buçuklu yalnız

ya sus bee ne tuhafi herhalde goruyom ama yarisa basladiginiz kilo onemli simdi mesela benim cizelgem 73 ama ben 73.200 um grlar yazilmiyo akilli o acidan soyledimm

anacım ne bu böyle maşallah herkes döktürmüş oku oku bitmiyo.birazınıda sonra okuycam artık.benim moralim çook bozuk.çünkü sabah tartıldım 85 geldim.halbuki bu ay sonuna kadar 80 olmama lazımdı.bi inemiycem heralde ben yaaa.halbuki kaçamklarımda çoook olmadı.yemediğim halde böyle yesem nasıl oıolacak acaba.
neyse yinede pes etmiycem.bugün su elma salat yoğpurt ve azda karnıbahar yemeği yiycem artık.yarın sabahta bende sohbet var.oyüzden yine su içemiycem.ama cuma gün lahana yapcam artık.yoksa moralim sıfırlanmak üzere.bizim takımdan kim yapıyodu lahanayı.

anacım ne bu böyle maşallah herkes döktürmüş oku oku bitmiyo.birazınıda sonra okuycam artık.benim moralim çook bozuk.çünkü sabah tartıldım 85 geldim.halbuki bu ay sonuna kadar 80 olmama lazımdı.bi inemiycem heralde ben yaaa.halbuki kaçamklarımda çoook olmadı.yemediğim halde böyle yesem nasıl oıolacak acaba.
neyse yinede pes etmiycem.bugün su elma salat yoğpurt ve azda karnıbahar yemeği yiycem artık.yarın sabahta bende sohbet var.oyüzden yine su içemiycem.ama cuma gün lahana yapcam artık.yoksa moralim sıfırlanmak üzere.bizim takımdan kim yapıyodu lahanayı.

Canım lahanayı nukeray yapıyordu.Haysemde yaptı diye aklımda kaldı.Önemli olan hzılı vermek değil sağlıklı ve kalıcı vermek bunu aklından çıkarma tatlım.

bu hafta bası bende lahanaya baslamıstım 2 gun yaptım ama sabahları normal kahvaltımı yaptım oglen ve aksam lahana ıctım bı faydası olmadı bende bıraktım zaten tadı kotu zorla ıcıyordum, sende faydası oluyorsa bı dene, lapa dıetınıde deneye bılırsın belkı onun faydasını gorursun canım... benımde kılom durdu gram onyamıyor 2 haftadır ama bende pes etmıcem canım devam edelım bakalım ne olcak...kaydirigubbakcemile5

ben geldim :)
neler olmus burda ben gittigimden beri :)
canım bulgur pilavı cekti bugun onu yapıyorum simdi yagsız tabiii

bende geldim kizlar kusura bakmayin sesle,meden ciktim kocis geldii cikmak zorunda kaldim amann kizlarr benim kocis yine bu hafta evde olacak sanirim cok soguk disarisi calismiyorlarr
bende bugun ogle yemegii sulu patates yapmistim tavuklu onu yedim yarim tabak ikikasikta salata yedim
biraz oncede bir mandalina birde portakal yedim aksama makarn ayapacam yaninada corbaa ben corba yemegi dysunuyorum bakalim bozmassam

kiz ne bozuyon hemen moreli sus haa beni deli etme benimde daha yeni tartildim bir gr oynamamis caktirma benimde morel bozuldu ama ne yapacan ugrasiyoz istee olursun canim istesen biz en iyisi sok diyet yapalim beraber ama bana sakin lahan deme ben yapamiyom lahana felan iyyy igrencc gunahkar oldum lahana yuzunden okadar corbayii cope dokuyomm yemeyipp oyuzden yapmiyacam
ama su 5 g un 5 cesit diyetini beraber yapabiliriz bak istersen
1.gun 5 tane yumurta
2.gun 5 tane patates
3.gun 5 tane meyve
4.gun 5 kase yogurt
5.gun 5 bardak sut

sanirim boyleydii ama iki gunu yapsak yeter bence bes gunu sart degil yapamk degilmi ama ben zaten oyle uzun sureli sok diyet yapamiyomm

evet artık kendimi zayıf görmek istiyorum senağlama

canim ya kendime benzettim seni kiz bende senin zamaninda 70 kiloydum ayyy ne kadar kilolu gorurdum kendimi anlatamam simdi halime baksana 85 kiloya kadar ciktim biliyormusun ama neyseki biraz olsun burasi sayesinde toparladim kendimii
bencee sen sanslisin yasinda kucuk metabolizman hizli calisiyorduz emin ol cok kisa zamana bu isi bitireceksin sen

neys ecanim benim aksam yemegi yapmam lazim artikin kziizmda kalkti simdii sonra gorusuruz oldumu aksama belki soz vermeyim opuldunuz

canim ya kendime benzettim seni kiz bende senin zamaninda 70 kiloydum ayyy ne kadar kilolu gorurdum kendimi anlatamam simdi halime baksana 85 kiloya kadar ciktim biliyormusun ama neyseki biraz olsun burasi sayesinde toparladim kendimii
bencee sen sanslisin yasinda kucuk metabolizman hizli calisiyorduz emin ol cok kisa zamana bu isi bitireceksin sen

umarım azmedince oluyo zaten bu sefer hırs yaptım zayıflamalıyım o yüzden simdi hava da güzel ben cıkıp yürüyim biraz :)

kıs ne bozuk atıyon sende bizim yarışmaya hakem yardımcısı ol yaptıklarımızıda yaparsın ve tıkır tıkır verirsinşekeer
bu hafta bası bende lahanaya baslamıstım 2 gun yaptım ama sabahları normal kahvaltımı yaptım oglen ve aksam lahana ıctım bı faydası olmadı bende bıraktım zaten tadı kotu zorla ıcıyordum, sende faydası oluyorsa bı dene, lapa dıetınıde deneye bılırsın belkı onun faydasını gorursun canım... benımde kılom durdu gram onyamıyor 2 haftadır ama bende pes etmıcem canım devam edelım bakalım ne olcak...kaydirigubbakcemile5
hehehehe dursun dursuuuun ne işi var azalıcak da nolucak şööle göbüşlü göbüşlü gezmek varkendelikafadulden
canım aksamkı menum
mercımek corbası
karısık bezelye yemegı, pırınc pılav ve fırında patateslı tavuk, sutlac
ve salata ben sadece corba ve salata yemeyı dusunuyorum:lepi:
kız ne çorbasııı sen hepsinden de ye dolu doluuu ikişer tabak afiyet olsun yarasın şekeeer
ben geldim :)
neler olmus burda ben gittigimden beri :)
canım bulgur pilavı cekti bugun onu yapıyorum simdi yagsız tabiii
ohhhh sen yağlı yağlı yap canım yanında da çıtır taze ekmek yarasın
bende geldim kizlar kusura bakmayin sesle,meden ciktim kocis geldii cikmak zorunda kaldim amann kizlarr benim kocis yine bu hafta evde olacak sanirim cok soguk disarisi calismiyorlarr
bende bugun ogle yemegii sulu patates yapmistim tavuklu onu yedim yarim tabak ikikasikta salata yedim
biraz oncede bir mandalina birde portakal yedim aksama makarn ayapacam yaninada corbaa ben corba yemegi dysunuyorum bakalim bozmassam
menü güzel canım böyle devam et..akşam çorba iç bir kase yanınada iki kaşık ama sedece iki kaşık makarna koy tabağına ve makarnayı tek tek ye ve salatanı yada yoğurt unutma canım benim gidecek kilolar merak etme
kiz ne bozuyon hemen moreli sus haa beni deli etme benimde daha yeni tartildim bir gr oynamamis caktirma benimde morel bozuldu ama ne yapacan ugrasiyoz istee olursun canim istesen biz en iyisi sok diyet yapalim beraber ama bana sakin lahan deme ben yapamiyom lahana felan iyyy igrencc gunahkar oldum lahana yuzunden okadar corbayii cope dokuyomm yemeyipp oyuzden yapmiyacam
ama su 5 g un 5 cesit diyetini beraber yapabiliriz bak istersen
1.gun 5 tane yumurta
2.gun 5 tane patates
3.gun 5 tane meyve
4.gun 5 kase yogurt
5.gun 5 bardak sut

sanirim boyleydii ama iki gunu yapsak yeter bence bes gunu sart degil yapamk degilmi ama ben zaten oyle uzun sureli sok diyet yapamiyomm

:mymeka:kız ne şok diyeti o dediğin diyeti bizim takımdan birisi yaptı daha doğrusu yapamadı iki gün dayandı ve artı kilo olarak yansıdı tartıyaa

akşama kurutulmuş taze fasülye yemeğim var.
yanında da yayla çorbası ve salata..
bugünü de böyle sağ salim atlatıcam inş...

Back