- Konu Sahibi Pinarbartu
- #1.161
kızlar ben çıkıyorum işlerim var akşama uğrarım buraya bir oturuyorum dakikalarım gidiyor böyle olmıycak makinaya oturmam lazım neti kapatıyım sonra uğrarım canlar öpüyorum hepinizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk çok sağolasın :1hug:temizlik misafir pc derken biraz koptum :1rolleyes:inş yeniden düzene girmeye çalışcam bundan sonraAy canım hoşgeldin özlemiştik kız seni çokk...Artık hep buralarda ol özlettirme kendini
günaydın herkese..
geç yazıyorum bugun anca derslerim falan bitti :)
dün aksam cok acıktım ama lahana yedim katır kutur sadece bi kacta badem attım agzıma tamam
bugunde lahana kürüne basladım lahana suyu ictim sabah sabah çok kötü degildi aslında ama sabah sabah biraz kötü oldu kücük bi simitle birazda peynir yedim kahvaltı da o kadar canım bişey istemiyor 400 gram daha gitti bu arada ! :)
kız sen ne guzel kılo verıyorsun suan kac kılosun merak ettım dogrusu-tatlicadiarzu-
sen boyle gıdersen 2 ayda hedefıne ulasırsın ne guzel yaaaaa
68.4 üm canım delikafadulden
slm sibel nasilsin???? ne guzel incelmeye baslamisin
slm spagot ismi ne senin niki yazmak zor geliyor
gercekten super:1shok:
hafta bası 70dın galıba
kizlar bende spor yaptim cok sukur bugun yarin diye ihmal ediyordum neysee benim kocis kalkti ancak evden giderse gelebilirim oyuzden gorusuruz sonra opuyorum hepinizi cok yoruldum valla coktandir yapmiyordum yaa hamlamam insallah
evet başladığımda 70dim
çok hızlı gidiyo bi yandan da korkmuyo degilim tekrar alırsam bi anda verdiklerimi diye fisfisfis