• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben çıkıyorum işlerim var akşama uğrarım buraya bir oturuyorum dakikalarım gidiyor böyle olmıycak makinaya oturmam lazım neti kapatıyım sonra uğrarım canlar öpüyorum hepinizi

Ay canım hoşgeldin özlemiştik kız seni çokk...Artık hep buralarda ol özlettirme kendini
hoşbulduk çok sağolasın :1hug:temizlik misafir pc derken biraz koptum :1rolleyes:inş yeniden düzene girmeye çalışcam bundan sonra
burda olmuyordum ama aklımyerimseniben hep burdaydı sizlerdeydi

günaydın herkese..
geç yazıyorum bugun anca derslerim falan bitti :)
dün aksam cok acıktım ama lahana yedim katır kutur sadece bi kacta badem attım agzıma tamam
bugunde lahana kürüne basladım lahana suyu ictim sabah sabah çok kötü degildi aslında ama sabah sabah biraz kötü oldu :D kücük bi simitle birazda peynir yedim kahvaltı da o kadar canım bişey istemiyor 400 gram daha gitti bu arada ! :)

günaydın herkese..
geç yazıyorum bugun anca derslerim falan bitti :)
dün aksam cok acıktım ama lahana yedim katır kutur sadece bi kacta badem attım agzıma tamam
bugunde lahana kürüne basladım lahana suyu ictim sabah sabah çok kötü degildi aslında ama sabah sabah biraz kötü oldu :D kücük bi simitle birazda peynir yedim kahvaltı da o kadar canım bişey istemiyor 400 gram daha gitti bu arada ! :)

kız sen ne guzel kılo verıyorsun suan kac kılosun merak ettım dogrusu-tatlicadiarzu-
sen boyle gıdersen 2 ayda hedefıne ulasırsın ne guzel yaaaaa

kiz neslihan o kadar ugrastim tercumesini yazidmistah kesici omeopatik hapin sen gormedinmi walla ne edeyim snein simdi ben :):)...

bende protein karisimini hazirladim bebsileri okuldan aldiktan sonra icecem bu sabah aciktim sakiz aldim bende baya yatistirci acligi

kizlar sok diyetlere gerek yok alsinda bakin migdesine halka takilan insanlar nasil zayifliyorlar ozle bir rejim yapmiyorlar sadece migde kuculdugu icin az yemek yiyorlar vede guzel kilo veriliyo sadece yedigimiz yemekleri yagli sekerli olcerek yielim mesela kilomuza gore hedef belirlesek o kadar kasik yesek migde kucukuyo zaten ben yemek yerken kasikla olcuyorum artik ah bide spora baslasam ii olacak anca yuruyus yapiyorum gunde 45 dakika[

kizlar bende spor yaptim cok sukur bugun yarin diye ihmal ediyordum neysee benim kocis kalkti ancak evden giderse gelebilirim oyuzden gorusuruz sonra opuyorum hepinizi cok yoruldum valla coktandir yapmiyordum yaa hamlamam insallah

oh ne guzel sporunu yaptın bak, bundan sonra hergun yapmaya calıs canım gercekten ıyı oluyorhihoyyyt

hadi bakalim oglen fasli biti benim icin protein ve bi dilim elma kaptim oglumdan ve cok sukur karnim dogdu aksam icin steperi goz onune alcam mutlaka bu aksam spora baslamam lazim

Back