- 25 Şubat 2008
- 8.179
- 34
- 358
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #1.121
Ay çok güzel yemeklermiş.Çok canım istedi benimde.Hepsinden 1 er kaşık bana da gönderir misin
kız öle demeyin ya walla üzülürüm canınız çekerse :çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok güzel yemeklermiş.Çok canım istedi benimde.Hepsinden 1 er kaşık bana da gönderir misin
of cok ac hissediyorum bu aksam nedense :S
bi ben varım heralde...
gece 2 ye kadar nöbetteyim yine :bbo:
ben çıkmışım siz gelmişiniz olmaski amabende varimmm ama fazla kalmam heralde
eeee noruyonuz simcilik
allah sağıkla analı babalı büyütsün inşallah..iyi gecelker arkadaşlar.ben satt 2 yekadar gayet iyi gittim.bol bol sıcak suyumu içtim.ama saat 2 de bi haber geldi.arkadaşım hamileydi acil sezeryana alacaklarmış.illede benim yanında kalmamı istedi.ben de hooop süpermen gibi aman pardon superwomen gibi atlayıp gittim.akşam 8:30 da bebiş dünyaya geldi maşallah.hemen çocuğun ağzına okumuş olduğumuz hurma ve zemzemi sürdüm.ardından 1 hurmada ben yedim.arkadaşım biraz zor kendine geldi.az önce annesi ankardan geldi nöbeti ona teslim ettim.okadar çook acıktım susadımki eve gelince hemen çay peynir domates salatalık yedim.yani bugün yine fazla su içemedim.ama olsun arkasaşım hayırlarla kurtulup bebişini kucağına aldı ya yeter.haa bebişn adı mustafa emir.
neslihancım sayfalardan birinde 5 günlük bi şoktan bahsetmişsin yaa.alıntı yapacaktım ama hangi sayfada kaldı bilmiyorum birazda üşendim.
aman gülüm ne ediyon öyle 5 yumurta felan.ben yiyemem yerim ama biliyon benim tansiyon ve kolestrol problemim var.ertesi gün kendimi kümeste bulmıyayım.okadar yumurtadan sonra.gıtgıtgıdaaaakkkkkk diye diye.ben tek gıdayı pek yapamıyorum zaten.dediğim gibi yalahana ya ender saracın 3 günlüğü.ama şu lahanayı içimde kalmasın diye bi deneyesim var.bende neticesi nolcak.cuma başlamyı düşünüyorum.yarın yani perşembe gün akşama kadar giremmem.sabah bende sohbet var.
gıt gıt gıddaaaaakkkk.gıt gıt gıdaaaaakkkkkk.gıt gıııttttt.
günaydın canım hayırlı sabahlar:1hug: ayrıca aramıza hoş geldinherkese günaydın bayanlar...
sabahları kalkar kalkmaz 3 tane akşamdan ıslattığım kuru kayısıları yiyorum.
o kadar zor yiyorum ki iştah falan kalmıyor kahvaltıya..
ne yesem şimdi acaba?
aç gezmek de istemiyorum :uhm:
günaydın canım hayırlı sabahlar:1hug: ayrıca aramıza hoş geldin
kaysı bağırsakların için heralde kahvaltıyı atlamazsanız daha sağlıklı güzel kilo verirsiniz
gunaydin canim ya ne guzel yapiyorsun kayisi bende bir aralar yiyordumda simdi yemez oldum tuvalet acisindanda superr bir cozum kayisiherkese günaydın bayanlar...
sabahları kalkar kalkmaz 3 tane akşamdan ıslattığım kuru kayısıları yiyorum.
o kadar zor yiyorum ki iştah falan kalmıyor kahvaltıya..
ne yesem şimdi acaba?
aç gezmek de istemiyorum :uhm:
Kızlar bende kahvaltı yapcam fakat oğlumu sabah uçakla istanbula gönderdik haber alamadım okadar merak içindeyimki acayip bunaldım sirkeli suyumu zor içtim kontürümde yok arayamıyorum kimsede aramadı beni
Kızlar bende kahvaltı yapcam fakat oğlumu sabah uçakla istanbula gönderdik haber alamadım okadar merak içindeyimki acayip bunaldım sirkeli suyumu zor içtim kontürümde yok arayamıyorum kimsede aramadı beni [/QUOhaysem alirsin haber anca varmistir merak etme kac yasinda oglun
kiz bhk ben ac kalmaya raziyim ama kahvesiz aslaaaaaaaaaaaaaa kalamam bende hastalik haline geldi kahve fasilari soz snein icinde bi fincan icerim