Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Neslıhan o dedıgın dıet gercekten kılo verdırıyorsa guzel
bende varım 5 gun 5 cesıt dıet fena degıl yapalım kızzzz:lepi:
sanırım bırara nukerayda yapmıstı bunu sureklı yumurta yıyordu cunkınaniknanik

zaten arkadaşta yumurtadan devamlı çıkarıyordu canım zorlayınca kendini

hehehe aktif olmam lazım ama yarışmayı nasıl kazanıcam başka türlü
kış kış kilolar kışkış

merhaba canlarım biraz basım ağrıo o yüzden yatıcam ama size bilgi vermek için geldim nete :)

ben bu sabah bir dilim ekmek iki üç zeytin bir kibrit kutusu peynirdende az peynir yedim bide sekersiz cay içtim. aksama kadar bişey yemedim saat 5 te cok acıkmıstım ve sanırım biras abarttım :S bir dilim ekmek bir iki kasık yooğurt sebze yemeği ve makarna yedim ama hepsini bitirmedim yemeklerin yarım tabak yedim okadar :S artık dahada birsey yemem yarın sabaha kadar :) bol bol su içerim...

yaa geçmişe baktımda o sok diyet miyet değil adam dahada kilo alır yaw 5 yumurta ne demek :d isilik cıkartırız valla :d safra kesesine zarar hiih yoğurtta o kadar yersen mide nbulanır gaz yapar :d reflü olanlara zarar hihi kendmden biliorm

neyse siz bosverin o diyetleri zayıflicaz inşallah merak etmeyin yazın bomba gibi gelcez inşallahhhh

ii aksamlar kizlar cok yogundum bugun bittim ben bugunku menumu aktarayim size= sabak bi kase kellogs k sutlu bi kahve oglen protein karisimi aksam 2 kasik pirinc iki kacik nohut yemegi( walla kasiklarla ozelile olctum tabaga katarken ::):)) yarim dilim pasta esim dogum gununu kutladik o yuzden pasta vardi menude ama abartmadim en guzelide ne biliyormusun ac degilimmmmm migdem kuculmus bu kadarla dogdum.... neslihan 5 gunluk diyete yumurta meyve patates okde towbe yorut ve sutle gunu geciremem olurum walla kac kilo veriliyo bu diyetle(olmesek arada tabi :)))))

Bu ne ya işkence gibi ben almıyım kızla rbu diyeti.Şok diyet bu mahfeder bizi neslicim biz bildiğimiz şekillerde diyet yapsak omaz kı mı hemde spor yasam

slm canlarım ben geldim bas ağrım geçti Allaha sükür ilaç alıp yatmıstım... offf offf canım cok sıkılıooo bi çay içtim tatlandırıcılı ...birde su böyle insanın sıkıntıdan bişiler yiyesi geliyor :S hani sigarayı yeni bırakanlar kilo alır ya sıkıntıdan el alıskanlığı yemek yerler bu sefer bende öyleyim sanki ((
ama yemicem yemicem yemiceeemmmmmmmmmmmmm

napsam acaba :S kimseciklerde yok burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…