Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gunaydin canim ayy kiz emzirme donemini hatirlatma bana ilk oglani cok emzirdim kizimi emziremedim ogllanin kiskancligindan cok zorr bencee
ama sen suan gercekten cok sanslisin hergn bizden 500 kalori daha cok yakiyorsun emzirdigin icin

kızım cok uslu Allah nazarlardan saklasın.
hiç sıkıntısı yok bana.
emzir uyut,başka bişey yok :)

bakalım emzirmeden kaynaklanan şansımı ne kadar değerlendirebilcem..

günaydın canım..kahvaltıyı hiç bir zaman için gümletme şeker..fazla kiloların baş sebebi kahvaltı yapmamak..

hayatta kahvaltı yapmadan durmayan bir insanım aslında..
şimdi geç oldu diye yemiyorum.
sütümü aldım,onunla idare edicez artık..
yoksa cok haklısın,doğru diyosun walla

akrep .. kiz senin ismin neyy sordumda unuttummu yoksaa bende unutkanlik sorunu vardaa havuc ye dedilerr arkadaslarr
bu arada iyilestinmi kiz nasil oldun

akreeepkaydirigubbakcemile3
yok anacım tekrar kötü oldum ben hafta sonundan buyana çekiyorum ve spora da ara verdim haliyle..ilaçlarımı kullanıyorum dua et bir an önce iyi olim şeker:Saruboceq:

nekadarlik kizicigin sanirim daha guccuk yerim ben onu
olsun be ya oda yapsin ,eli degsin daha lezzetli olur sarma, artik evin heryerini sarmalarkaydirigubbakcemile3
ben sabah fazla sevmem tatliyi ,aslinda tatliyla aram yokda bazen acayip istiyo
bende ekmegimin birini yemedim yaprak beni doyurdu fazlasiyle

ya iste baska turlu zapedemiyim oturdummu gidiyo birde kahvalti aliskanligim hic yok kotu olanda bu hic sevmiyom peyniri domatesi salataligi soyelki burda hic tatlari yok saman gibi hepside sadece zeytin yeniyo birde yumurta ne bilim onuda canim cekmiyo
ben daha cok sabah kahvaltisindaa kek kurabiye buskuvi yemeyi seviyorum vede kaybediyorum canimm
tamam bakalim yazacam ne yedigimi hergun gelip kontrol edecen dimi ona goree
ya akrepmis askolsunn sana ben sana durmadan akrep mi diyecemm kotuu kotuuu

kiz kizimm 22 aylik hemuz teyzesii ama cook fena yaramazlar ben isin basina gecince deli ediyolar benii oyuzden onlar varken mumkunse pek birsyey yapmiyom burda oluyom iste

maşallah bugün baya hareketli burası..
ben de dün OFT den mesajları takip ediyordum.
4. takım cok hareketliydi.
imrenmiştim walla..
meğer burdaki potansiyel daha fazlaymış

tamam canım kontrol edicem gelip seni ama akşamları tüm rapor vercen tamammı..ve sabah kahvaltı şart ve bisküvi yok cısss..maydonoz ye sende yeşillik türü ye seversen dere otu ye hadi bakiim 60 lı rakamlara şimdiden merhabaa de
sen bana msn verdinmiki..verseydin öğrenirdin adımı:jeyyar:

kiz kizimm 22 aylik hemuz teyzesii ama cook fena yaramazlar ben isin basina gecince deli ediyolar benii oyuzden onlar varken mumkunse pek birsyey yapmiyom burda oluyom iste
allah bağışlasın canım..analı babalı büyüsün inşallah

imrenmiştim walla..

hehehehe ben geldim olsun o kadardelikafadulden

imrenmiştim walla..

kaydirigubbakcemile Tabikide sen ne sandin bizim takımı bir tanedir benim takımımşakkıdı

ben öğlen azcık kaçırırsam akşamları hiç yemiyorum öğlen az yersem akşamları ekmeksiz azcık atıştırıyorum.Çok hızlı kilo veremıyorum ama kalıcı verdiğime inanıyorum.Özellikle bu hafta heuz tartınmadım ama iyi kilo veridm gibi gleıyor kıyafetlerım bollaştı hissediyorum.

Bayıldım menüne de spor yapma zamanına da.Ben sadece akşamları spor yapabiliyorum.Spordan sonrada yarım litre su içiyorum.

Yurtdışında malesef öyle.Bende almanyaya gittiğimde sabah kahvaltıda domatesı agzıma atmakla çıkartmam bir oldu hormonlu hormonlu ot gibi tadı vardı.

Canım bizim onre üyemiz fahri üyemizdir akreplaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim şeker ayyh utandırdın beni
dahada bollaşacak şeker durmak yok yola devam
Bayıldım menüne de spor yapma zamanına da.Ben sadece akşamları spor yapabiliyorum.Spordan sonrada yarım litre su içiyorum.
akşamları yapılan spor uyurken bile yağ yakmamıza neden olur...her zaman sağlıklı yani
ne bileyim ben pek bi sessiz hareketsiz gelmişti banamirmirmirmir

:mymeka:tabii sessizdi ben yokken şimdi bengeldim kısdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…