- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #1.001
gunaydin kizlar nasilsiniz bugun
bende simdi kahvaltimi yapiyorum
bir bardak balli tarcinli sut
2 tane kepek ustune surulmus peynir
8 tane yaprak sarma ,bu cok olcak biliyorum oylemi gizlar
olmas canıım sen giremezsin zaten aramıza biz 69 grubu oluşturduk senide hakem yaptım çapın büyük oluncadelikafadulden
ne yiyosun günlük nasıl besleniyosun şeker
bizden de herkese günaydın..
7 gibi kalktım ama uyku akıyordu bugün gözümden..
emzirme alt alma seansları derken sonra tekrar uyuttum tabi ben de atladım hemen yatağa..
kahvaltı da güme gitti tabii:bbo:
bir bardak süt içicem sadece...
:roflol::roflol:kötüyüm kötüyüz kötüsün diyemiyorum çünkü sen kötü değilsin istersen sende kötü ol ama bir şartla kabul edersen ..tabiki azz yemekkk tabiki seni sıkmazsadelikafaduldencok kotusunn ...................
bizden de herkese günaydın..
7 gibi kalktım ama uyku akıyordu bugün gözümden..
emzirme alt alma seansları derken sonra tekrar uyuttum tabi ben de atladım hemen yatağa..
kahvaltı da güme gitti tabii:bbo:
bir bardak süt içicem sadece...
Günaydın herkese
bende aksam sadece corba ıctım
sonra 1 saat yurudum
portakal ve mandalına yedım
ama bıraz once sutle kellogs yedım, dayanamadım napıyım okadardan bısey olmz heralde
günaydın canım afiyet olsun
fazla olmaz canım merak etme nedenmi
sabah kahvaltımızı bol öğle norma akşam azcık yememiz gerekiyor..bu aralar ben böyle yapıyorum..aralarda da meyve ve bol su işte bu kaaaahihoyyyt
gunaydin canim nasilsinn ...?
sabah kalktıgımda 2 bardak kesinlikle su iciyorum sonra kahvaltıya oturdugumda zaten midem şiş oluyo sonra bol bol maydanoz yiyorum o da baya bi tıkıyo zaten biraz peynir salatalık falan yiyorum baya tok olarak kalkıyorum masadan. öglen belli olmuyo ama çorba içiyorum bazen bazen salata yapıyorum aralarda da besi bi yerde cayımı iciyorum 2 kez bi kere de yeşil çayım var aksama da salata yogurt ya da sadece meyveyle geciştiriyorum..
bu aralar bi de sabah kalktıgımda direk spor yapıyorum o sekilde cok yag yakılıyomus bi yerde okumustum devam ettirmek icinde bi iki kasık yogurt yiyorum böyle işte.. :)
:roflol::roflol:kötüyüm kötüyüz kötüsün diyemiyorum çünkü sen kötü değilsin istersen sende kötü ol ama bir şartla kabul edersen ..tabiki azz yemekkk tabiki seni sıkmazsadelikafadulden
[/B][/I]
iyidir canım akşamalrı spora devam ediyorum.Nivea body benden bir parça oldu sanki.Şu an regl dönemindeyim.Ama diyetede dikkat edıyorum.Bakalım bu hafta kaç kilo vermiş olucam.Sen niveaya devam edıyor musun.farkediyormusun değişikliği
gunaydin canim yaa afiyet olsun
bende yaprak sarim diyordum bugunya kiz sabah sabahmi yiyon sarmayii
boleeeee dicenizi zaten biliyodumkaydirigubbakcemile3
evet ben severim sabak sarma yemeyi , zaten saat 1. bucuk olmus cok erken dgil bu siralarda oh ne guzeldi
sar canim bugun sende erinme
yaa ne zaman yanlış yaptığımızı çok iyi biliyoruz gerçekten..bende gerçekten iyi azim yaptım ama son zamanlarda sıkıldım herhalde yemeye başladım ve akşamlarıda ama aynı kilodayım spordan herhalde..ama bu ara tekrar başladım..kuralım sabah bol öğe normal akşam çok az aralarda meyve ve bol su gerçekten işe yarıyor ve kımıldamaya başladı bile tartı..birde hedefimi daha öne aldım sanki yakınlaştıkça daha çok azmedicem gibi..ve işede yaradı gerçekten asıl hedefim 55 çünküevet canim bende zaten oyle guzel kilo verebiliyorum ,sabahlari iuyi
aksamlari hic yemege otumazdi bikac atistirirdim
su bir haftadir aksamlari oturuyorum geri aldim verdigim kiloyu
bilmem cumaya dusus olur insallah
sen ne guzel kilo vermisin masallah cok azimlisin yaa
kiz bende istiyom ama su bogazimi tutamiyom birgun hic yemiyom ertesi gun deli gibi yemek yiyorum onceden boyle degildim ben ama nedense birturlu dogru duzgun kilo veremedim yaa sinir durumdayim inankii
bende kotu olmak istiyomm senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?