- Konu Sahibi Pinarbartu
hadi bakalım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy canım hamsi çekti benimde.Balık ve salata yeme yetelridir.Hemde çok güzel bir menü.Tekrar afiyet olsun.sen bunu sabah okursun ama umarım afiyetle yemişsindir.:)
Ya senin ne kadar çok misafirlerin geliyor.Ama aferim yeme arkadaşlarınla beraber hafif şeylerle geçiştir.
günaydın herkese:)
bugun biraz daha az spor yaptım 8 gibi uyandım 2 kaşık yogurt yedim kahvaltımı hazırlamadan önce sonra yine bol maydanoz peynir salatalık yedim
ve dünden bugune 700 gram daha gitmiş :)
gunaydın canım
of ya sahah tartıldım yıne aynıyım 69.5 gosterıyor sınır oldum yaaa gram bıle oynamamıs
ne guzel sen vermıssın cabuk verıyorsun heralde ben fazla yemıyorum sporda yapıyorum ama kılo hep aynı hıc oynamıyor:çok üzgünüm: yaslandık artık onceden bı ekmegı kessem hemen zayıflardım sımdı nerdeeee o gunler
lem sen hergün 700 gr mı veriyosun..anam yandık desenegünaydın herkese:)
bugun biraz daha az spor yaptım 8 gibi uyandım 2 kaşık yogurt yedim kahvaltımı hazırlamadan önce sonra yine bol maydanoz peynir salatalık yedim
ve dünden bugune 700 gram daha gitmiş :)
bende kahvaltıda 2 dılım kepek ekmegı krem peynır yedım
5ı bı yerde cayı ıcıyorum
spor yapcam, baslamadan bı bakıyım dedım ama kımse yok
huuu huuu uyanın artık, ben spora bıle basladım
s2000 spagot akrep33 hadi bakeeem...hemşoom hakem sensin..okii
lem sen hergün 700 gr mı veriyosun..anam yandık desene
700 olmasa da illa gidiyo bişeyler hızlı gidiyorum azıcık galiba :)
ayy ne guzel tamam memnuniyetle olurum hakeminiz bende katilmak isterdim ama bu hafta iddali degilim pek oyuzden baska zamana hem motivasyon diye birsey kalmadi bende cabuk beni motive edin
gerci senin cizelgeni gorunce bir nevi motivasyon oluyo bana ama seni fazla gormem lazim sanirim :jeyyar:
700 olmasa da illa gidiyo bişeyler hızlı gidiyorum azıcık galiba :)