• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cumayı heyecanla beklicem kim fazla verebilicek bakalım

hadi bakem canııım..neslihaaan duydunmu beni cumaya hakem sensin üçümüz arasında ben spagot diğer arkadaşın adı neydi

s2000 spagot akrep33 hadi bakeeem...hemşoom hakem sensin..okii

Ayy canım hamsi çekti benimde.Balık ve salata yeme yetelridir.Hemde çok güzel bir menü.Tekrar afiyet olsun.sen bunu sabah okursun ama umarım afiyetle yemişsindir.:)

walla yedim bile..
ama ben corbasız duramayanlardanım..
onu da götürdüm:jeyyar:

Ya senin ne kadar çok misafirlerin geliyor.Ama aferim yeme arkadaşlarınla beraber hafif şeylerle geçiştir.

ayy sorma canım yaa.allah gelen gideni eksik etmesin ama.buda fazla yaa.inanırmısın bazen bıkıyorum arık.biçok yöntem denedim uzak durmak için olmadı.mesela ben gitmedim yine geldiler.diyetteyim bundasn sonra fazla gelmeyin benide çağırmayın dedim yine geldiler,ders çalışcam sınava az var çoook ezber var son şansım dedim yine geldiler.daha başka diyecek lafım kalmadı.oyüzden gelecez diyene geli,n diyorum artık.üstelik öğleden sonra olsa razıyım. ama sabhtan geliniyo.yuani eşim çıkıyo kahvaltuya ya geliyolar ya çağırıyolar.benim eşimde akşam 9 gibi felan geliyo.eee artık düşün halimi.kız benimlede toplam 5 eviz.tabi şahıs sayısı farklı.yemiyorum ama koşturmaktan su içemiyorum .çünkü zırt bırt boşaltım sorunu yaşayorum malum.bide diyetim ve gerçekten ders çalışmamam menfi etkiliyo.akşamda yığılıp kalıyorum böyle.işte böyle hatcem.anam bi dokundun bin ah işittin bee.meğer ben ne dertliymişim.oohhh be rahatladım.

geceleri sakin mi oluyor yoksa burası..

ben de kızımı az önce uyuttum,biraz nette takılayım dedim.
herkese iyi geceler çıtırlar...

günaydın herkese:)
bugun biraz daha az spor yaptım 8 gibi uyandım 2 kaşık yogurt yedim kahvaltımı hazırlamadan önce sonra yine bol maydanoz peynir salatalık yedim
ve dünden bugune 700 gram daha gitmiş :)

bugun biraz daha az spor yaptım 8 gibi uyandım 2 kaşık yogurt yedim kahvaltımı hazırlamadan önce sonra yine bol maydanoz peynir salatalık yedim

gunaydın canım
of ya sahah tartıldım yıne aynıyım 69.5 gosterıyor sınır oldum yaaa gram bıle oynamamıs:kızgın:
ne guzel sen vermıssın cabuk verıyorsun heralde ben fazla yemıyorum sporda yapıyorum ama kılo hep aynı hıc oynamıyor:çok üzgünüm: yaslandık artık onceden bı ekmegı kessem hemen zayıflardım sımdı nerdeeee o gunler

bende kahvaltıda 2 dılım kepek ekmegı krem peynır yedım
5ı bı yerde cayı ıcıyorum
spor yapcam, baslamadan bı bakıyım dedım ama kımse yok
huuu huuu uyanın artık, ben spora bıle basladım

gunaydın canım
of ya sahah tartıldım yıne aynıyım 69.5 gosterıyor sınır oldum yaaa gram bıle oynamamıs:kızgın:
ne guzel sen vermıssın cabuk verıyorsun heralde ben fazla yemıyorum sporda yapıyorum ama kılo hep aynı hıc oynamıyor:çok üzgünüm: yaslandık artık onceden bı ekmegı kessem hemen zayıflardım sımdı nerdeeee o gunler

evet yasımdan dolayı hızlı veriyorum bu konuda şanslıyım biraz :)

gunaydin kizlarr oooo herkez burdaa
bende simdi ortaligimi topladim evimi supurdum kahvemi aldim geldimm siz neler yapiyorsunuz bakalim

lem sen hergün 700 gr mı veriyosun..anam yandık desene
bende kahvaltıda 2 dılım kepek ekmegı krem peynır yedım
5ı bı yerde cayı ıcıyorum
spor yapcam, baslamadan bı bakıyım dedım ama kımse yok
huuu huuu uyanın artık, ben spora bıle basladım

tatil havası işte ortalık bomboş..bebeklerden sıra gelmiyor sanırım büyüklere

s2000 spagot akrep33 hadi bakeeem...hemşoom hakem sensin..okii

ayy ne guzel tamam memnuniyetle olurum hakeminiz bende katilmak isterdim ama bu hafta iddali degilim pek oyuzden baska zamana hem motivasyon diye birsey kalmadi bende cabuk beni motive edin
gerci senin cizelgeni gorunce bir nevi motivasyon oluyo bana ama seni fazla gormem lazim sanirim :jeyyar:

ayy ne guzel tamam memnuniyetle olurum hakeminiz bende katilmak isterdim ama bu hafta iddali degilim pek oyuzden baska zamana hem motivasyon diye birsey kalmadi bende cabuk beni motive edin
gerci senin cizelgeni gorunce bir nevi motivasyon oluyo bana ama seni fazla gormem lazim sanirim :jeyyar:

olmas canıım sen giremezsin zaten aramıza biz 69 grubu oluşturduk senide hakem yaptım çapın büyük oluncadelikafadulden

gunaydin kizlar nasilsiniz bugun
bende simdi kahvaltimi yapiyorum
bir bardak balli tarcinli sut
2 tane kepek ustune surulmus peynir
8 tane yaprak sarma ,bu cok olcak biliyorum oylemi gizlar

Back