• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bizden de herkese günaydın..
7 gibi kalktım ama uyku akıyordu bugün gözümden..
emzirme alt alma seansları derken sonra tekrar uyuttum tabi ben de atladım hemen yatağa..
kahvaltı da güme gitti tabii:bbo:

bir bardak süt içicem sadece...

gunaydin kizlar nasilsiniz bugun
bende simdi kahvaltimi yapiyorum
bir bardak balli tarcinli sut
2 tane kepek ustune surulmus peynir
8 tane yaprak sarma ,bu cok olcak biliyorum oylemi gizlar

günaydın canım afiyet olsun
fazla olmaz canım merak etme nedenmi
sabah kahvaltımızı bol öğle norma akşam azcık yememiz gerekiyor..bu aralar ben böyle yapıyorum..aralarda da meyve ve bol su işte bu kaaaahihoyyyt

gunaydin kizlar nasilsiniz bugun
bende simdi kahvaltimi yapiyorum
bir bardak balli tarcinli sut
2 tane kepek ustune surulmus peynir
8 tane yaprak sarma ,bu cok olcak biliyorum oylemi gizlar

gunaydin canim yaa afiyet olsun
bende yaprak sarim diyordum bugunya kiz sabah sabahmi yiyon sarmayii

ne yiyosun günlük nasıl besleniyosun şeker

sabah kalktıgımda 2 bardak kesinlikle su iciyorum sonra kahvaltıya oturdugumda zaten midem şiş oluyo sonra bol bol maydanoz yiyorum o da baya bi tıkıyo zaten biraz peynir salatalık falan yiyorum baya tok olarak kalkıyorum masadan. öglen belli olmuyo ama çorba içiyorum bazen bazen salata yapıyorum aralarda da besi bi yerde cayımı iciyorum 2 kez bi kere de yeşil çayım var aksama da salata yogurt ya da sadece meyveyle geciştiriyorum..
bu aralar bi de sabah kalktıgımda direk spor yapıyorum o sekilde cok yag yakılıyomus bi yerde okumustum devam ettirmek icinde bi iki kasık yogurt yiyorum böyle işte.. :)

emzirme alt alma seansları derken sonra tekrar uyuttum tabi ben de atladım hemen yatağa..

gunaydin canim ayy kiz emzirme donemini hatirlatma bana ilk oglani cok emzirdim kizimi emziremedim ogllanin kiskancligindan cok zorr bencee
ama sen suan gercekten cok sanslisin hergn bizden 500 kalori daha cok yakiyorsun emzirdigin icin

cok kotusunn ...................
:roflol::roflol:kötüyüm kötüyüz kötüsün diyemiyorum çünkü sen kötü değilsin istersen sende kötü ol ama bir şartla kabul edersen ..tabiki azz yemekkk tabiki seni sıkmazsadelikafadulden

günaydın canım..kahvaltıyı hiç bir zaman için gümletme şeker..fazla kiloların baş sebebi kahvaltı yapmamak..

günaydın canım afiyet olsun
fazla olmaz canım merak etme nedenmi
sabah kahvaltımızı bol öğle norma akşam azcık yememiz gerekiyor..bu aralar ben böyle yapıyorum..aralarda da meyve ve bol su işte bu kaaaahihoyyyt

evet canim bende zaten oyle guzel kilo verebiliyorum ,sabahlari iuyi
aksamlari hic yemege otumazdi bikac atistirirdim
su bir haftadir aksamlari oturuyorum geri aldim verdigim kiloyu
bilmem cumaya dusus olur insallah
sen ne guzel kilo vermisin masallah cok azimlisin yaa

sabah kalktıgımda 2 bardak kesinlikle su iciyorum sonra kahvaltıya oturdugumda zaten midem şiş oluyo sonra bol bol maydanoz yiyorum o da baya bi tıkıyo zaten biraz peynir salatalık falan yiyorum baya tok olarak kalkıyorum masadan. öglen belli olmuyo ama çorba içiyorum bazen bazen salata yapıyorum aralarda da besi bi yerde cayımı iciyorum 2 kez bi kere de yeşil çayım var aksama da salata yogurt ya da sadece meyveyle geciştiriyorum..
bu aralar bi de sabah kalktıgımda direk spor yapıyorum o sekilde cok yag yakılıyomus bi yerde okumustum devam ettirmek icinde bi iki kasık yogurt yiyorum böyle işte.. :)

sporun saati olmaz şeker hangi saat olursa olsun yağ yakıyor merak etme..
sadece anlamadığım neyi devam ettirmek için iki kaşık yoğurt yiyosun

:roflol::roflol:kötüyüm kötüyüz kötüsün diyemiyorum çünkü sen kötü değilsin istersen sende kötü ol ama bir şartla kabul edersen ..tabiki azz yemekkk tabiki seni sıkmazsadelikafadulden
[/B][/I]

kiz bende istiyom ama su bogazimi tutamiyom birgun hic yemiyom ertesi gun deli gibi yemek yiyorum onceden boyle degildim ben ama nedense birturlu dogru duzgun kilo veremedim yaa sinir durumdayim inankii
bende kotu olmak istiyomm senağlama

iyidir canım akşamalrı spora devam ediyorum.Nivea body benden bir parça oldu sanki.Şu an regl dönemindeyim.Ama diyetede dikkat edıyorum.Bakalım bu hafta kaç kilo vermiş olucam.Sen niveaya devam edıyor musun.farkediyormusun değişikliği

kiz ben bir haftadir yapmiyom ama bugun yapacam insallah iyice iyilestimm tabiki faydasi varr canim ben cok gordum ama dedigim gibi ara verdimm

akrep .. kiz senin ismin neyy sordumda unuttummu yoksaa bende unutkanlik sorunu vardaa havuc ye dedilerr arkadaslarr
bu arada iyilestinmi kiz nasil oldun

boleeeee dicenizi zaten biliyodumkaydirigubbakcemile3
evet ben severim sabak sarma yemeyi , zaten saat 1. bucuk olmus cok erken dgil bu siralarda oh ne guzeldi
sar canim bugun sende erinme

kiz yok hic erinmem severim yaprak sarmasini sarmayi ama sorun kziin uyumasi o uyursa saru=iyorum zor yemekleri uyudugu zaman yapiyom yani kirk defa kaldiriyo benii isin basindan o oluncaa
yaa bende sabah tatli yemesini severim kilolardanda belli oldugu gibi

evet canim bende zaten oyle guzel kilo verebiliyorum ,sabahlari iuyi
aksamlari hic yemege otumazdi bikac atistirirdim
su bir haftadir aksamlari oturuyorum geri aldim verdigim kiloyu
bilmem cumaya dusus olur insallah
sen ne guzel kilo vermisin masallah cok azimlisin yaa
yaa ne zaman yanlış yaptığımızı çok iyi biliyoruz gerçekten..bende gerçekten iyi azim yaptım ama son zamanlarda sıkıldım herhalde yemeye başladım ve akşamlarıda ama aynı kilodayım spordan herhalde..ama bu ara tekrar başladım..kuralım sabah bol öğe normal akşam çok az aralarda meyve ve bol su gerçekten işe yarıyor ve kımıldamaya başladı bile tartı..birde hedefimi daha öne aldım sanki yakınlaştıkça daha çok azmedicem gibi..ve işede yaradı gerçekten asıl hedefim 55 çünkü
kiz bende istiyom ama su bogazimi tutamiyom birgun hic yemiyom ertesi gun deli gibi yemek yiyorum onceden boyle degildim ben ama nedense birturlu dogru duzgun kilo veremedim yaa sinir durumdayim inankii
bende kotu olmak istiyomm senağlama

canım yanlış olanda bu hiç yemezsen tabi saldırırsın..sende benim gibi yap..kıyamam sana sende yap gör bak bi kaç hafta sonra 60 lı rakamlara düşecen..yaz hergün menünü buraya kontrol edicem ve hazırla beynini önceden istersen yaparsın şeker:teselli:

Back