- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #1.041
nekadarlik kizicigin sanirim daha guccuk yerim ben onu
olsun be ya oda yapsin ,eli degsin daha lezzetli olur sarma, artik evin heryerini sarmalarkaydirigubbakcemile3
ben sabah fazla sevmem tatliyi ,aslinda tatliyla aram yokda bazen acayip istiyo
bende ekmegimin birini yemedim yaprak beni doyurdu fazlasiyle
teşekkür ederim şeker ayyh utandırdın beni
dahada bollaşacak şeker durmak yok yola devam
akşamları yapılan spor uyurken bile yağ yakmamıza neden olur...her zaman sağlıklı yani
:mymeka:tabii sessizdi ben yokken şimdi bengeldim kısdelikafadulden
sen başka takımdasın galiba normalde:uhm:
akreeepkaydirigubbakcemile3
yok anacım tekrar kötü oldum ben hafta sonundan buyana çekiyorum ve spora da ara verdim haliyle..ilaçlarımı kullanıyorum dua et bir an önce iyi olim şeker:Saruboceq:
Çok üzgünüm çoook kız öldürcen beni..yarış var akşamdan bu yana bundan sonra burdayım devamlı ve hareketi gör sen artıkımHazır cevap seni:teytey:tamam itiraf ediyorum akrep geldi :)Ama arkadaşlarım da geldi neslihan iyileşti,işlerini toparladı.Sempatik bizi bırakmadı.S200 rose burda ve yeni üyeler burda.Süpürgesiz cadı hep soru sordu...
oh bende sporumu yaptım
evı toparladım bıraz ara verdım bırazdan devam edıcem
aksam yemege mısafırım var
Hazır cevap seni:teytey:tamam itiraf ediyorum akrep geldi :)Ama arkadaşlarım da geldi neslihan iyileşti,işlerini toparladı.Sempatik bizi bırakmadı.S200 rose burda ve yeni üyeler burda.Süpürgesiz cadı hep soru sordu...
onu biz bizim takima transfer edecezde cok para istiyoo bizdede butce yok maaleseff seslenmiyo baksana
Çok üzgünüm çoook kız öldürcen beni..yarış var akşamdan bu yana bundan sonra burdayım devamlı ve hareketi gör sen artıkım
benden oldu işte benden oldudelikafadulden
hicte bile ben geldim diye olduu naniknanik
canuuum yarıştayız haa sende varsın okimi
s2000 spagot ve akrep33 yarışı
neslihan da hakem
hehehe hihoyyyt başardııııımmmmmhihoyyyt
neslihan anladın sen onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu başardımmmmm sana daha yakınımm artıkkkkkkkkkdelikafadulden
kız benim takım bırakırmı sence beni fururlar seniiii:jeyyar:
aferim kizz cozmusun burayi senn
sende yoktun birara
bizim elemanlar biraz yogun aksamda pek kisi olmuyo burdaa benim kocis evde olunca beni girdirmiyo kkya zaten gicikta aliyo ayrica nedense bilmiyomm
oh bende sporumu yaptım
evı toparladım bıraz ara verdım bırazdan devam edıcem
aksam yemege mısafırım var
benimkide gıcık oluyor nedenini bilmiyomusun
kıskanıyolar bizi kaydirigubbakcemile
burası bize kilo verdiriyor çıtır seksi ve güzel oluyorusda ondaaandelikafadulden
deli etmeye de devam etcek kıpraşmamaya devam edersen bööle..sadece 4 kilo versen bizimlesin tembel hemşooom..kiz he he ben hakemim hadi bakalim yarisin bende artik size ulasinca yaparim yaris bakalim bu cadi beni kontrol etsin kontrol altindayimm simdilik bakacaz bakalim zaten senin su cizelgen beni deli ediyoo
sende seytan tuyu var kizim nede olsa benim hemserimsiz biz adanalilar boyleyiz istee ne yaparsin
bende onlari fururum kiz
valla bende oyle dusunuyorum inanki hele benimkisi fena kiskancc zayiflamami hic istemeyenlerden hatta ama giciklik olsun onlara degilmi ama
deli etmeye de devam etcek kıpraşmamaya devam edersen bööle..sadece 4 kilo versen bizimlesin tembel hemşooom..
haftaya senin çizelge de güzel olcek merak etme
anammm benim yüzüme kan davası çıkıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?