• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gunaydın fıstıklar
bende sahah kahvaltıda 2 dılım kepek ekmegı lıgt krem peynır surdum yedım
yesıl cay ıctım
sonra nıvea bodyle sporumu yaptım geldım dınlenıyorum, bırazdan ev temızlıgıne baslıcam..
gunaydin gunaydin yardimcim hani ne yaptin yardimcim oldugunu ilan edimmi kiz sonradan kacma bak
slm citirlar nasilsiniz ... ben dun aksam peynir bogreyi yaptim ondan 3 tane yedim ama bildiginiz buyuk bogrek degil kucuk parcalar dahada bisey yemedim aksam...misafir vardi bende aksam ama bisey yemedim.... bu sabah da klasik kahvalti yaptim kahve ve sutlu ekmek oglen hindi eti ve bezelye proteini bu aksam yapacam bugun opuldunuz hayirli gunler hepinize
afiyet olsun canimm senin protein diyeti iyi gidiyo sanirim nasil faydasini goruyormusun bari gorursen soyl ebak bende alacam bir deneyim ama once sende fayda sagladimi ona bakmam lazim
selam canlarım nasılsıınız :) ben bugün pek bişey yemedim sabah saat 10 gibi şekersiz bir bardak çay içtim birde yarım poğca yedim. bol bol su içiyorum onun harici
oh oh ne guzell desene bu hafta senden bir kilo gidecek bakalim
Bende geldim kızlar,sabah azcık kahvaltı yaptım.Öğlen tavuk sote yedim bir kasede mercimek çorbası ekmek ymedim.Başım agrıyor çok ama.Bi geçmişi okuyayım.
gecmsi olsun canim ya bende sabah bas agrisiyla kalktim zaten haplarim vardi iciyordum ama bugun agri kesisiyi dahada fazla kullandim heryanim dokuluyo anliyacaginn benden herkeze bulasti sanirim

oglen bir kasik bulgur pilavi bir tanede haslanmis tavuk yedim yaninada ligt cola aksam birsey yemesem dayanabilirmiyim acaba

oglen bir kasik bulgur pilavi bir tanede haslanmis tavuk yedim yaninada ligt cola aksam birsey yemesem dayanabilirmiyim acaba

bence dayanmaya da çalışma zaten..
cok sağlıklı değil bence..
en azından salata yersen, metabolizmanın hızlanması adına faydası olur..

ben böyle çok uzun süre aç kalma taraftarı değilimdir hiç bir zaman..

merhaba kızlar bende oglen 1 kase pudıng yedım ama kalorısı az olandan
1 tanede armut yedım
bol bol su ıcıyorum

afiyet olsun cnm :) bende şimdi incecik bir dilim kakolu kek az şekerli bide çay içiyorum yine aksambirsey yemeyi düşünmüyorum acıkcası yersemde iki çorba kasığı sebze yemeği yicem birazda salatadan belki alırım diyorum.

Ya kızlar acaba ben bu keki ve şekerli cayı yemesemmi :S bişi diyin ona göre yemicem

afiyet olsun cnm :) bende şimdi incecik bir dilim kakolu kek az şekerli bide çay içiyorum yine aksambirsey yemeyi düşünmüyorum acıkcası yersemde iki çorba kasığı sebze yemeği yicem birazda salatadan belki alırım diyorum.

Ya kızlar acaba ben bu keki ve şekerli cayı yemesemmi :S bişi diyin ona göre yemicem

tabıı yemesen daha ıyı olur senın ıcın canım cayı sekersız ıc bence ben 10 yıldır sekersız ıcıyorum ve daha guzel alısırsın...

tabıı yemesen daha ıyı olur senın ıcın canım cayı sekersız ıc bence ben 10 yıldır sekersız ıcıyorum ve daha guzel alısırsın...

aslında bende sekersiz içiyorum fakat annem inadına sekerli getiriyor bana :( sinir ypar dio sacmalama dio :( üf ya neyse bıraktım bi köseye onları yemicem biraz işim var pcde onu halledim yürüyüse gitmeyi düşüünüyorum

slm kizlar oglen hindi eti ve iki kasik bezelye yemegi yedim ... simdi aciktim omeopatik istah kesici aldim ananas ozlu koca bi bardak suyla baya faydasi var gibi en azindan gozum acliktan donmeyi birakti :) neslihan ben bu proteini seneler oncede yapmistim senin kilo fazla da degiil en azindan bana bakinca fazla degil al bi kutu dene bak en azinda aksamlari kulansan cok faydasini gorursun ....tubga hemserim misafir agirliyo daha heralde telasli zor gelir tugba fazla yeme bak :) cumaya az kaldi .....

kizlar bu ananas ozlu ictah kesici acayip yapti beni ya sanki bi tabak dolusu makarna yemis gibi migdemi sisirdi nerdeyse elhamdullah diyesim geldi:)

kizlar bu ananas ozlu ictah kesici acayip yapti beni ya sanki bi tabak dolusu makarna yemis gibi migdemi sisirdi nerdeyse elhamdullah diyesim geldi:)

oh afıyet olsun canım onu ıcınce yemek yemıyormusun
her ogun ıcebılıyormusun, merak ettım aceba burdada varmı
ben almanyadayım hangı magzada olurkıCADIARZU

supurgesiz cadi slm nasilsin

hosbuldum cnm :)

ya bende düşünmedim değil hani su iştah kesici ilaçları filan ama korkuyorum yan etkisi olur diye yasım cünkü 19 daha ve o kadar kilom yok yani bi durum olur diye yada daha cok kilo yapar diye bırakınca korkuyorum o yüzden hiç denemedim :( sağlıklı bulmuyorum acıkcası sende doğal yollarla zayıflamalısın...

bakalım doğal yollarla ne kadar zayıfliyabilcem...kaydirigubbakcemile2

geçmiş olsun canım bi ilaç al dinlen istersen bilgisayarda daha fazla oturma basın ağrır dahada :(

ben dünden beri su içtim ya hiç alısık değildim bu kadar su içmeye midem bi ağrıdı sormayın :( ama geçti ilaç aldım geçti Allahtan :dance:

Galiba klima beni çarptı felaket baş ağrısı çekiyorum.Eve gidince ilaç alıcam hemen.Her yanım sankim kırılıyor.Sağol canım.

Galiba klima beni çarptı felaket baş ağrısı çekiyorum.Eve gidince ilaç alıcam hemen.Her yanım sankim kırılıyor.Sağol canım.

benim basım ağrıdığı zaman iki gün filan sürüyor bide mide bulantısı yapıyor ısığa karsı duyarlı oluyorum hemen dahada artıyor ağrım :( cok kötü ya inş geçer canım uyumakta iyi gelir tavsiyem ....geçmiş olsun cnm a.s.

kızlar akşama balık salata ve corba yicem..
balık yağda kızarmış olucak eşim öyle sevdiği için.
o yüzden 7-8 tane yerim heralde.
küçük küçük hamsilerden..
bugünü de akşam yemeğinden sonra az bir meyveyle kapatırız heralde...

haydi herkese iyi akşamlar...
dance4.gif

ayyy ben geldim kızlar yaa.bittim yorgunluktan.oturduğum yerden kalkasım gelmiyo yaa.çok şükür misafirlerimi ağırladım.ayy çok çeşit yapmışsın diye kızdılar.toplam 6 kiş geldi.ben sadece salta ve karnıbahar yemeği yedim.sabah içtiğim 2 bardak sudan başka su içmedim.ama şimdii içecem.ama yarından itibaren suyumu içecem sıcak sıcakk.

oh afıyet olsun canım onu ıcınce yemek yemıyormusun
her ogun ıcebılıyormusun, merak ettım aceba burdada varmı
ben almanyadayım hangı magzada olurkıCADIARZU

slm s2000 benim kulandigim ictah kesici diye geciyo ama ilac degil tamamen bitkisel mesela bu ikindin gibi ogun disi acikirsam iciyorum rejim esnasinda ilaca karsiyim ama bitkisel olursa aliyorum eczaneler sor sizde de vardi a.s.

Back