- Konu Sahibi Pinarbartu
gunaydin gunaydin yardimcim hani ne yaptin yardimcim oldugunu ilan edimmi kiz sonradan kacma bakgunaydın fıstıklar
bende sahah kahvaltıda 2 dılım kepek ekmegı lıgt krem peynır surdum yedım
yesıl cay ıctım
sonra nıvea bodyle sporumu yaptım geldım dınlenıyorum, bırazdan ev temızlıgıne baslıcam..
afiyet olsun canimm senin protein diyeti iyi gidiyo sanirim nasil faydasini goruyormusun bari gorursen soyl ebak bende alacam bir deneyim ama once sende fayda sagladimi ona bakmam lazimslm citirlar nasilsiniz ... ben dun aksam peynir bogreyi yaptim ondan 3 tane yedim ama bildiginiz buyuk bogrek degil kucuk parcalar dahada bisey yemedim aksam...misafir vardi bende aksam ama bisey yemedim.... bu sabah da klasik kahvalti yaptim kahve ve sutlu ekmek oglen hindi eti ve bezelye proteini bu aksam yapacam bugun opuldunuz hayirli gunler hepinize
oh oh ne guzell desene bu hafta senden bir kilo gidecek bakalimselam canlarım nasılsıınız :) ben bugün pek bişey yemedim sabah saat 10 gibi şekersiz bir bardak çay içtim birde yarım poğca yedim. bol bol su içiyorum onun harici
gecmsi olsun canim ya bende sabah bas agrisiyla kalktim zaten haplarim vardi iciyordum ama bugun agri kesisiyi dahada fazla kullandim heryanim dokuluyo anliyacaginn benden herkeze bulasti sanirimBende geldim kızlar,sabah azcık kahvaltı yaptım.Öğlen tavuk sote yedim bir kasede mercimek çorbası ekmek ymedim.Başım agrıyor çok ama.Bi geçmişi okuyayım.