Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gunaydin canim oh oh ne guzel valla sporunuda yapmissin bende hastaligim gecsin basliyacagim simdi hertaraflarim agriyo cunkuu
menunde cok guzel insallah gun icinde bozmassin
sen neler yapiyorsun bize annlatsana biraz nezamanlari giriyorsun nete herzamn imkanin oluyomu yanii bu hafta biliyorsun deneme suresindesiniz

inşallah cabuk gecer de hemen baslarsın geçmiş olsun bu arada..
sabah güzel güzel yedim ama öğlen yemegini sadece su ve form krakerle geçiştirmek zorunda kaldım hiç zamanım yoktu dısardaydım bütün gün..
aksam da 7 gibi biraz tavuk yagsız salata ve yogurt yedim.
genelde internete girme fırsatım oluyor ama ögrenci oldugum icin sadece sabahları ve aksamları girebiliyorum bazen bazen de her gün evdeyim rahat rahat giriyorum hep.
bu arada rejime dün basladım ama bugun baktıgım da yarım kilo gitmişti mutlu oldum :)
sudur büyük ihtimal ama ben yine de mutlu oldum :dance:

slm s2000 benim kulandigim ictah kesici diye geciyo ama ilac degil tamamen bitkisel mesela bu ikindin gibi ogun disi acikirsam iciyorum rejim esnasinda ilaca karsiyim ama bitkisel olursa aliyorum eczaneler sor sizde de vardi a.s.

kiz eylul sen bu isi iyicee benimsedin helal sana
nedir su istah kesicinin fransizcasi soyle bakalim senden bilgi almak guzel oluyo birde
su protein diyetini nasil yapiyon iyice de bakim bana her ogunmu yiyorsun o dedigin seyii

tamam kiz sende ne kziyon alla alla simdi kalkip havuc yiyecem faydasi varsaa

kiz eylul sen bu isi iyicee benimsedin helal sana
nedir su istah kesicinin fransizcasi soyle bakalim senden bilgi almak guzel oluyo birde
su protein diyetini nasil yapiyon iyice de bakim bana her ogunmu yiyorsun o dedigin seyii
tsk neslihana.s. kulandigim ictah kesici gecen gun ismini yazdigim marketen aliyorum markasi gayelord hauser ismide carres coupe_faim ananas proteini aglen aksam kulansan faydasini gorursun ama oglen kulanip aksam salata sebze yesende olur ama bi istah kesici daha var eczaneden aliyorsun arkadasim soyledi dun elma ozu onu bi arastiracam o tamam dogal migdeyi tok tutuyor ben alayim sana ismini yazarim buranin sayseinde iyce gaza geldim ben yaza mutis donus yapacam:lepi:

aksam arkaadsim gelecek beraber yemek yicem ana yemegi arkadas getirecek ben simdiketn koca bi tabak salatami yaptim migdeyi dolduracam salatayla yemegi az yerim simdilik ii bakin kendinize yarin cok yogunum ama yine girip takip etmeye calisirim

eylülce ve spagot neden kilo çizelgeniz yokki ben merak ettim şimdi kaçkilosunuz diye amaa

eylülce o ilacın adı ne canım

bende bişi araştırıyorum bakalım kullanırda faydasını görürsem yazarım

70 kiloyum canım
kilo çizelgesini yaptım ama bulamadım nereye kopyalıcagımı?

diyodum ki yaptım :)

Son düzenleme:
onu bende yapamadım canım ya yok yok giriyorum imzaya gözükmüyor bende vazgeçtim

oglen bir kasik bulgur pilavi bir tanede haslanmis tavuk yedim yaninada ligt cola aksam birsey yemesem dayanabilirmiyim acaba

Canım kusura bakma anca geçmişi okuyabiliyorum.Çok ideal yemişsin bu hafta iyi kilo vereceksin.Hiç brimiz dayanamayız canım hiç bi şey yememeye.Az ve sık yemeyi 14. takım olarak dustür haline getirelim.

Ayy canım hamsi çekti benimde.Balık ve salata yeme yetelridir.Hemde çok güzel bir menü.Tekrar afiyet olsun.sen bunu sabah okursun ama umarım afiyetle yemişsindir.:)

Ya senin ne kadar çok misafirlerin geliyor.Ama aferim yeme arkadaşlarınla beraber hafif şeylerle geçiştir.

bende aksam sadece corba ıctım
sonra 1 saat yurudum
portakal ve mandalına yedım
ama bıraz once sutle kellogs yedım, dayanamadım napıyım okadardan bısey olmz heralde

eeee bende 69 sayılırım hadin bakiiim..kim önce verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…