- Konu Sahibi Pinarbartu
-
[
kiz bizde celimsizsekk yani sisko karilar desen hadi neysee sanada ginaydin nereye gidiyon kizim kursunda yok kaytarma bak kirarim kafanii
kız ben seni napıyım şimdii.ne kaytarması anam.sana bişey söyliyeyimmi senin ya açlık ya kilon gözlerine vurmuş.gıı kaçgündür demiyomuyum salıya misafirm var idye.hatta en son akşam dedim.canım sen biraz akşamları taze sıkılmış havuç suyu iç bi kaç hafta hafızan güçlensin.kaydirigubbakcemile3
[
kiz bizde celimsizsekk yani sisko karilar desen hadi neysee sanada ginaydin nereye gidiyon kizim kursunda yok kaytarma bak kirarim kafanii
kız ben seni napıyım şimdii.ne kaytarması anam.sana bişey söyliyeyimmi senin ya açlık ya kilon gözlerine vurmuş.gıı kaçgündür demiyomuyum salıya misafirm var idye.hatta en son akşam dedim.canım sen biraz akşamları taze sıkılmış havuç suyu iç bi kaç hafta hafızan güçlensin.kaydirigubbakcemile3
havuc suyu gözlerede iyi gelirmş hihihi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
bende bu gece iki kasık pilav bir kasık yoğurt biraz haşlanmış tavuk beyaz etinden bide haşlanmıs patates ama haşlanmış patates yarımdı... birde bol bol su içiyorum aksam yatmadan sporumuda yapcam :=)
slm s2000 benim kulandigim ictah kesici diye geciyo ama ilac degil tamamen bitkisel mesela bu ikindin gibi ogun disi acikirsam iciyorum rejim esnasinda ilaca karsiyim ama bitkisel olursa aliyorum eczaneler sor sizde de vardi a.s.
tsk neslihana.s. kulandigim ictah kesici gecen gun ismini yazdigim marketen aliyorum markasi gayelord hauser ismide carres coupe_faim ananas proteini aglen aksam kulansan faydasini gorursun ama oglen kulanip aksam salata sebze yesende olur ama bi istah kesici daha var eczaneden aliyorsun arkadasim soyledi dun elma ozu onu bi arastiracam o tamam dogal migdeyi tok tutuyor ben alayim sana ismini yazarim buranin sayseinde iyce gaza geldim ben yaza mutis donus yapacam:lepi:kiz eylul sen bu isi iyicee benimsedin helal sana
nedir su istah kesicinin fransizcasi soyle bakalim senden bilgi almak guzel oluyo birde
su protein diyetini nasil yapiyon iyice de bakim bana her ogunmu yiyorsun o dedigin seyii
oglen bir kasik bulgur pilavi bir tanede haslanmis tavuk yedim yaninada ligt cola aksam birsey yemesem dayanabilirmiyim acaba
gecmıs olsun canım
dıkkat et kendıne
kızlar akşama balık salata ve corba yicem..
balık yağda kızarmış olucak eşim öyle sevdiği için.
o yüzden 7-8 tane yerim heralde.
küçük küçük hamsilerden..
bugünü de akşam yemeğinden sonra az bir meyveyle kapatırız heralde...
haydi herkese iyi akşamlar...
iyi geceler canım benim :) :a015:
ayyy ben geldim kızlar yaa.bittim yorgunluktan.oturduğum yerden kalkasım gelmiyo yaa.çok şükür misafirlerimi ağırladım.ayy çok çeşit yapmışsın diye kızdılar.toplam 6 kiş geldi.ben sadece salta ve karnıbahar yemeği yedim.sabah içtiğim 2 bardak sudan başka su içmedim.ama şimdii içecem.ama yarından itibaren suyumu içecem sıcak sıcakk.
70 kiloyum canım
kilo çizelgesini yaptım ama bulamadım nereye kopyalıcagımı?
diyodum ki yaptım :)
kılo cızelgen 69 u gosterıyor canım senınle aynıyız
bakalım kım one gececek
hadı yarısa devam, kım tutar bızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?