• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

offf offf 65 kiloyum :( 55 e düşmeyi düşünüyorum 10 kilo versem yeter sanırım:( bende yürüyeceğim bundan sonra ... Benim kuzenim günde bir saat spor yapmıs hafif tempolu kosu ve yürüyüş bide bitki çayları ve gırtlağımı tuttum dedi bide hergün temizlik yaptım dedi sırf hareket olsun diye dedi kız 6 ayda 75 ten 55 e düşmüş :(

neyse canlarım ben cıkim müsadenizle midemde cok kötü bugün :( öptüm sizi kendinize ii bakın iyi aksamlar

yazılanları okudukça benim de ne kadar az su içtiğim geldi aklıma.
kışın hiç su içmediğim günler oluyor benim :bbo:

şimdi zorluyorum da 1.5 lt en fazla..

yazılanları okudukça benim de ne kadar az su içtiğim geldi aklıma.
kışın hiç su içmediğim günler oluyor benim :bbo:

şimdi zorluyorum da 1.5 lt en fazla..

canım içimizde en şanslı olanlardan biri sensin.niyemi?çünkü yeni doğum yapmışsın ve emziriyosun.inana sütün kalitesini artıracak gidalar tüketip bool su ve yoğurt süt vs .tüketirsen çok daha kolay kilo verirsin.ben doğum yaptığımda öyle ay tatlı ye sütün artar sözlerini hiç dinlemedim.bigün haşalama et yediysem ertesi gün haşlama tavuk yedim.yumurta ve boll yeşillik tükettim.annem rahmetli bana kompostoyubile şekersiz yaptı.anla artı nekadar dikkat ettiğimi.ve suyuda çok içtim.eee diyebilirsinki ozamna niye şişkosun.ben hamileyken 24 kilo aldım.üstlik çook sağlıklı beslenmeme rağmen.aşırı kansızlık vardı.doktrumun verdiği kan ilacını şişede 1 içimlik olanları 3 kez içiyodum ve vitamin yanında.dolayısıyla çok aldım.ama sonra verdim.ama bazı sebeplerden sıkıntı ve stresten yiye yiye çoook kilo aldım.ve hiçç bu sürede foto çekilmemiştim.taki geçen yıla kadar.geçen sene fotoğrafta ve kamerada kendimi görünce .noluyo yaa.dedim.biraz yaptım.sonra memlekete gitmeme çok az kalınca başaramıycam diye bıraktım.busene ramazandan sonra.yavaş ve emin adımlarla ve en önemlisi bidaha bırakmamamcasına tekrara başladım.işte böyle güzelim.vay be nerden nereye gelmişim.haa neyse sen suyu çook iç.sütün kalitesini artır.bak nasıl gidiyo yağlar kilolar.:ecrin_bebek:

canım içimizde en şanslı olanlardan biri sensin.niyemi?çünkü yeni doğum yapmışsın ve emziriyosun.inana sütün kalitesini artıracak gidalar tüketip bool su ve yoğurt süt vs .tüketirsen çok daha kolay kilo verirsin.ben doğum yaptığımda öyle ay tatlı ye sütün artar sözlerini hiç dinlemedim.bigün haşalama et yediysem ertesi gün haşlama tavuk yedim.yumurta ve boll yeşillik tükettim.annem rahmetli bana kompostoyubile şekersiz yaptı.anla artı nekadar dikkat ettiğimi.ve suyuda çok içtim.eee diyebilirsinki ozamna niye şişkosun.ben hamileyken 24 kilo aldım.üstlik çook sağlıklı beslenmeme rağmen.aşırı kansızlık vardı.doktrumun verdiği kan ilacını şişede 1 içimlik olanları 3 kez içiyodum ve vitamin yanında.dolayısıyla çok aldım.ama sonra verdim.ama bazı sebeplerden sıkıntı ve stresten yiye yiye çoook kilo aldım.ve hiçç bu sürede foto çekilmemiştim.taki geçen yıla kadar.geçen sene fotoğrafta ve kamerada kendimi görünce .noluyo yaa.dedim.biraz yaptım.sonra memlekete gitmeme çok az kalınca başaramıycam diye bıraktım.busene ramazandan sonra.yavaş ve emin adımlarla ve en önemlisi bidaha bırakmamamcasına tekrara başladım.işte böyle güzelim.vay be nerden nereye gelmişim.haa neyse sen suyu çook iç.sütün kalitesini artır.bak nasıl gidiyo yağlar kilolar.:ecrin_bebek:

yok ben de dediğin gibi kimseyi dinlemiyorum zaten..
hergün yumurta,süt ve yoğurt tüketiyorum..
hemen her gün de ızgara veya haşlama et..
sırf emziriyorum diye.
suyu da cok içebilsem tam olucak.

ben de hamileliğimde malesef cok aldım.
25 kg :utangac:
bir de 1 ay öncesinde bir düşük yapmıştım,ordan da gelenler var.
onun öncesinde de guatrdan aldım :bbo:

düşün yani 2 sene önce evlendiğimde 51 kiloydum ben..:delphin:
o günlere dönmek zor gibi....

herkese benden ve minik kızımdan kocaman bir günaydın...
connie_49.gif

Herkese günaydın! :)
7de uyandım bugun yarım saat sporumu yaptım mekik çektim yanlarımı çalıştırdım bisiklet..
sonra kahvaltı hazırladım maydanoz yedim bol bol bi de yagsız omlet yaptım onu yedim ekmeksiz.. şimdide keyif yapıyorum :)

ayy canim ya ben sana baktim birturlu goremedimm nedensee guzelim yoksa aklimdaydin ama guzelim iki kisilik yer vardi suan uc kisi oldukk deneme suresindeler nasil yapacaz bilmiyom canim gercekten uzgunum kiz ama seni arkadaslik listeme ekleyimde istedigim zaman bulabileyim bakalim deneme suresindeki arkadaslardan ses cikmazsa seni cagiracamm canim oldumuu

tamam canım olur tabiki.sıkma canını.hadi bakalım kolay gelsin sizlere

hayırlı sabhlar çelimsiz karılar.ben sularımı içtim.malesef bugünde kahvaltı yapamıycam.bi bardak süt içerim artık.haydin görüşürüz.kendinüze iyü bakun daaa.

herkese benden ve minik kızımdan kocaman bir günaydın...
connie_49.gif

eeeeeee canım sen 70-79 kilo grubundaydın.hem burayı hem orayı takip etmiyecek misin sen yoksa?neden bizim grubada günaydın demedin bakim.yoksa hep burda mı olcan artık tatlım hııımmm ?aaaa öyle olmaz ama biz seni ve kızını özleriz ama benneyaptımki

eeeeeee canım sen 70-79 kilo grubundaydın.hem burayı hem orayı takip etmiyecek misin sen yoksa?neden bizim grubada günaydın demedin bakim.yoksa hep burda mı olcan artık tatlım hııımmm ?aaaa öyle olmaz ama biz seni ve kızını özleriz ama benneyaptımki

aa günaydını mı dedim de geldim:utangac:

burda deneme sürecindeyim henüzsengözlerimebaksanab

ben de kahvaltı için bir kase sütlü cornflakes yedim..
geç bir kahvaltı oldu ama ancak uyudu benim cimcime.

artık öğlene Allah kerim..

bende sabah kahvaltimi yaptim simdi yesil cayimi iciyorum ,biraz durup ise gitcem ,ogle ne yerim bilmiyorum
heralde en erken kahvalti yapan benim bugun

selam canlarım ben geldim yiner biliyorsunuz gündüz vakti pek giremiyorum yok temizlik yok arkadalsar ama artık sık sık gireceğim 15 tatildeyim cünkü :) hem okul bile olsa artık okuldanda girceğim sınavlarım bitti cünkü :=))) beni öncelikle takımda istediğiniz için çok teşekkür ederim siz ve sizin bana verdiğiniz azim caba gaz olmasa ben hayatta zayıflıyamam ama bundan sonra söz son süratt devam edicem ve zayıflıcam :) bu arada hala istiyorum yüzde hesaplamaları filan :) ama neslihan abla senin yardımın olması lazım nasıl yapıcam nereye yazıcam hiç bir bilgim yok henüz...
canim tabiki seni aramizda gormek isteriz tabi bu sana bagli biliyorsun uc kisi var suanda takimda deneme suresinde ama iki kisi alacagiz oyuzden kim daha cok paylasimda bulunur vede kim daha cok azimliyse yola onunla devam edecegiz su yuzde hesabina gelince canimm ben sonra sana bir ara anlatirim oldumuu

Herkese günaydın! :)
7de uyandım bugun yarım saat sporumu yaptım mekik çektim yanlarımı çalıştırdım bisiklet..
sonra kahvaltı hazırladım maydanoz yedim bol bol bi de yagsız omlet yaptım onu yedim ekmeksiz.. şimdide keyif yapıyorum :)
gunaydin canim oh oh ne guzel valla sporunuda yapmissin bende hastaligim gecsin basliyacagim simdi hertaraflarim agriyo cunkuu
menunde cok guzel insallah gun icinde bozmassin
sen neler yapiyorsun bize annlatsana biraz nezamanlari giriyorsun nete herzamn imkanin oluyomu yanii bu hafta biliyorsun deneme suresindesiniz

tamam canım olur tabiki.sıkma canını.hadi bakalım kolay gelsin sizlere
canim ya anlayis gosterdigin icin sagol gercekten seni bekliyoruz ama takima arada gel muhabbet edelim olurmuu
hayırlı sabhlar çelimsiz karılar.ben sularımı içtim.malesef bugünde kahvaltı yapamıycam.bi bardak süt içerim artık.haydin görüşürüz.kendinüze iyü bakun daaa.
kiz bizde celimsizsekk yani sisko karilar desen hadi neysee sanada ginaydin nereye gidiyon kizim kursunda yok kaytarma bak kirarim kafanii

bende sabah kahvaltimi yaptim simdi yesil cayimi iciyorum ,biraz durup ise gitcem ,ogle ne yerim bilmiyorum
heralde en erken kahvalti yapan benim bugun

ay afiyet olsun canim yaa kolay gelsin sana git isine ne guzel az biraz kafa dagitiyorsundurr iste surekli evde oturmakta kotu

Son düzenleme:
buarada bende bu sabah kahvalti yaptim uzun zmandir yapmiyordum bugun yapim dedim bir dilim ekmekle yarim yumurta yedim yarisinida kziim yedide oyuzden yarim yoksa onuda mideye gotururdumde caktirmayin bir dilimde peynir yedim
simdide kahvemi ictim birazdanda evimimi supurup magazaya gidecem alisverise sonrada yemek yaparim herhaldee

gunaydın fıstıklar
bende sahah kahvaltıda 2 dılım kepek ekmegı lıgt krem peynır surdum yedım
yesıl cay ıctım
sonra nıvea bodyle sporumu yaptım geldım dınlenıyorum, bırazdan ev temızlıgıne baslıcam..

slm citirlar nasilsiniz ... ben dun aksam peynir bogreyi yaptim ondan 3 tane yedim ama bildiginiz buyuk bogrek degil kucuk parcalar dahada bisey yemedim aksam...misafir vardi bende aksam ama bisey yemedim.... bu sabah da klasik kahvalti yaptim kahve ve sutlu ekmek oglen hindi eti ve bezelye proteini bu aksam yapacam bugun opuldunuz hayirli gunler hepinize

selam canlarım nasılsıınız :) ben bugün pek bişey yemedim sabah saat 10 gibi şekersiz bir bardak çay içtim birde yarım poğca yedim. bol bol su içiyorum onun harici

Bende geldim kızlar,sabah azcık kahvaltı yaptım.Öğlen tavuk sote yedim bir kasede mercimek çorbası ekmek ymedim.Başım agrıyor çok ama.Bi geçmişi okuyayım.

Bende geldim kızlar,sabah azcık kahvaltı yaptım.Öğlen tavuk sote yedim bir kasede mercimek çorbası ekmek ymedim.Başım agrıyor çok ama.Bi geçmişi okuyayım.

geçmiş olsun canım bi ilaç al dinlen istersen bilgisayarda daha fazla oturma basın ağrır dahada :(

ben dünden beri su içtim ya hiç alısık değildim bu kadar su içmeye midem bi ağrıdı sormayın :( ama geçti ilaç aldım geçti Allahtan :dance:

Back