canım içimizde en şanslı olanlardan biri sensin.niyemi?çünkü yeni doğum yapmışsın ve emziriyosun.inana sütün kalitesini artıracak gidalar tüketip bool su ve yoğurt süt vs .tüketirsen çok daha kolay kilo verirsin.ben doğum yaptığımda öyle ay tatlı ye sütün artar sözlerini hiç dinlemedim.bigün haşalama et yediysem ertesi gün haşlama tavuk yedim.yumurta ve boll yeşillik tükettim.annem rahmetli bana kompostoyubile şekersiz yaptı.anla artı nekadar dikkat ettiğimi.ve suyuda çok içtim.eee diyebilirsinki ozamna niye şişkosun.ben hamileyken 24 kilo aldım.üstlik çook sağlıklı beslenmeme rağmen.aşırı kansızlık vardı.doktrumun verdiği kan ilacını şişede 1 içimlik olanları 3 kez içiyodum ve vitamin yanında.dolayısıyla çok aldım.ama sonra verdim.ama bazı sebeplerden sıkıntı ve stresten yiye yiye çoook kilo aldım.ve hiçç bu sürede foto çekilmemiştim.taki geçen yıla kadar.geçen sene fotoğrafta ve kamerada kendimi görünce .noluyo yaa.dedim.biraz yaptım.sonra memlekete gitmeme çok az kalınca başaramıycam diye bıraktım.busene ramazandan sonra.yavaş ve emin adımlarla ve en önemlisi bidaha bırakmamamcasına tekrara başladım.işte böyle güzelim.vay be nerden nereye gelmişim.haa neyse sen suyu çook iç.sütün kalitesini artır.bak nasıl gidiyo yağlar kilolar.:ecrin_bebek: