- Konu Sahibi Pinarbartu
-
kız nerde 1 btane eylülce varr.4 kayıtlı kullanıcı var.
allah iyiliğini versin.ne güldürdün benii.konyalıyımmm.benim ebetlarımda olursa sevinirim.ne böyle be herkes cılız geliyo bana.şöyle dişime göre olsun.hele 70n altında hiiç olmasın.
yaa ne yapim kiz sende cok sey istiyon baska secenek birakmadin bana yok yok gercek sana hemserin olan birini getirecem ariyacamdaa dur sen bakalimmallah iyiliğini versin.ne güldürdün benii.konyalıyımmm.benim ebetlarımda olursa sevinirim.ne böyle be herkes cılız geliyo bana.şöyle dişime göre olsun.hele 70n altında hiiç olmasın.
evet bence hakliisn tugba belki etkiler ama dedigin gibi kilo vermek en onemlisi
tugba beni aldatacakmisinsenağlama bende konyaliyim senin ebatlarina da uygunum niye gidip baskasini istiyorsunsenağlama:roflol:
yokk kız seni aldatirmıyım.daha yeni buldum zaten seni.hiç bırakırmıyım da.1 kişi daha olsa ne güzel olur değilmiii.tugba beni aldatacakmisinsenağlama bende konyaliyim senin ebatlarina da uygunum niye gidip baskasini istiyorsunsenağlama:roflol:
yaa ne yapim kiz sende cok sey istiyon baska secenek birakmadin bana yok yok gercek sana hemserin olan birini getirecem ariyacamdaa dur sen bakalimm
evet kizlar belkide haklisiniz kilosu cok olan biri daha iyi olur ama istee istekli olmasi herseyden onemlii
durun siz konusa durun ben bakim bakalim konyali 80 kilo olan hatun varmi forumdaananiknanik
kizlar bana musade real hayata bi tur yapip yine ugrarim ben opuldunuz
neslihan konyalı olması şart değil.kilolu olsunda nereli olursa olsuuun.gerçi bizde yakkında eylülceyle 80 altına düşecez ama olsun yinde bu takıma bitane daha şartt.sırnaşık şey
tamam hadi sen git bakalim hatice nereye gitti yaa soylemedenn
haysemde yok kac gundurr haberiniz varmii
sumilatin dersleri bitmesi lazimdi ne oldu ndanda sees yok
kizlar serincede artik cok bosladii farkindaysanizz hic girmez oldu nerdeysee su gelen gideni biteydide aramiza geleydi iyi olacakti degilmii
canım serinceeşi dün trabzona gittiği için 1 haftalığına kadar ablasına gitti.orda kalcak.gelince sıkı gelcem dedi.cuma kilo bildiriminde bulunmıycaktı heralde.
ikinci eylulce 80 89 arasi takimda s2000
kiz iste b=nasil anliyacagin benim klavye yazmiyo yurtdisinda oldugum icin bizim takimdaki eylulce diye yaziyo onunkinin u su farklii anladinmii pek anlatamadim ya neyse iyi bakarsan anlarsinnaaaaaaa haddii bee.kız ordaki eylülce sen eylülce değilmisin.eee biz onunlada yazışıyoduk.ben sen diye tahmin ediyodumm.sen 87sin değilmi.ooo 85 ti galiba.biara düşünmüştüm ama bu proteinle iyi verdi heralde dedim.eeee nolcak şimdi nerden anlıycaz kim kim.
günaydın kızlar nabersiniz..
ben feci hastayım yaa..boğazım pek feciiii..dr a gittim sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?