• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

allah iyiliğini versin.ne güldürdün benii.konyalıyımmm.benim ebetlarımda olursa sevinirim.ne böyle be herkes cılız geliyo bana.şöyle dişime göre olsun.hele 70n altında hiiç olmasın.

tugba beni aldatacakmisinsenağlama bende konyaliyim senin ebatlarina da uygunum niye gidip baskasini istiyorsunsenağlama:roflol:

allah iyiliğini versin.ne güldürdün benii.konyalıyımmm.benim ebetlarımda olursa sevinirim.ne böyle be herkes cılız geliyo bana.şöyle dişime göre olsun.hele 70n altında hiiç olmasın.
yaa ne yapim kiz sende cok sey istiyon baska secenek birakmadin bana yok yok gercek sana hemserin olan birini getirecem ariyacamdaa dur sen bakalimm
evet bence hakliisn tugba belki etkiler ama dedigin gibi kilo vermek en onemlisi

evet kizlar belkide haklisiniz kilosu cok olan biri daha iyi olur ama istee istekli olmasi herseyden onemlii
durun siz konusa durun ben bakim bakalim konyali 80 kilo olan hatun varmi forumdaananiknanik

ayyy bende sayfayı aşağı alcam.kızım acıkıtım karnım ağrıyo diye ağlıyo.birazdanda markete ve öğleden sonrada pazara gidicem.3 haftadr pazara gidemiyodum kurs yüzünden.bugün çook mutluyum.sonunda istediklerimi alabilcem.aa neydi obee.komşulara diyodum alındiye .1-2 tane maydonoz felan oluyodu haliyle.bu hafta elma lahana maydonuz dereotu rokaa brokoli marulll ne bulursam alcam.ayyy byarında misafirim var.mercimekil köfte ,kek börek sütlü tatlı.kurutulmuş yeşil fasülyenin yumurtalı kavurmasını,ayrandan yapılan bi tarhanamız var onun çorbasını,kerviz salatası,ıspanak kavurması yoğurtlu yada karnıbahar yemeği yapcam.nasıl.

tugba beni aldatacakmisinsenağlama bende konyaliyim senin ebatlarina da uygunum niye gidip baskasini istiyorsunsenağlama:roflol:

:roflol:
bak kiz gordunmu eylulce var istee konyali kiz sendemi konyalsiin ay yok vazgectim gidimde adanali bulim kendimee allah allahh
aldatma arkadasini rosee bak ozur dilee
ben gidimde adanali 75 kilolarinda bir hatun bulim en iyisi sositososito

yokk kız seni aldatirmıyım.daha yeni buldum zaten seni.hiç bırakırmıyım da.1 kişi daha olsa ne güzel olur değilmiii.
yaa ne yapim kiz sende cok sey istiyon baska secenek birakmadin bana yok yok gercek sana hemserin olan birini getirecem ariyacamdaa dur sen bakalimm

evet kizlar belkide haklisiniz kilosu cok olan biri daha iyi olur ama istee istekli olmasi herseyden onemlii
durun siz konusa durun ben bakim bakalim konyali 80 kilo olan hatun varmi forumdaananiknanik

neslihan konyalı olması şart değil.kilolu olsunda nereli olursa olsuuun.gerçi bizde yakkında eylülceyle 80 altına düşecez ama olsun yinde bu takıma bitane daha şartt.sırnaşık şey

tamam hadi sen git bakalim hatice nereye gitti yaa soylemedenn
haysemde yok kac gundurr haberiniz varmii
sumilatin dersleri bitmesi lazimdi ne oldu ndanda sees yok

haysemi bende çook merak ediyorum doğrusu ama.ogiremeden duramazdı.galiba bilgisayrdaki sorunu halldemedi

kizlarr coktandirr kurallarimizin icinde olan birseyi ben dahil hepimiz unutuyoruzz sizden ricam bundan boylee herkezz ne yedigini harfiyenn ne ictigi butun bogazina giren herseyi buraya gelip yazmak
bunu hicbirimiz yapmiyoruz artik herkezin yediklerini yazmasini istiyorum gunluk raporr
anlasildimii

kizlar serincede artik cok bosladii farkindaysanizz hic girmez oldu nerdeysee su gelen gideni biteydide aramiza geleydi iyi olacakti degilmii

kizlar serincede artik cok bosladii farkindaysanizz hic girmez oldu nerdeysee su gelen gideni biteydide aramiza geleydi iyi olacakti degilmii

canım serinceeşi dün trabzona gittiği için 1 haftalığına kadar ablasına gitti.orda kalcak.gelince sıkı gelcem dedi.cuma kilo bildiriminde bulunmıycaktı heralde.

canım serinceeşi dün trabzona gittiği için 1 haftalığına kadar ablasına gitti.orda kalcak.gelince sıkı gelcem dedi.cuma kilo bildiriminde bulunmıycaktı heralde.

evet evet anladimm okudum simdi ne yapalim ama aksam girmsi cuma yarismacilarinin paylasim alanina yazmis cikmis buraya gelmemis

neyse tugbacim bende gidim oglani alacam su corbami pisirimde gidim geldiginde ac kalmasin oglusum optum seni ogleden sonra gelirim oldumuu hadi iyi bakin kendinize

ikinci eylulce 80 89 arasi takimda s2000

aaaaaaa haddii bee.kız ordaki eylülce sen eylülce değilmisin.eee biz onunlada yazışıyoduk.ben sen diye tahmin ediyodumm.sen 87sin değilmi.ooo 85 ti galiba.biara düşünmüştüm ama bu proteinle iyi verdi heralde dedim.eeee nolcak şimdi nerden anlıycaz kim kim.

günaydın kızlar nabersiniz..

ben feci hastayım yaa..boğazım pek feciiii..dr a gittim sabah

ben katılmak isterim takıma ama şöyle bir durum var..

emzirdiğim için haftada 1 veya 2 kilo gibi bir hedefim var.
gecen hafta ilk haftamdı ve bir kilo verdim..
bu hafta da 2 kilo gider diye düşünüyorum..
baya fazla kilo verme hedefim olduğundan,diyeti bırakmaya niyetim yok..

bu hşartlar altında kabul edilirsem ben de dahil olmak iisterim :jeyyar:

aaaaaaa haddii bee.kız ordaki eylülce sen eylülce değilmisin.eee biz onunlada yazışıyoduk.ben sen diye tahmin ediyodumm.sen 87sin değilmi.ooo 85 ti galiba.biara düşünmüştüm ama bu proteinle iyi verdi heralde dedim.eeee nolcak şimdi nerden anlıycaz kim kim.
kiz iste b=nasil anliyacagin benim klavye yazmiyo yurtdisinda oldugum icin bizim takimdaki eylulce diye yaziyo onunkinin u su farklii anladinmii pek anlatamadim ya neyse iyi bakarsan anlarsinn
günaydın kızlar nabersiniz..

ben feci hastayım yaa..boğazım pek feciiii..dr a gittim sabah

canim hosgeldinn gecmis olsunn desene benden sana gectii dikkat et kendine

kizlar ben su yeni acilan 70/79 kilo arasi ve 80/89 kilo arasi topiklere mesaj biraktim ben yokken gelirlerse eger karsilayin oldumu biryere gitmesinler ilk geleni dene suresine alacaz dedimm oldumu hedi ben gidim artikinn optum hepinizi

Back