Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gunaydin canimm tesekkur ederimm dedigim gibi bir hafta deneme suresine girsin
bu arada yardimcilik icin ben yaparim demissinn canimm hala istiyormusunn birde bunu konusalimm hepberaber roseda geldii

tabıı canım ısterım sana yardım etmeyı
elımden geldıgınce yapmaya calısırım...

bi ara bi arkaads da katilmisti ismi neyde ya unutum simdi oda takima katilmak istedigini soylemisti birde baska takimlarada haber verelim neslihan takimi olmayan arkadaslar varsa deneme surecine alalim

bi ara bi arkaads da katilmisti ismi neyde ya unutum simdi oda takima katilmak istedigini soylemisti birde baska takimlarada haber verelim neslihan takimi olmayan arkadaslar varsa deneme surecine alalim

guleysaydı heralde evet oda katılmak ıstedıgı yazmıstı ama son bır haftadır falan gırmıyor

canimm sagolasin biliyorsunki supurgesiz cadii uzun zamandir bizim takimi istiyo onu gozardi edemezdim tabikii
simdi gidip iki kisiyi daha cagirmak istiyorumm kilosu 70/80 arasi olann
biraz renk gelsin takima canlilik gelsin dimi kizlarr yeni uyelerlee

geçmiş olsun sedacım.ayyy çook kötü olur oo.benimde olmuştu geçenlerdede resmen robot gibi kafamı çevirebilmek için vücudumun hertafını çevirmeme gerekiyodu.tekrara gerçmiş olsun.bu arda benim adım tuğba.

evet evt bencede kilo aralığı 70-80 arası ooan birini alalım.kararlı ve istikarralı olan tabii.

14.takim uyelerii S2000 arkadaismin bana yardimcilik yapmasini isteyip istemediginizi soyleyebilirmisiniz

hatta 80/90 da olsa daha ıyı olur canım takımımız canlanır

14.takim uyelerii S2000 arkadaismin bana yardimcilik yapmasini isteyip istemediginizi soyleyebilirmisiniz

aa niye istemeyelimki.sana bi yardımcı şart.eee s200 arkadaşımızda öğrenirse yapabileceği kananatinde.kendimi yardımcı olamıyorum olanada mani olmıyalım demii.yerimseniben

evet evet guleysaydi onada bir bakimm bakalim eger hala katilmak istiyorsa gelsinn
tabki deneme suresine alip bakacagiz tum arkadaslarii ne zaman girebiliyorlarr girme problemleri varmi felan diyee

evet evt bencede kilo aralığı 70-80 arası ooan birini alalım.kararlı ve istikarralı olan tabii.

tamam kiz soz bakacam sana uygun birini hatta istersen hemserin felan olsun nereliydin senn :roflol:

hatta 80/90 da olsa daha ıyı olur canım takımımız canlanır

canım bende senin gibi düşünüyorum.kilo problemi fazla olan biri olursa daha iyi olur.hiç olmazsa azimli olur.3-5 kilo verince salıp ayrılmaz.yüzdeyi etkilermiş ama sonuçta kilo vermek önemli diye düşünüyorum.

tsk ederim tugba evet cok kotu bende dun robot gibi ezdim bugun biraz daha ii tsk ederim

allah iyiliğini versin.ne güldürdün benii.konyalıyımmm.benim ebetlarımda olursa sevinirim.ne böyle be herkes cılız geliyo bana.şöyle dişime göre olsun.hele 70n altında hiiç olmasın.

evet bence hakliisn tugba belki etkiler ama dedigin gibi kilo vermek en onemlisi

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
S2000, eylulce, eylülce, Neslihan+, rose14

kızlar 2 tane eylulce var bırı kım acebaaa

kızlar benım hakkımda dusuncelerınız ıcın tesekkur ederım hepınıze
nıvea bodyle spor yapcam bırturlu bırakamıyorum burayı
aklım burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…