- Konu Sahibi Pinarbartu
-
gunaydin canimm tesekkur ederimm dedigim gibi bir hafta deneme suresine girsin
bu arada yardimcilik icin ben yaparim demissinn canimm hala istiyormusunn birde bunu konusalimm hepberaber roseda geldii
bi ara bi arkaads da katilmisti ismi neyde ya unutum simdi oda takima katilmak istedigini soylemisti birde baska takimlarada haber verelim neslihan takimi olmayan arkadaslar varsa deneme surecine alalim
günaydııın arkadaşalar.ayybitürlü giremedim eşimin bilgisayrda işi vardı şimdi gitti.neyseki hepiniz burdasınız.bencede alabiliriz süpürgesiz cadıyı.ama tek şart paylaşımda bulunsun.bidenemekte fayda var.
canimm sagolasin biliyorsunki supurgesiz cadii uzun zamandir bizim takimi istiyo onu gozardi edemezdim tabikii
simdi gidip iki kisiyi daha cagirmak istiyorumm kilosu 70/80 arasi olann
biraz renk gelsin takima canlilik gelsin dimi kizlarr yeni uyelerlee
14.takim uyelerii S2000 arkadaismin bana yardimcilik yapmasini isteyip istemediginizi soyleyebilirmisiniz
evet evet guleysaydi onada bir bakimm bakalim eger hala katilmak istiyorsa gelsinnbi ara bi arkaads da katilmisti ismi neyde ya unutum simdi oda takima katilmak istedigini soylemisti birde baska takimlarada haber verelim neslihan takimi olmayan arkadaslar varsa deneme surecine alalim
evet evt bencede kilo aralığı 70-80 arası ooan birini alalım.kararlı ve istikarralı olan tabii.
14.takim uyelerii S2000 arkadaismin bana yardimcilik yapmasini isteyip istemediginizi soyleyebilirmisiniz
hatta 80/90 da olsa daha ıyı olur canım takımımız canlanır
geçmiş olsun sedacım.ayyy çook kötü olur oo.benimde olmuştu geçenlerdede resmen robot gibi kafamı çevirebilmek için vücudumun hertafını çevirmeme gerekiyodu.tekrara gerçmiş olsun.bu arda benim adım tuğba.
evet evet guleysaydi onada bir bakimm bakalim eger hala katilmak istiyorsa gelsinn
tabki deneme suresine alip bakacagiz tum arkadaslarii ne zaman girebiliyorlarr girme problemleri varmi felan diyee
tamam kiz soz bakacam sana uygun birini hatta istersen hemserin felan olsun nereliydin senn :roflol:
canım bende senin gibi düşünüyorum.kilo problemi fazla olan biri olursa daha iyi olur.hiç olmazsa azimli olur.3-5 kilo verince salıp ayrılmaz.yüzdeyi etkilermiş ama sonuçta kilo vermek önemli diye düşünüyorum.
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
S2000, eylulce, eylülce, Neslihan+, rose14
kızlar 2 tane eylulce var bırı kım acebaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?