Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba
siteye uzun zamandır girmiyordum üniversiteye hazırlandıgım icin stresten yedikce yedim ve suan 70 kiloyum nolur beni de aranıza alın :çok üzgünüm:

tugba o sayfada seninle yzisan bendim zaten benim eylul ce isminde nokta yok u lerde onun nikinde noktalar var yani anlayacagin ayrinti noktalarda gizli a.s.

neslihanla konuştum.
umarım ben de dahil olabilirim takıma..

haftaiçi haftasonu bilgisayarım sürekli açık oluyor..
katılımda bulunmayı cok isterim...

gecen pzartesi 75 kg dım.
buhaftaya 74 le başladım..
tartıda 58i görene kadar durmak yok..

Önemli:

Arkadaşlar ben sabah işe gelir gelmez forumu açıyorum fakat baakmıyorum ama forum açık oluyor online görünüyorum bu arada işlerimi yapıyorum işler çok yoğun ve benim işim çok çok zor.O sebeple bazen burda görünüyorum ama anlayınkı cevap vermeyınce yokum ben.ama açık oluyorum vakıt bulunca güncelleyip yazılanları okuyorum.

bhk hosgeldin aramiza yeni uyeleri deneme surecine aliyoruz eger bol bol paylasimda bulunursam takima aliniyorsun takim kaptanimiz neslihan bizim gereken leri detayli anlatir sana .... tekrar hosgeldina.s.

Merhaba
siteye uzun zamandır girmiyordum üniversiteye hazırlandıgım icin stresten yedikce yedim ve suan 70 kiloyum nolur beni de aranıza alın :çok üzgünüm:

spago sende hosgeldin bol bol paylasimda bulun sende takim kaptanimiz sneinlede gorusun aramizda gormek isteriz bizdea.s.

offff sporumu yaptım yoruldum kızlar
bırazdan lahana corbamı ıcecem
sızler napıyorsunuz
yenı gelen arkadaslar bıraz kendınızden bahsedermısınız canlar
yas, kılo coluk cocuk?

hosgeldın canım nasıl kılo verdın dıet spor yapıyormusun
bende dogumdan sonra 84 kıloydum sonra 1 senede 74 dustum
kızım yazın 2 yasına gırecek bende ozaman 60 olmak ıstıyorum 58 olursamda fena olmaz yanıııı

bhk hosgeldin aramiza yeni uyeleri deneme surecine aliyoruz eger bol bol paylasimda bulunursam takima aliniyorsun takim kaptanimiz neslihan bizim gereken leri detayli anlatir sana .... tekrar hosgeldina.s.

ok canım..
burdayım o zaman bir süre kaydirigubbakcemile3

offff sporumu yaptım yoruldum kızlar
bırazdan lahana corbamı ıcecem
sızler napıyorsunuz
yenı gelen arkadaslar bıraz kendınızden bahsedermısınız canlar
yas, kılo coluk cocuk?

Aferim ohh rahatlamışsındır sporunu da yapınca bende bir akşam olsa eve gitsemde yapsam sporumu.

hoşbuldum canım..

diyetim cok sıkı değil emzirdiğim için ama gayet dengeli besleniyorum..
sabahları sütle cornflakes ya da haslanmış yumurta yiyorum..
öğlenleri yoğurt ve bir dilim keğek ekmeği ya da corba içiyorum.
aralarda meyve yiyorum..
akşamları da corba salata ve yaptığım yemekten 3 kaşık kadar yiyorum..
akşam yine az meyve ve bir bardak süt içiyorum..

hamur işi ve tatlı yok hayatımda sengözlerimebaksanab

spor olarak da evde eliptik bisiklet var,onu kullanıyorum her gün..

canım Allah yardımcın olsun ınsallah hersey duzene gırer
kendını bırakma, arada gır beklerız herzaman senıkaydirigubbakcemile5

canlarim benim yazilariniz icin cok tesekkur ederim kendimi tam toparladim diyemem ama birazcik daha iyim ,geri malesef eve dondum ,istemesemde mecbur kaldim ,ev bulmam cok cok zordu ,iste herkes git git soyle boyle ,neyse dun aksam geldim bugun evdeyim ,bugunde kaynanam hastaneye yatiyo ayagindan ameliyat olcak ,o tartismamizda o bana ben ona baya seyler osyledik ,az once dedim sana soylediklerimden dolayi ozur dlerim diye, tamamen konusmam ama kusmucemde aramda mesafe olcak ,o gorumceyi affetmicem ,neyse iste boyle boyle ,hayat yine kaldigi yrden devam ediyo
ayrilcam dedim ozaman belki nete fazla giremem diye ama ,suan tekrar vazgectim ,sizlerin destegi benim icin onemli, yerime biri alinmadiysa yine burdayim alindiysada olsun yinede paylasimda bulunurum
hepinize merci arkadaslarima.s.

neslihancim canim cok tesekkur ederim kac gundur giremedim yazamadimda bi cevap
suan ben tekrar eve dondum ,tam toparlandim diyemem ama sizleri okuyunc moralim duzeldi, yeni geldim ,bakalim kaldigim yerden devam
ben simdi tekrar geldim ,sana dedim yerime birini al diye, egerki almadiysan ben tekrar yarismadayim ,aldiysanda olsun ,yinede araa yazarim size
geldigin zaman cevap verirsen ,ebnde bileyim ok yarismada olup olmadigimia.s.

geçen sene 2 ay diyetle 8 kilo vermiştim yediklerimi azaltarak beşi bi yerde çayıyla falan sonra bırakmak zorunda kaldım sınavlarım yüzünden.. 72ydim sonra kendiliginden 2 kilo daha gitti kaldım 70 kiloda :)
yine başladım çaya bugun. ama bi sorunum var tansiyonum düşüyor benim sürekli stresten sanırım biraz da ac kalmaktan
o yüzden çok spor yapamıyorum hemen başım dönüyor cünkü yürüyüs yapabiliyorum çogu zaman havalar da güzel çıkarım belki :) ama ne yesem diye düşünüyorum şimdi sadece var mı önerebiliceginiz bişey? :uhm:

sempatıkcıgım hosgeldın canım
eve donmekle ıyı yapmıssın ınsallah hersey duzene gırer tatlım
fazla kafana takma bosver takıl bızeeehihoyyyt

Sempatikcim hoşgeldin canım.delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…