• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

arkadaslar sirkenin faydasi malum ama migdeye zarari varmi ben sirkeyi aldim bi kere denedim ama tedirgin oldum gerci siz uzun zamandir kulaniyorsunuz bi yan etkisini gordunumzu

arkadaslar sirkenin faydasi malum ama migdeye zarari varmi ben sirkeyi aldim bi kere denedim ama tedirgin oldum gerci siz uzun zamandir kulaniyorsunuz bi yan etkisini gordunumzu

ben 5 aydan fazladır kullandım hiç bi yan etki görmedim balda katıyorum biryerde balın mideyi koruduğunu okumuştum vucuda direnç veriyor ben hiç halsiz olmadım mesela bunda sirkenin etkisi olduğuna inanıyorum

günaydın şekerler
eylülce canım bende kullandım sirke
hiç yan etkisini görmedim şeker

günaydın kızlar
bugun acılısı ben yapıyım
haysemcim listen icin cok sagol cok güzelmiş hakkaten tekrar aynı performansı bekliyoruz senden a.s.

selamlar herkese kızlar hiç giremedim kusura bakmayın bikere fırsat buldum ogünde site açılmadı şanstan..bugün boşum geçmişi okuyayım

spagot geç kaldın şeker açılışı ben yaptım bileee

gunaydın

ben hıc sırke ıcemedım mıdem bulandı o yuzden cvp veremıyorumm

spagot gunaydın canım

akrep gunaydın

seda hosgeldın..

herkese hayırlı haftalar

hayırlı sabhlar canlaarr.bende sularımı içtim ama daha bişiery yemedim.feci midem bulanıyo.suyu bile zor içtim.
sedaaa adanadamısın daha.özledik seni beeee.eğer gelsdiysende hoş geldinn sefalar getirdin.hadi anlat sendeki değişikliği görünce neler oldu.

kızlar hayırlı sabahlara.s. akrepcim ben siftahı yapmıştım yerimseniben saat 6 da ama sessiz girdim çıktım gizlice

spogot cum teşekkür

kız tuğba ne oldi saaa su içemezsen zor verirsin kiloları :mymeka:

güleysacım yarasın ne zindesindir şimdi kaydirigubbakcemile2

sedacım hoşgeldin sende :1hug:

kızlar bu sabah egzersiz yaptımhihoyyyt yarım saat üşendigimden okadar dünde yürümüştüm ama sıradan bi yürüyüştü 2 saat kadar yürürüken 1 avuç çekirdek yemiştim dünüm çekirdeklerii telafi etti yanii

kahvaltıda karışık salata 1 yumurta beyazı çay 1 dilimm ekmek yedim ara 1 elma öglende yoğurtlu pazı kavurması yerimcokacimcoook tartıda halen 63ün cumaya kadar tartılmıycam artık :sm_confused:

kızlar neslihan dün gelmedisengözlerimebaksanab hiç ne oldu acaba yada benmi kaçırdım geldide

ooo herkes burda ıyı gectı tugbacım kacamak yok tartıda aynıyım öglene ne yesem dıye dusunuyorum...

haysem pazı kavurmasını nasıl yapıyorsun ?

haysemmm doğru diyon da su içemez oldum.zorla içiyorum artık.mide bulantım sudan değil.üşütmüşüm heralde akşamdan beri pek iyi değilim.
neslihqna 50 kilo etin altınamı kaldı neee.

destinam pazıları yıka doğra haşla süz soğuyunca sık elinle suyu çıksın soğanları kavur pazıyı ekle kavur iyce pulbiber at tuz at sarmısaklı yoğurt dök ye ben rejimden sebeb yağını az koyuyorum

misafirlerim eyaptığım zaman kavrulmuş pazıyı servis tabağına koyup üzerine yoğurdu yayıyorum üzerinede piberli yağ eritip döküyorum servis yapıyorum

sonunda bitti kızlar 50sayfayı okumak biraz uzun sürdü..eskişehirdeyim sabah geldim gelir gelmez açtım sayfayı hoşbuldum kızlarr hepinizi çok özledimm...herkes şok oldu inanamadılar her gören ne yaptın süper olmuş dedi bende iyice gaza geldim tabi bide alışveriş yaptım bol bol..diyet yapmadım pek ama sporu aksatmadım kızlar öğlenleri 1saat yüzmeye gittim havuza,akşamda annemle 1saat yürüdük hergün...

Back
X