- Konu Sahibi Pinarbartu
- #6.421
haysem sen baslarsan tam baslarsın arkadasım o yuzden takma o kadar...
neslıhanla tugba kaldı nerde kaldılar yaa..
neslıhanla tugba kaldı nerde kaldılar yaa..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
100 gr vermİŞİm
hayırlı sabhlar hayırlı cumalaaaaarrrrrrrrrr....
ben aynıyım diyelim tartılmıycam çünküüü.itirazı olan varsa ya şimdi söylesin yada haftaya kadar sussun ameeennn.....
günaydınlar,
nasıl bir motivasyon sağladınız bende ya daha ilk günden, sabah kahvaltı yapamadım korkuma kaydirigubbakcemile3 biraz peynir, 1 yumurta, bir bardak çay içtim, 1 dilimde kepekli ekmek yedim.
kahvaltı öncesi 3 bardak su içtim (hamilelikten beri günde 3-4 lt)içiyorum,
oooo bu gidişle veririm ben kilo, (innnşaallllaaahhhhh)
birazda spor yapmaya fırsat bulabilsem süper olacak.
of deistinam of ne edecez bu kilolari takildik kaldik hepimiz walla kapatn gelmemis daha gelince hepimizi siraya gecirecek gibi gorukuyoherkese gunaydın arkadaslar ...hayırlı cumalar hayırlı hafta sonları dılıyorum herkese...
ben güne cok kötu baslıyorum takıldım kaldım şu kıloda dedım ya acayıp bır göbek şişliği yasıyorum sanıyorum kı onca dıkkat etmeme spora ragmen ıctıgım antıbıyotıkler ve grıp ılacları yaptı bugun bıraktım ılacları almadım yanına...kısır , elma , çavdar ekmegı getırdım...toparlanayım 2 gunluk şok dıyet yapıcam kırmam lazım şu 77 leri...
77,5 bugun...ühüüüü.................
valla cok sevindim be guzelim senin motivasyonuna biz sana sen bize hepimizin motivasyona ihtiyaci var baksana listeye dokulmusuz resmengünaydınlar,
nasıl bir motivasyon sağladınız bende ya daha ilk günden, sabah kahvaltı yapamadım korkuma kaydirigubbakcemile3 biraz peynir, 1 yumurta, bir bardak çay içtim, 1 dilimde kepekli ekmek yedim.
kahvaltı öncesi 3 bardak su içtim (hamilelikten beri günde 3-4 lt)içiyorum,
oooo bu gidişle veririm ben kilo, (innnşaallllaaahhhhh)
birazda spor yapmaya fırsat bulabilsem süper olacak.
guzelim ben ne yapim hanginizi kontrol edim bence gel sen buraya sen takip et bizim sporumuzu ne dersin banada yardimci olmus olursunoffff da nasıl offffffffffffffffffffffff veremiyrm yaaa.1 hafta boyunca dikkat ettim ancak 100 gr vermişim spor yapmalıyım hemde çooookkkkkkkkkk.neslihancım spor yapıp yapmadıgımızı kontrol edermisin yaa.kaptanımızsın yaa yolundan geliriz
ya sizi varya hepinizi siraya dizecem liste yapip konduracam sari kirmizi kartlari durun siz daha kurallari hepiniz unuttunuz demii yakaladim hepinizi listeye bakkof deistinam of ne edecez bu kilolari takildik kaldik hepimiz walla kapatn gelmemis daha gelince hepimizi siraya gecirecek gibi gorukuyoklava: gelmeden kacmam lazim walla yuzumuz kalmadi:uhm:
canim sen eski listeyi kopyalamissin oldugu gibi renklendirme yapmamissinki hem bu sekilde kopyalanmaz ayarlarini yapacaksin listede sadece gecen haftaki kilolarimizi birakacaksin sonrada kalin yazisini renklerini ayarliyacaksin canim ben sana bir ara anlatirim oldumu seninde nette oldugun zamanolmadi bak neslihan niye renkli olmadi anlamadim bi ara anlat banada kimse olmadigi zaman yapmaya calisiyim yaa ozur :bbo:
Valla guzelım artık Ölum orucuna mı gırcez napcaz bılmıyorum...eskı yedıklerımın 3/1 ancak yıyorum....ama ınan dıger takımları dolastım herkes aynı gıbı geldı bana...havalara baglıyorum ben bu durumu :)
Şaka bır yana..ekmegı hayatımdan cıkartım...patates cıpsını , kebapları , colayı bıraktım demekkı dahada bazı seylerı bırakmam gerekıcek benım...
Ama yılmıyorum azımlıyım...ayda 1 kg bıle versem verıcem hatta artık karar verdım hafta sonlarıda kendıme ızın vermıycem...