• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

haysem sen baslarsan tam baslarsın arkadasım o yuzden takma o kadar...

neslıhanla tugba kaldı nerde kaldılar yaa..

günaydın millet
nası gidiyor
ben bu hafta 500 gr vermişim ne güzel yaa tartıda eksildiğini görmek
işte bu kalıcı giden kilo diyet yok açlık yok kural belli yaşasıın
ayrıca
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN MELEKLERıM

hayırlı sabhlar hayırlı cumalaaaaarrrrrrrrrr....
ben aynıyım diyelim tartılmıycam çünküüü.itirazı olan varsa ya şimdi söylesin yada haftaya kadar sussun ameeennn.....

ben şimdi çıkıyorum.arkadaşta bugün cuma toplantısı var. oraya gidicem
akşam görüşürüz arrtık
kerndinize iyi bakın

günaydınlar,

nasıl bir motivasyon sağladınız bende ya daha ilk günden, sabah kahvaltı yapamadım korkuma kaydirigubbakcemile3 biraz peynir, 1 yumurta, bir bardak çay içtim, 1 dilimde kepekli ekmek yedim.

kahvaltı öncesi 3 bardak su içtim (hamilelikten beri günde 3-4 lt)içiyorum,

oooo bu gidişle veririm ben kilo, (innnşaallllaaahhhhh)

birazda spor yapmaya fırsat bulabilsem süper olacak.

hosgeldın canım ınsallah bu azmini kaybetmezsın....

ve ınsallah dıger arkadaslar gıbı sadece yedıgını ıctıgını yazıp cıkmazsın...

görusmek uzere...

offff da nasıl offffffffffffffffffffffff veremiyrm yaaa.1 hafta boyunca dikkat ettim ancak 100 gr vermişim spor yapmalıyım hemde çooookkkkkkkkkk.neslihancım spor yapıp yapmadıgımızı kontrol edermisin yaa.kaptanımızsın yaa yolundan geliriz

NSELı TATLIM KONTROL EDEBıLıRMıSıNa.s.​

3.TAKIM ** 101. ETAP **
sılagul( 62.0/ 62.0/0.0 /0.00% )
bernuş (65.0) (MEZUN )
kararsız ( 59.1/59.2 /-0.1 /-0.17% )
selin34 (64.8/64.6 /0.2 /0.31% )
compass rose ( 71.2/71.2 /0.0 /%0.0)
cabik (76.2/76.2 /0.0 /0.00% )
ademel(75.2 /75.2/0.0 /0.00%)
rainbow87(125.5 /124.5/1.0 /0.80%)
3.TAKIM TOPLAM KıLO(534.0 /532.9 /1.1 /0.21 %)

Son düzenleme:
hayırlı sabhlar hayırlı cumalaaaaarrrrrrrrrr....
ben aynıyım diyelim tartılmıycam çünküüü.itirazı olan varsa ya şimdi söylesin yada haftaya kadar sussun ameeennn.....

kiz hemsom ne bu sinir ne bu ofke sabah sabah:roflol: walla benim itirazim yok ama haftaya kartlar geri geliyor yani bu gidisle sana ve bana olum orucu gorukuyo haftaya anca veririz:utangac:

günaydınlar,

nasıl bir motivasyon sağladınız bende ya daha ilk günden, sabah kahvaltı yapamadım korkuma kaydirigubbakcemile3 biraz peynir, 1 yumurta, bir bardak çay içtim, 1 dilimde kepekli ekmek yedim.

bizde o korkuyla yasiyoz zaten-tatlicadiarzu- hadi hayirlisi insallah diledigin kiloya kavusursun bu arada bebsilerin cok tatli allah anali babali buyutsun

herkese gunaydın arkadaslar ...hayırlı cumalar hayırlı hafta sonları dılıyorum herkese...

ben güne cok kötu baslıyorum takıldım kaldım şu kıloda dedım ya acayıp bır göbek şişliği yasıyorum sanıyorum kı onca dıkkat etmeme spora ragmen ıctıgım antıbıyotıkler ve grıp ılacları yaptı bugun bıraktım ılacları almadım yanına...kısır , elma , çavdar ekmegı getırdım...toparlanayım 2 gunluk şok dıyet yapıcam kırmam lazım şu 77 leri...

77,5 bugun...ühüüüü.................
of deistinam of ne edecez bu kilolari takildik kaldik hepimiz walla kapatn gelmemis daha gelince hepimizi siraya gecirecek gibi gorukuyo:oklava: gelmeden kacmam lazim walla yuzumuz kalmadi:uhm:

14.TAKIM 100.ETAP SONUCLARI
s2000(67.5)geri donmek uzere ayrildi
haysem (60.5/ 60.5/0.0/0.0%)
rose14 (80.0/ 82/-2.0/-2.5%)
neslihan ( 69.0/69.0/0.0/0.0%)
eylulce(81.9/ 81.9/0.0/0.0%)
spagot(64.0/63.8/0.2/0.31%)
destinam(78.5/77.5/1.0/1.27%)
sıyah24 (70.3/68.8/1.5/2.13%)
sedaaa21(68.1/66.6/1.5/2.20%)
guleysa(67.7/67.2/0.5/0.74%)

Valla guzelım artık Ölum orucuna mı gırcez napcaz bılmıyorum...eskı yedıklerımın 3/1 ancak yıyorum....ama ınan dıger takımları dolastım herkes aynı gıbı geldı bana...havalara baglıyorum ben bu durumu :)

Şaka bır yana..ekmegı hayatımdan cıkartım...patates cıpsını , kebapları , colayı bıraktım demekkı dahada bazı seylerı bırakmam gerekıcek benım...

Ama yılmıyorum azımlıyım...ayda 1 kg bıle versem verıcem hatta artık karar verdım hafta sonlarıda kendıme ızın vermıycem...

14.TAKIM 101.etap
haysem (60.5/63.0/-2.5/-4.13%)
rose14 ( 82.0/82.0/0.0/0.0%)
neslihan ( 69.0/68.8/0.2/0.29%)
eylulce(81.9/81.9/0.0/0.0 %)
spagot(/63.8/63.3/0.5/0.78%)
destinam(77.5/77.5/0.0/0.0%)
sıyah24 (68.8/68.8/0.0/0.0%)
sedaaa21(66.6/66.6/0.0/0.0%)
guleysa(67.2/67.1/0.1/0.15%)
14.TAKIM TOPLAM KILO (637.3/639.0/-1.7/-0.27%)

Son düzenleme:
günaydınlar,

valla cok sevindim be guzelim senin motivasyonuna biz sana sen bize hepimizin motivasyona ihtiyaci var baksana listeye dokulmusuz resmen
offff da nasıl offffffffffffffffffffffff veremiyrm yaaa.1 hafta boyunca dikkat ettim ancak 100 gr vermişim spor yapmalıyım hemde çooookkkkkkkkkk.neslihancım spor yapıp yapmadıgımızı kontrol edermisin yaa.kaptanımızsın yaa yolundan geliriz
guzelim ben ne yapim hanginizi kontrol edim bence gel sen buraya sen takip et bizim sporumuzu ne dersin banada yardimci olmus olursun
hem belki boylelikle dah afazla katilirsin daha fazla kaynasiriz seninle

of deistinam of ne edecez bu kilolari takildik kaldik hepimiz walla kapatn gelmemis daha gelince hepimizi siraya gecirecek gibi gorukuyo:oklava: gelmeden kacmam lazim walla yuzumuz kalmadi:uhm:
ya sizi varya hepinizi siraya dizecem liste yapip konduracam sari kirmizi kartlari durun siz daha kurallari hepiniz unuttunuz demii yakaladim hepinizi listeye bakk
olmadi bak neslihan niye renkli olmadi anlamadim bi ara anlat banada kimse olmadigi zaman yapmaya calisiyim yaa ozur :bbo:
canim sen eski listeyi kopyalamissin oldugu gibi renklendirme yapmamissinki hem bu sekilde kopyalanmaz ayarlarini yapacaksin listede sadece gecen haftaki kilolarimizi birakacaksin sonrada kalin yazisini renklerini ayarliyacaksin canim ben sana bir ara anlatirim oldumu seninde nette oldugun zaman
Valla guzelım artık Ölum orucuna mı gırcez napcaz bılmıyorum...eskı yedıklerımın 3/1 ancak yıyorum....ama ınan dıger takımları dolastım herkes aynı gıbı geldı bana...havalara baglıyorum ben bu durumu :)

Şaka bır yana..ekmegı hayatımdan cıkartım...patates cıpsını , kebapları , colayı bıraktım demekkı dahada bazı seylerı bırakmam gerekıcek benım...

Ama yılmıyorum azımlıyım...ayda 1 kg bıle versem verıcem hatta artık karar verdım hafta sonlarıda kendıme ızın vermıycem...

valla ben bilmem haftaya 100 grda olsa vereceksiniz mecbur vermeyinde gorelim kötükedihüso

Back
X