• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

destinam çok şükür ya uzak olsun bidaha gelmesin inşallah

rose canım afiyet olsun salatan şeker
ben diyet yapmıyorum şeker spor yapıyorum ve
sabah kral
öğle memur
akşam fakir yiyorum
az az gitsin kalıcı gitsin böylesi çok daha iyi hem diyet mutsuzluğuna girmiyorum çok mutluyum

bizim burda da hava önce sıcak güneşliydi ikindi rüzgar çıktı akşama da yağmur hava da soğudu
dün yazlıkları çıkarmıştım geri yerine koyucam artık üff yaaa iş çıktı bisürü

iyi aksamlar sekerler a.s.
anca gelebildim cok yorgunum spor yapıyım dedim onu da yarım bıraktım dayanamadımÇok üzgünüm çoook

siyah ve akrep ugramıs merak ediyoduk iyi oldu hoşgeldiniz kızlar
öncelikle siyahcım cok cok geçmiş olsun canım inşallah kötü bişey çıkmaz canım cok üzüldüm sana da gecmiş olsun bu arada gripmişssin..
yeni bi arkadas gelmiş hoşgelmiş a.s. umarım aramıza katılırsın kızlarını da allah bagıslasın isimleride cok güzelmiş a.s.

kız yemedimmm.ısırdım kızma verdim pidelerin gerisinide arkadaşın annesine verdim dedim.okumadınmı.anam senin koşarken gözüne oksijen gitmedimi.doğru oku.ıspanakla salat yeedimm.ne koşacam.koşacak havada yok zati burda.ama cumartesiden itibaren dışarda yürümesemde evde yürümeye başlıyorumm.

canım valla kutlarım ben tutamazdım kendimi cok severim cünkü pide ama sen en iyisini yapmıssın valla cokacimcoook

ZeaMays hoşgeldin canım a.s. buarada gercek ismin ne?
benim cıkmam gerekiyo ders calısıcam biraz..
iyi geceler a.s.

hoşbuldum canım teşekkürederim,
ismim tülay :)

kısaca Zea diyebilirsiniz ama:smiley-cool:

bende yatıcam şimdimirmirmirmir

iyi geceler

spagotum merakmı ettiniz beni şeker
ne güzel önemsediklerim tarafından önemsenmek ne güzel

hareketlerimi de yaptım ohhh rahat yatabilirim artıkım
sormayın kızlar eve geldim görümcem geliyomuş şehir dışından bir hafta sonrada kayınbabam
şimdi yatıyo görümcem inşallah akşamları onlar yüzüne tozutmam

hareketlerimi de yaptım ohhh rahat yatabilirim artıkım
sormayın kızlar eve geldim görümcem geliyomuş şehir dışından bir hafta sonrada kayınbabam
şimdi yatıyo görümcem inşallah akşamları onlar yüzüne tozutmam

desene akrep ıkıncı neslıhan vakası sende yaşanıcak....ınsallah tutarsın kendını...

herkese gunaydın arkadaslar ...hayırlı cumalar hayırlı hafta sonları dılıyorum herkese...

ben güne cok kötu baslıyorum takıldım kaldım şu kıloda dedım ya acayıp bır göbek şişliği yasıyorum sanıyorum kı onca dıkkat etmeme spora ragmen ıctıgım antıbıyotıkler ve grıp ılacları yaptı bugun bıraktım ılacları almadım yanına...kısır , elma , çavdar ekmegı getırdım...toparlanayım 2 gunluk şok dıyet yapıcam kırmam lazım şu 77 leri...

77,5 bugun...ühüüüü.................

kızlar hepinizi öpüyorum acele yzıyorum birazdan misafirlerim gelcek koşuşturuyorum malesef 63üm reglimde ondanda var ama kesin kararlıyım busfer yarın başlıyorum spora ve rejime bundan sonra söz veriyorum kendime ve size 59u görücem almadan

Back
X