- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #5.501
hadi canim sende bende seni 50 kiloda gormek istiyo sen gel o kiloya bizde gelirizz hahahhaKızlar ben bu ayın sonunda geldıgımde herkesı bu kılolarda gormek istiyorum
tamaaammmmmm
14. TAKIM
haysem (58 )
rose14 (75)
neslihan (67)
eylulce(78 )
spagot(60)
destinam(73)
sıyah24 (68)
sedaa21 (65)
guleysa(65)
akrep(60)
Hepinizi cok seviyorum
ben barbunya ve bi caybardagi pilav yedim cokmu yemisimm
Kızlar ben bu ayın sonunda geldıgımde herkesı bu kılolarda gormek istiyorum
tamaaammmmmm
14. TAKIM
haysem (58 )
rose14 (75)
neslihan (67)
eylulce(78 )
spagot(60)
destinam(73)
sıyah24 (68)
sedaa21 (65)
guleysa(65)
akrep(60)
Hepinizi cok seviyorum
saol canim hosbulduk sorma talihsiz olaylar yasadim oyuzden diyetle hic ilgilenemedim sonuc olarak 65 kiloyum ama hirsimi kaybettim nasil geri kazanip diyete baslayabilirim diye yollar ariorum eskiden hirslanirdim diyet spor yapardim kilo verirdim simdi hic istek yok icimde ama ote yandan kiloluyum diyede kendime sinir oluyorum napcam bilmiorum
hadi canim sende bende seni 50 kiloda gormek istiyo sen gel o kiloya bizde gelirizz hahahha
neyse hadi canim sana kolay gelsin iyi yolculuklar
canim kendini birakma bosver oyle diyoz diyoz aliyoruz bak ne guzel iste buralara takiliyorsun bence en guzel motivasyon alacagin yer diyet gruplari canimsaol canim hosbulduk sorma talihsiz olaylar yasadim oyuzden diyetle hic ilgilenemedim sonuc olarak 65 kiloyum ama hirsimi kaybettim nasil geri kazanip diyete baslayabilirim diye yollar ariorum eskiden hirslanirdim diyet spor yapardim kilo verirdim simdi hic istek yok icimde ama ote yandan kiloluyum diyede kendime sinir oluyorum napcam bilmiorum
kiz sende olursun canim bak hayseme hatta bana felan dermisim de beni ornek alma ben bir senedir ancak bu kadar oldum ama tabi buda birsey cunku gercekten cok cabaliyorumsen 65 e kıloluyum dıyorsan ben kendımı atayım bır yerlerden o zaman boyun kackı senın?
neslıhan hem ben sana sadece 2 kılo ver dıyorumnaniknanik
suan 69 san 67kg olursun bu ay sonu:dance:
tamaaammmmmm
14. TAKIM
haysem (58 )
rose14 (75)
neslihan (67)
eylulce(78 )
spagot(60)
destinam(73)
sıyah24 (68)
sedaa21 (65)
guleysa(65)
akrep(60)
Hepinizi cok seviyorum
ay kizlar bu arad bir yandanda evin isini yapiyom yemekti felan birazdan oglani okula goturecemde oyuzden yemegimi hazir edim dedim camasirim zaten hic bitmiyo amanin yiginla camasir var durulecek yokmu bana yardim edecek biri yaa
ayy canım kolay gelsin sana :1hug:
keşke yardım edebilsek valla -tatlicadiarzu-
tamaaammmmmm
14. TAKIM
haysem (58 )
rose14 (75)
neslihan (67)
eylulce(78 )
spagot(60)
destinam(73)
sıyah24 (68)
sedaa21 (65)
guleysa(65)
akrep(60)
Hepinizi cok seviyorum
ay kizlar bu arad bir yandanda evin isini yapiyom yemekti felan birazdan oglani okula goturecemde oyuzden yemegimi hazir edim dedim camasirim zaten hic bitmiyo amanin yiginla camasir var durulecek yokmu bana yardim edecek biri yaa
tamaaammmmmm
14. TAKIM
haysem (58 )
rose14 (75)
neslihan (67)
eylulce(78 )
spagot(60)
destinam(73)
sıyah24 (68)
sedaa21 (65)
guleysa(65)
akrep(60)
Hepinizi cok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?