- Konu Sahibi Pinarbartu
- #5.481
gunaydın herkese....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı geceler arkadaşlar.ben saat 23 de geldim eve.kurstan çıknca eşimin yanına uğprayacaktık bi baktım bizm arkadaşlar kermes yapmışlar.ben de gittim yardım ettim.gözleme açtım .pişirip sattık işte.ama çok yorulmuşum.ya benim yarında gidesim yok dra.sabah yürüyüşümü yapcam.gidersem öğleden sonrz bi ara giderim olmazsa.bugün akşam bi lahmacun bi gözleme yedim.ee yapıpta yememek olmaz dimi.bitane yedim bende.ama malesef 3 gündür çok fazla su içmiyorum yine yine şiştim.çorabı çıkarınca bacaklarım oyuk oyuk oluyo.haaa sedacıum akşam aldım mısır püskülü ve kiraz çöpünü.yarın içmeye başlıycam nasiose.neyse arkadaşlar ben çıkıyorum.çok uykum var.allah rahatlık versin işnşaşllah.sabah görüşürüz.
kız aktarlardan alcan akıllım..binbir çeşit yağ var onlardaşakkıdıKız neslı aynen bende oyle cocuklar uyunca bende uyumusum bıraz
ıyı oldu ya dınlendım, guzellık uykusuna yatmakda ıyı oluyor yanıkaydirigubbakcemile2
Akrep verdıgın yaglarda guzel hosda nerden bulacaz kız okadar cesıt yagıkafamçokkarıştı
bız en ıyısı yagsız yapalım:1rolleyes:
hayırlı günleeeeeeerrrrrrr.yürüyüşümü yaptım duşumada aldım.birazdan komşuya inip kahvaltımıda yapacam.bugün yürüyüşe giderken önce inceltici yağları sürdüm bitanede l-carnitine içtim gittim.sabh sirkeli suyumu içmniştim zaten.ohhh be insan kendini çok rahat ve huzurlu hissediyo yapınca.akşam üstüde cdden nivea badyi yaparım.çokm mutluyum çoookkkk.
haaa evet siyahım çok geçmiş olsun canım.dikkat et kendine.sende seda gibi birden çok yüklendin yürüyüşe canım.belki ondandır.neyse allah şifa versin tekrara geçmiş olsun güzelim.
sibelim sanada hayırlı yolculuklar.ailene bizden de selam söyle.amannn dikkat et.veremezsen de alma bariii.ama ben vereceğin inancındayım .inşalllahhh yaaa.kendine diyetine dikkat et.
afıyet olsun hanımlar hepınızı tebrık edıyorum...
bende aksam brokolı hasladım yogurtla yedım...sabah kahvaltımı yaptım bırazdan yemegımı yıyecegım...bugunde yuruyusumu yapıcam ama acık söyluyorum kabızlık nedenıyle yarına bısey beklemıyorum...haftaasonu kacamagı benı fena vurdu...hayallerım yıkıldı yaa..
dünkü menüm:sabah klasik kahvaltı
arada 1 tane portakal yarım kivi
öğlen 2 kaşık pilav 5 kaşık bamya yemeği susuz kısmından
arada 1 tane elma
akşam:salata,3 tane pişmiş patlıcan ve 3 tane küçük et,1 kase çorba
işten eve de yürüdüm 1 saat 15 dk sürdü.
Hayırlı günler kızlar bende bugün sirkeli suyumu içtim kahvaltımı geç yaptım öglene kadar bol su içtim
kahvaltıda kaşarlı sucuklu sıcak 1 dilim kepekli ekmekyarım haşlanmış yumurta kaşar sucuk ekstra oldu yağ koymadım sadece mikrodalgada ısıtıp yedim canım çok çekti kafamçokkarıştı
artık sonrasını hafif tutmaya çalışırım inş :çok üzgünüm: akşama ne yiycemi daha karar vermedim evde nohut pilav pişiyo ama yarına kadar daha hafif yemeliyim yada çok az salatayla yerim -tatlicadiarzu-
hayırlı günleeeeeeerrrrrrr.yürüyüşümü yaptım duşumada aldım.birazdan komşuya inip kahvaltımıda yapacam.bugün yürüyüşe giderken önce inceltici yağları sürdüm bitanede l-carnitine içtim gittim.sabh sirkeli suyumu içmniştim zaten.ohhh be insan kendini çok rahat ve huzurlu hissediyo yapınca.akşam üstüde cdden nivea badyi yaparım.çokm mutluyum çoookkkk.
haaa evet siyahım çok geçmiş olsun canım.dikkat et kendine.sende seda gibi birden çok yüklendin yürüyüşe canım.belki ondandır.neyse allah şifa versin tekrara geçmiş olsun güzelim.
sibelim sanada hayırlı yolculuklar.ailene bizden de selam söyle.amannn dikkat et.veremezsen de alma bariii.ama ben vereceğin inancındayım .inşalllahhh yaaa.kendine diyetine dikkat et.
bu arada sibelcim canim benim hayirli yolculuklar sana guzelim anacigina slm soyle fazlada yeme