• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın bayanlar ben 8de uyanıp 1bardak portakal-greyfurt suyu içtim sonra çıkıp
1saat yürüdüm,
15 dakika koştum,
100 mekik çektim
yeni bitti sporum duşa alıp bişeler yerim sonra okula gidecem vakit buldukça ara ara girip yazarım öpüorum herkesi

hayırlı geceler arkadaşlar.ben saat 23 de geldim eve.kurstan çıknca eşimin yanına uğprayacaktık bi baktım bizm arkadaşlar kermes yapmışlar.ben de gittim yardım ettim.gözleme açtım .pişirip sattık işte.ama çok yorulmuşum.ya benim yarında gidesim yok dra.sabah yürüyüşümü yapcam.gidersem öğleden sonrz bi ara giderim olmazsa.bugün akşam bi lahmacun bi gözleme yedim.ee yapıpta yememek olmaz dimi.bitane yedim bende.ama malesef 3 gündür çok fazla su içmiyorum yine yine şiştim.çorabı çıkarınca bacaklarım oyuk oyuk oluyo.haaa sedacıum akşam aldım mısır püskülü ve kiraz çöpünü.yarın içmeye başlıycam nasiose.neyse arkadaşlar ben çıkıyorum.çok uykum var.allah rahatlık versin işnşaşllah.sabah görüşürüz.

canım bugün bol su içmeye çalış o çayı da içince fazla suyu atarsın şişliğin inmiş olur kaydirigubbakcemile5

dünkü menüm:sabah klasik kahvaltı
arada 1 tane portakal yarım kivi
öğlen 2 kaşık pilav 5 kaşık bamya yemeği susuz kısmından
arada 1 tane elma
akşam:salata,3 tane pişmiş patlıcan ve 3 tane küçük et,1 kase çorba
işten eve de yürüdüm 1 saat 15 dk sürdü.

siyahcım hoşgeldin?nasılsın tatlım valla hepimizi haşlamış gitmişsin.inanki çok haklısın :)
sedacım ailen görünce çok şaşıracaklardır emininki.herkes sana çok zayıflamışsın ne yaptın diye soracaklardır.diyet önerilerin için herkes seni can kulağıyla dinleyecek süper olcak yaniii.aferin sana azmin zaferi tatlım

gunaydın kızlar
sabah klasık kahvaltımı yaptım
bugun ogleden sonra gıdıyorum daha bırsuru ısım var
kuruyan camasırları utulucem, cantaları yerlestırecem
ama ıse baslamadan bır bakayım dedım kım var kım yok dun aksam Sıyah gelmıs cok gecmıs olsun canım Allah kolaylık versın sana...

kızlar sımdılık cıkıyorum sonra yıne ugrarım-tatlicadiarzu-

hayırlı günleeeeeeerrrrrrr.yürüyüşümü yaptım duşumada aldım.birazdan komşuya inip kahvaltımıda yapacam.bugün yürüyüşe giderken önce inceltici yağları sürdüm bitanede l-carnitine içtim gittim.sabh sirkeli suyumu içmniştim zaten.ohhh be insan kendini çok rahat ve huzurlu hissediyo yapınca.akşam üstüde cdden nivea badyi yaparım.çokm mutluyum çoookkkk.
haaa evet siyahım çok geçmiş olsun canım.dikkat et kendine.sende seda gibi birden çok yüklendin yürüyüşe canım.belki ondandır.neyse allah şifa versin tekrara geçmiş olsun güzelim.
sibelim sanada hayırlı yolculuklar.ailene bizden de selam söyle.amannn dikkat et.veremezsen de alma bariii.ama ben vereceğin inancındayım .inşalllahhh yaaa.kendine diyetine dikkat et.

selam herkese
ders calısmadan önce bi ugrıyım dedim
sabah bi yumurta bi dilim ekmek birazda peynir yedim
şimdide 3 tane badem bi kac tanede fıstık yedim derse oturuyorum..

Kız neslı aynen bende oyle cocuklar uyunca bende uyumusum bıraz
ıyı oldu ya dınlendım, guzellık uykusuna yatmakda ıyı oluyor yanıkaydirigubbakcemile2

Akrep verdıgın yaglarda guzel hosda nerden bulacaz kız okadar cesıt yagıkafamçokkarıştı
bız en ıyısı yagsız yapalım:1rolleyes:
kız aktarlardan alcan akıllım..binbir çeşit yağ var onlardaşakkıdı
hayırlı günleeeeeeerrrrrrr.yürüyüşümü yaptım duşumada aldım.birazdan komşuya inip kahvaltımıda yapacam.bugün yürüyüşe giderken önce inceltici yağları sürdüm bitanede l-carnitine içtim gittim.sabh sirkeli suyumu içmniştim zaten.ohhh be insan kendini çok rahat ve huzurlu hissediyo yapınca.akşam üstüde cdden nivea badyi yaparım.çokm mutluyum çoookkkk.
haaa evet siyahım çok geçmiş olsun canım.dikkat et kendine.sende seda gibi birden çok yüklendin yürüyüşe canım.belki ondandır.neyse allah şifa versin tekrara geçmiş olsun güzelim.
sibelim sanada hayırlı yolculuklar.ailene bizden de selam söyle.amannn dikkat et.veremezsen de alma bariii.ama ben vereceğin inancındayım .inşalllahhh yaaa.kendine diyetine dikkat et.

anamm aldınmı sen yağları valla süpersin..
bende başladım salı gününden bu yana yürüyüorum bugün yarımsaatte koştum süperdi
işlerim çok yoğun bi fırsatını bulsam alcam yağları..birde kızım rahatsızxlandı onlada uğraşıyorum..dün glemedim toplntım vardı sonra kızımı da doktora götürdüm..
akşama da cd den hareket yapcam..cindy mi özlemiştim kıvırtsın beni biraz..
eşim evde değil akşam bende değerlendirim hemen dimi şekerler..

afıyet olsun hanımlar hepınızı tebrık edıyorum...

bende aksam brokolı hasladım yogurtla yedım...sabah kahvaltımı yaptım bırazdan yemegımı yıyecegım...bugunde yuruyusumu yapıcam ama acık söyluyorum kabızlık nedenıyle yarına bısey beklemıyorum...haftaasonu kacamagı benı fena vurdu...hayallerım yıkıldı yaa..

afıyet olsun hanımlar hepınızı tebrık edıyorum...

bende aksam brokolı hasladım yogurtla yedım...sabah kahvaltımı yaptım bırazdan yemegımı yıyecegım...bugunde yuruyusumu yapıcam ama acık söyluyorum kabızlık nedenıyle yarına bısey beklemıyorum...haftaasonu kacamagı benı fena vurdu...hayallerım yıkıldı yaa..

canım kuru kayısıyı suda ısla akşam bikaç tane ye üstüne sıcak su iç,birde uyumadan 2fincan form çayı iç sabaha tuvalete gidebilirsin tatlım..birde ben yıllarca kabızlık çektiğim için annem aktardan kurutulmuş bezelye kabuğu almış onu kiraz sapıyla kaynatınca o da iyi geliyor dene istersen

dünkü menüm:sabah klasik kahvaltı
arada 1 tane portakal yarım kivi
öğlen 2 kaşık pilav 5 kaşık bamya yemeği susuz kısmından
arada 1 tane elma
akşam:salata,3 tane pişmiş patlıcan ve 3 tane küçük et,1 kase çorba
işten eve de yürüdüm 1 saat 15 dk sürdü.

çok yememişsin canım sadece 3patlıcan biraz çok sanırım ama sen de çok iyi yürümüşsün tebrikler tatlım a.s.

Hayırlı günler kızlar bende bugün sirkeli suyumu içtim kahvaltımı geç yaptım öglene kadar bol su içtim
kahvaltıda kaşarlı sucuklu sıcak 1 dilim kepekli ekmek :utangac:yarım haşlanmış yumurta kaşar sucuk ekstra oldu yağ koymadım sadece mikrodalgada ısıtıp yedim canım çok çekti kafamçokkarıştı
artık sonrasını hafif tutmaya çalışırım inş :çok üzgünüm: akşama ne yiycemi daha karar vermedim evde nohut pilav pişiyo ama yarına kadar daha hafif yemeliyim yada çok az salatayla yerim -tatlicadiarzu-

slm kizlar ben geldim sukur milleti gonderdim isimi bitirdim sayilir ya hic asli yok inanmayin benim is zor biterr
gecmisde okudum
haysemcim sen burdasin sanirim canim nasilsin nasil gidiyo diyet
ben iannain dort gundur hic durmuyorum okadar cok ayaktayim yuruyorum kosusturuyoruma ma inanin 69dan bir gr oynamamis tarti ay anam lapa yapim dedim sabah vazgectim yani pes etmek uzereyim hanimlar bu ne ya boyle deli olacam
neyse bu arada dun tostlari goturdum ya hani aksam salata yedim iki kasikta patates firinda (dayanamadim valla )
sonra aman dedim hadi cikim disari cocuklari parka goturdum ordan geldim eve yatirdim saat 9 da ciktik bir saat yurudum yine geldim bu sabahta aynen yurudum 7 km yapmisimdir yuruyus yolumuz 3 km normalde biz iki tur yaptik eve gelene kadarda 1 km den fazla hatta yok yok 8km yurumusum gidis gelis eve 2 mt ordada 6 km ooo ben bayagi asmisim kendimi birde tarti oynaasa gerc regl olacam karnim agriyo belki o yuzdendir

Hayırlı günler kızlar bende bugün sirkeli suyumu içtim kahvaltımı geç yaptım öglene kadar bol su içtim
kahvaltıda kaşarlı sucuklu sıcak 1 dilim kepekli ekmek :utangac:yarım haşlanmış yumurta kaşar sucuk ekstra oldu yağ koymadım sadece mikrodalgada ısıtıp yedim canım çok çekti kafamçokkarıştı
artık sonrasını hafif tutmaya çalışırım inş :çok üzgünüm: akşama ne yiycemi daha karar vermedim evde nohut pilav pişiyo ama yarına kadar daha hafif yemeliyim yada çok az salatayla yerim -tatlicadiarzu-

kiz olsun sabah birsey olmaz bende yurudum geldim bir dilim kek yedim kaydirigubbakcemile3
caktirmaayerimseniben

kiz ne guzel valla iyi gidiyon sen niye bana pas vermiyon bakim cabuk soyle gicik

bu arada sibelcim canim benim hayirli yolculuklar sana guzelim anacigina slm soyle fazlada yeme

saol canım
tamam fazla yemem aklım sızlerde olur hep
bende hazırlandım bırazdan esım gelır cıkarız

geldıgımde hepınızın kıloları azalsın
herkese ıyı kılo vermeler
opuyorum hepınızı

Back