• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar ben bu ayın sonunda geldıgımde herkesı bu kılolarda gormek istiyorum
tamaaammmmmm

14. TAKIM

haysem (58 )
rose14 (75)
neslihan (67)
eylulce(78 )
spagot(60)
destinam(73)
sıyah24 (68)
sedaa21 (65)
guleysa(65)
akrep(60)

Hepinizi cok seviyorum

tamaaammmmmm

14. TAKIM

haysem (58 )
rose14 (75)
neslihan (67)
eylulce(78 )
spagot(60)
destinam(73)
sıyah24 (68)
sedaa21 (65)
guleysa(65)
akrep(60)

Hepinizi cok seviyorum
hadi canim sende bende seni 50 kiloda gormek istiyo sen gel o kiloya bizde gelirizz hahahha
neyse hadi canim sana kolay gelsin iyi yolculuklar

saol canim hosbulduk sorma talihsiz olaylar yasadim oyuzden diyetle hic ilgilenemedim sonuc olarak 65 kiloyum ama hirsimi kaybettim nasil geri kazanip diyete baslayabilirim diye yollar ariorum eskiden hirslanirdim diyet spor yapardim kilo verirdim simdi hic istek yok icimde ama ote yandan kiloluyum diyede kendime sinir oluyorum napcam bilmiorum

tamaaammmmmm

14. TAKIM

haysem (58 )
rose14 (75)
neslihan (67)
eylulce(78 )
spagot(60)
destinam(73)
sıyah24 (68)
sedaa21 (65)
guleysa(65)
akrep(60)

Hepinizi cok seviyorum

canım benım ya herkesınde ıradesıne göre sıralamıs...

saol canim hosbulduk sorma talihsiz olaylar yasadim oyuzden diyetle hic ilgilenemedim sonuc olarak 65 kiloyum ama hirsimi kaybettim nasil geri kazanip diyete baslayabilirim diye yollar ariorum eskiden hirslanirdim diyet spor yapardim kilo verirdim simdi hic istek yok icimde ama ote yandan kiloluyum diyede kendime sinir oluyorum napcam bilmiorum

sen 65 e kıloluyum dıyorsan ben kendımı atayım bır yerlerden o zaman boyun kackı senın?

gecen gun ceylan konuktu bır programda yıllardır 35-40 kg arası gıttım geldım ılk defa 50 oldum cok mutluyum dıyor...delımı ne yaa....

canim kendini birakma bosver oyle diyoz diyoz aliyoruz bak ne guzel iste buralara takiliyorsun bence en guzel motivasyon alacagin yer diyet gruplari canim
oyuzden devam et bak basari oykuleri felan var oralara bak iste ne bilim kendini birakma bence

sen 65 e kıloluyum dıyorsan ben kendımı atayım bır yerlerden o zaman boyun kackı senın?
kiz sende olursun canim bak hayseme hatta bana felan dermisim de beni ornek alma ben bir senedir ancak bu kadar oldum ama tabi buda birsey cunku gercekten cok cabaliyorum
iste seninde olur atmana gerek yok kendini guzelim

neslıhan hem ben sana sadece 2 kılo ver dıyorumnaniknanik
suan 69 san 67kg olursun bu ay sonu:dance:

kiz bende ugrasiyom ugrasiyom olmuyo dun cok sini roldum hatta bir ara seker pare yapmayabile karar verdima ma frenledim kendimi inanki tartida bir gr oynamiyo

ay kizlar bu arad bir yandanda evin isini yapiyom yemekti felan birazdan oglani okula goturecemde oyuzden yemegimi hazir edim dedim camasirim zaten hic bitmiyo amanin yiginla camasir var durulecek yokmu bana yardim edecek biri yaa

tamaaammmmmm

14. TAKIM

haysem (58 )
rose14 (75)
neslihan (67)
eylulce(78 )
spagot(60)
destinam(73)
sıyah24 (68)
sedaa21 (65)
guleysa(65)
akrep(60)

Hepinizi cok seviyorum

canım iyi yolculuklar sana alma sakın kilo falan hatta dikkat et ver. geldigin de bizde seni daha az kiloda görelim:dance:a.s
keske 60 olsam yaa çok güzel yapmıssın canım
tekrar iyi yolculuklar kaydirigubbakcemile4

ay kizlar bu arad bir yandanda evin isini yapiyom yemekti felan birazdan oglani okula goturecemde oyuzden yemegimi hazir edim dedim camasirim zaten hic bitmiyo amanin yiginla camasir var durulecek yokmu bana yardim edecek biri yaa

ayy canım kolay gelsin sana :1hug:
keşke yardım edebilsek valla -tatlicadiarzu-

selam hanımlar okuldan yeni geldim çok yorgunum yemeğimi yerken yazıyorum
sabah:1kase sütlü kellogs k
ara:5çilek
öğlen:1tabak bamya yemeği,3kaşık pilav
ara:2kuru incir,bikaçtane fındık
akşam:ton balıklı salata(yağsız,bol limonlu)
bukadar kızlar akşamda elmalı metabolizma çayı yapacam onu içerim

tamaaammmmmm

14. TAKIM

haysem (58 )
rose14 (75)
neslihan (67)
eylulce(78 )
spagot(60)
destinam(73)
sıyah24 (68)
sedaa21 (65)
guleysa(65)
akrep(60)

Hepinizi cok seviyorum

:roflol: bide tek tek uğraşmış ellerine sağlık canım..iyi yolculuklar çok kalma hemen gel :a015:

kolay gelsin canım gerçekten işin zor evde sürekli birileri var

tamaaammmmmm

14. TAKIM

haysem (58 )
rose14 (75)
neslihan (67)
eylulce(78 )
spagot(60)
destinam(73)
sıyah24 (68)
sedaa21 (65)