Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kizlar ben geldim
destinam canim hosgeldin nasil gecti gunlerin hayirdir kiz as mi eriyon garip garip seyler cekiyomus canin
bende bugun kizalr yuruyuse basladim 5km yurudum eve geldim isimi yaptim hic oturmadan sonra tekrar ciktim oglani almaya yolu uzattim vs..
simdiki halim harap yanliz geberdim yorgunluktan
kizlar herkez nerde bu arada gercekten

hosgeldın neslı
ooo ıyı yuruyuse basladın
bende hergun evde egzersız yapıyorumhihoyyyt
arada yuruyorum hergun olmasada-tatlicadiarzu-

yok be guzelım adet dönemı oldumu ben böyle garıp oluyorum....hamıleyken hıc aşermedım...

cıtır sogan halkasına taktım ya ıste ondan ...haladaha canım ıstıyor...

hosgeldın neslı
ooo ıyı yuruyuse basladın
bende hergun evde egzersız yapıyorumhihoyyyt
arada yuruyorum hergun olmasada-tatlicadiarzu-
hosbuldum canim akrepin paylasim alanina yazdigini okudumda geldim
cok canim sikildi
valla iyi yurudum be guzelim

yok be guzelım adet dönemı oldumu ben böyle garıp oluyorum....hamıleyken hıc aşermedım...

cıtır sogan halkasına taktım ya ıste ondan ...haladaha canım ıstıyor...

ay bende o donemde cok canim birseyler istiyo inanki ama ah ah arada atiyoz iste agzimiza

evet kız benımde cok canım sıkıldı
herkesın ıcını bılemeyız kım ne yasıyor bılınmez
Allah yardımcısı olsun Akrebın

evet kız benımde cok canım sıkıldı
herkesın ıcını bılemeyız kım ne yasıyor bılınmez
Allah yardımcısı olsun Akrebın

bencede canim
nasil oldu bu sekilde bilmiyorum keske bunlar yasanmasaydi vede o yaziyi yazmak zorunda kalmasaydi diyecek soz yok bence
sozun bittigi yer

sabah:klasik kahvaltı
arada 2 tane kepekli kraker
öğlen:3 kaşım bulgur pilavı,3 kaşık sulu patates yemeği
arada 1 dilim börek
akşama bilmiyrm
yürüyüş düşünyrm tabii inşallah

uzuldum yaa okuyunca....bılmıyorum ıkı tane daha cocugu oldugunu..bıraz yargısız ınfaz olmus ama keske bunları gecen hafta yazsaydı da bunlar yasanmasaydı...

sabah:klasik kahvaltı
arada 2 tane kepekli kraker
öğlen:3 kaşım bulgur pilavı,3 kaşık sulu patates yemeği
arada 1 dilim börek
akşama bilmiyrm
yürüyüş düşünyrm tabii inşallah

canim guzel yemissin aradaki borekte idare eder caktirma at agzina degilmi seni seni olsun aksamada bol salata yaparsin kendine
ohh ne guzel yuruyusu ben yaptim saabh simdi cok rahatim mi desem cok yorgunum ama en azindan icimi rahatlattim tavsiye ederim canim

ooooo bu gazın üstüne kim tutar beni.inşallah yapacam yürüyüşümü.zaten işten eve yürümem 1 saat 15 dk sürüyor.yorulacam ama olsun yeterki zayıflayayım

ooooo bu gazın üstüne kim tutar beni.inşallah yapacam yürüyüşümü.zaten işten eve yürümem 1 saat 15 dk sürüyor.yorulacam ama olsun yeterki zayıflayayım

hihh be ne guzel dedin olsun kiz yorul ne olacak boregi eritirsin sonrada ahatlarsin eminim yedigin borek icinde dert olmustur senin

neslihan inanamıyorum gerçekmi o gördüğüm çizelge kıss sen ve 6 lı rakamlar he süpersinn kıs aferinnnnnnn

ne sandin yavrum
he sen ye daha cizelgeymis sen gor simdi cizelgeyi
anam bu arada hosgeldinn
kiz kutlama yaptim 6li rakamlara indimde bayram benim icin bayram ne kadar bu arkadaslar beni deli edip hala vermem icin israr etselerde artik yavas yavas hayatimda gormedigim icin bu kiloyu bana mucize geliyo sen biliyon

hoşbuldum yavyumm walla lı rakamları görünce gerçekten hoşgördümmm:)))

aferin kıs sanaaaaaaaaaaaaa
:içelim:

kısım nerdesin yok oldun hayde ben şimdilik çıkıyrummm herkesi öüyorumm kobacan beni merak eden arkdaşlarada ilgileri için teşekkürler yine gelmeye çalışıcam kıslar kendinize çok iyi bakın mucksssssssss

merhaba arkidişler 7. takımdan sevgiler a.s.
bi arkadaşım için müsait takım arıyorumm a.s
boş teriniz var mı acep :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…