Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kiz biryere gitmedim burdaydim hemen ne diye kactin ceee dedinde kiz ozledim seni iki muhabbet ederdik

slm kıslar ne var ne yok... ben geldimmmmmm:sm_cool: özledinizmi bakim beni naniknanik.. dün geldim ama öle yorgundumki giremedim.. sabahkilomu tartıldım şoka girdim ne almış ne vermişim aslında dikkatte etmedim... bişeyde anlamamdım valla.. ben dedim kesin almışımdır.. sabah tartıldım 72.300 200 vermişim bilee.. hatta dün akşam öle yedimki demek yemesem 7 leri bile görürdüm.. bugün silkenelndim.. sabah bir saat yürüdüm.. az evvel bir bucuk saat yürüdüm.. sabah klasik kahvaltı öglen işde şehriye corbası puding. tavuk şinitzel vardı.. şehriye corbasını yedim pudinge dokunmadım şinitselinde bir tanesinin yarısını yedim.. ama çok acım baya yürüdüm ölüyorum... geldim bir catal ucu pilav.. yarımda galeta yedim.. akşama tavuk haşlamıştım kendime ondan yiyecegim ev ahalisini bekliyorum.. geçmişe şöle bir göz atım gelen varsa cıkmasın...ŞenizŞeniz

Begum hosgeldın cok gecmıs olsun babana
umarım sımdı daha ıyıdır...
ozlettın kendını gel artık
bak gor neler oldu herkes zayıfladı (ben harıc):roflol:

Sıyah sende hosgeldın nasıl gectı-tatlicadiarzu-

geçmiş olsun dilekleri için herkese cok cok tşk ediyorum.. yenge cok iyi allaha şükür.. bugün işe gider gitmez hemen yanına cıktım.. kadının karnı şişip duruyordu meger kis varmış ve sürekli büyüyormuş doktor az daha farketmesydik içinde patlardı kis dedi.. ama allaha şükür cok iyi.. sınavlarım için dua eden herkese ayrıyeten cok cok tşk ediyorum.. pek iyi geçmedi aslında.. calışmadım cünkü.. artık seneye şimdilik ölesine gidiyorum.. ama degişik bir hafta sonuydu güzel geçtii.. hala kilo almadıgıma şaşıyorum...
kıslar gecen bir yerde okudum aslında regli dönemi öle cok korkulacak bir dönem degilmiş.. aksine o dönemde metobolizma cok calışıyormuşş.. ben 15 günün üstüne tekrardan regli oldum acaba o yüzdendemi almadım diye düşünüyorum.. valla ahala inanamıyorum sabah bir daha tartılacagım.. acaba tartıdamı bir sorun var diyecegim ama dijital sabaha belli olur iyice.. çünkü sürekli dışardan yedik..
bu arada 8. takım diyip durmuşsunuz akrep 10 kilo almış demişsiniz.. baya gürültü cıkmış.. bilkenler kısa bir özet gecerse sevinirim.. valla mereaktan catladım.. bu arada rosse baya rahatsızlamışsın.. inşallah iyisinidir şimdi.. bence iyice bir bakıl nolur nolmaz.. sakın boş bırakma kendini...
kıs nesli almamışım bende şoktayım.. ama şimdi dünyaları yiyecek gibiyim valla sdeni bile yerim
bu arada begüm gelmiş.. hoş gelmiş.. anladıgıma göre herşey yolunda sositososito

hoş buldum canım.. sıkma canını.. hatta bu sana daha bir azim vermesli.. unutma sakınkaydirigubbakcemile5

selam arkadaşlar.ben pek iyi değilim bugün.sabhtan doktora gitik.kızım bi haftadır aksayarak yürüyodu.film çektiler tahlil yaptılar şükür temiz çıktı ama niye aksadığı hala bilinemiyor.ayağınımı incitti bilmiyorumn.nazarmı oldu.oy kullanmadan gelirken aniden çocuk aksmanya başladı. bakalım bide ortapediye götürcez.inşallah yavrumun aytağı düzelir.
bana gelince.malumunuz üzere ben bu ayda yine 2.kez beden temiziliğine başladım.ama malesef burakcam heralde.busefer çok zor geçiyo.elim ayağım hep titriuo.başımda çatlıycakmış gibi ağrıyo.tansiyon zaten fırlamış.eşimde kızıp duruyo.bende az önce 2 tane salatalık yiyerek bu işi sonlandırdığımı söyledim.çok devam etmek istiyodum ama olmıycak heralde.zaten marankinin sitesini aradığımda orda ki kişi bna eğer kendinizi iyi hissedirsniz yapın.buayda açlığa dayanabilirseniz demişti.d aha 3.günde böyle oldum.busefer sonunu getiremiycem.normal beslenmeye dönüyorum artık.

kızına cok geçmiş olsun.. sıkma canını inşallah basit bir kas agrısıdır.. bencede bırak üst üste bu kadar cok eziyet etmem şu bünyene.. sende kızında gzelce bir doktora gözük.. bırak ama eskisi gibi sakın sarılma yiyeceklere yavaş yavaş başla yemeye..
cok büyük geçmiş olsun...
bizimkiler geldi yemege bakım geliyom hemen

haa buarda siyahım hoşgeldin canım.galiba begümde gelmiş öyle anladım ben .heniüz geçmişi okumadım.begüm babana siyahım yengene çok çok geçmiş olsun.
ne güzel yedim yedim almadım diyenlere çok özenirim.ben çoka z bi kaçamk yapsam hemen alıyorum.zaten bugün de hiç ümidim kalmadı nedense zayıflıyacağım yönünde.ahaa nisandayız.haziranda izmira kayınvalidemller temmuzda da konyayay memlkkete gidecerm.ancak 75 kiloyla gidecem heralde.tabii dahada almazsam. ayyy ben bugün hiç iyi değilim.ağlayasım var.durun ben az ağlayıp kendime geleyim.

ben geldim kızlar siyahçım hoşgeldin..okuldan geldim hemen çıkıp 1saat bisiklet sürdüm bide yediklerimi yazayım
sabah:1kase sütlü kellogs k
ara:1elma
öğlen:ton balıklı salata(yağsız,bol limonlu),1dilim ekmek
ara:2tane çikolatalı kurabiye
akşam:1tabak bol sebzeli bulgur pilavı,yoğurt
bugünü kapattım şimdi gene elmalı çaydan kaynatıyorum onu içerim akşam

canım öncelikle çok geçmiş olsun hem kızına hem sana en kısa zamanda düzelir herşey sıkma canını..hem ümitsizlik nerden çıktı sen çok hırslıydın bana gaz veriyordun istediğin herşeyi giyeceksin manken gibi olacaksın diye..toparla kendini canım hazirana daha 2ay var ozmana kadar halledersin canım tek ihtiyacın olan motive olmak :teselli: hepimiz seni çok seviyoruz ve ben şahsın adına başarabileceğine yürekten inanıyorum ablacım hadi bi silkelen de eski tuğba ol sonra gene nesliyle atışın bu atışma ikinizede yarıyor bence kilolar gidiyor atıştığınız hafta Şeniz Şeniz

banamı d,yordun bir kaçamakdan tamı tamına 2 yada daha fazla kilo almış birine hemde :roflol:.. dedim ya anlamamdım ya az yedim farkında degilim.. bilmiyorum valla .. hem bu olumsuz lafları sana hiçmi hiç yakıştırmıyorum... sen azimlisin... vereceginede inanıyorum.. dikkat et benim gibi ümitsizlige kapılıp koyu verme kendinii... inan hayatımı anlatsam dersin bendekide ne.. herif bel fıtıgı hastası inat etmiş amaliyat olmuyo birde şimdi basuru cıktı ayıptır sölemesi onunda amaliyatını olmadı şimödi büyük abdestni tutamıyo.. oglan dersen ayrı bir dert.. beni hiç sorma zaten.. en iyisi es ge.ip anlatmayayım.. ama bak başa döndümm.. beraber verecegiz kiloları silkelen kendine gel bi.. yarın sabah güzelce bir kahvaltı yap azar azar yemeye başla.. ben inanıyorum sana.. kızında iyileşecek inşallah sende öyle olumlu dşünmeye calışş.. hem öle dini bütün bir insana bunları hiç yakıştıramadım.. bilirsin ne gelirse mevlamdan gelir... Şeniz

harika gidiyorsun tatlımm.. süpersin valla kaydirigubbakcemile2

harika gidiyorsun tatlımm.. süpersin valla kaydirigubbakcemile2

canım çok teşekkür ederim kendimi çok iyi hissediyorum verilecek daha çok kilo var ama hepsinin gideceğine inanıyorum hiç bukadar içten inanmamıştım spor yaptıkça hırslanıyorum bugün toplam 2saat 45 dakika spor yaptım
sabah 1saat yürüdüm,45 dakika koştum akşamda 1saat bisiklet sürdüm sizde başlayın spora nolur insan süper hissediyor kaydirigubbakcemile2
buarada dönmene çok sevindim canım son günlerde gene sessizleşti burası biraz bazen kendikendime yazıpyazıp çıkıyorum :roflol:
hadi herkes toparlansın yeni üye olarak beni örnek alın çok hırslıyım çok :lepi:

evet gercekden cok iyi gidiyortdsun.. sürekli takipteyim merak etme.. bakma herşeye öle cevap vermiyorum.. yoksa tek tek inceliyorum yaptıklarınızı... keşke dişger kıslarda örnek alsa bu sporu.. sporu bilirim sporsun hiç bişey olmuyo verdigin kiloda belli olmuyo vucut hatlarıda oturuyor.. .
rosse gitmiş.. canıda sıkkındı .. ben ondan cok ümitliyim ya .. toparlar eminim ben

çok teşekkürler canım evet sporsuz olmuyormuş gerçekten bende öğrendim bunu..bende tuğbadan çok ümitliyim canım çok hırslıydı inşallah biraz önce toparlar

siyahçım ben çıkıyorum canım ödev yapmam gerek akşam gene uğrarım Şeniz

tamam canım bende cıkacam birazdann. baya üşüyorum bugün nedense anlamamdım... en iyisi yatayım sabah erken kalkıyorum cünkü.. meyillere bakıyorum bitsin çıkacagım baya yıgılma olmuş Şeniz

kızlar ben kaçıyorum..nedense başımda bir agrı oluştu birden bire.. çokda üşüyorum hastamı olacam ne.. az gidim dinlenim en iyisi.. görüşmek üzere allaha emanet olun hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…