- Konu Sahibi Pinarbartu
- #5.241
evet sedaa ya hafta sonu durgun olur sayfalar cocuklar misafir derken baya yogun oluyoruz senağlama
anladım canım kolay gelsin :1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet sedaa ya hafta sonu durgun olur sayfalar cocuklar misafir derken baya yogun oluyoruz senağlama
sağol canım.allah razı olsun.safra kesesi hakkında ne biliyosun canım yaa.ama çok tahlil yapıldı bu ağrıyla ilgili ilk sene yani ağrı olduğu zman kan tahlili yapıldı.temiz çıktı.bunu üzerine dr kas gevşeltici hap ve krem verdi.mesela sabh yine krem sürünce ve msaj alteiyle masaj yapınca ya ağrı geçiyo yada kısmen hafifliyo.ya çok korkuyorum çookk.
Kızlar bende bugün sabah sirkeli su herzamanki gibi 2 kayısı sıcak su kahvaltıya arkadaşa davetliydim orada 2 dilim börek börekler biraz yağlıydı:çok üzgünüm: yanındada sögüş salata yedim öglende yani şimdi yoğurtlu ıspanak yedim bunlarla idare edebilirsem akşama
greyfurthavuç portakaldan karışık meyva suyu içicem
kızlar bu sıkılmış meyva suları hakkında bilgisi olan varmı nette baktım bazı diyetlerde önermiyolar ne derler anlamadım gitti bazıları meyva suyu için der
güya kalori yükseliyormuş normalde diyor 1 portakal yersen daha karlısın çünkü birbardak portakal suyu 3 tane portakaldan oluşuyor sizin fikriniz ne canlar
kızlar bu sıkılmış meyva suları hakkında bilgisi olan varmı nette baktım bazı diyetlerde önermiyolar ne derler anlamadım gitti bazıları meyva suyu için der
güya kalori yükseliyormuş normalde diyor 1 portakal yersen daha karlısın çünkü birbardak portakal suyu 3 tane portakaldan oluşuyor sizin fikriniz ne canlar
selam kızlar
ablamdayım bi bakıyım kızlara dedim geçmmişi pek okuyamıyorum malum net yok bende
diet devam desem yalan söylerim pazartesi inşallah başlıcam ama şuanda cok aşırı yemiyorum az az herşeyden diyebilirim ama dieti baş dönmelerimden dolayı bıraktım ayakta duramıyodum biraz bu kiloya alışsın bünyem dye 3-4 haftadır azcık serbestim
nesrin adaşım neslihan sibel nuray ismini unuttugum herkez hepinizi çok özledim sohbet etmeyi özledim net yok sanki ev bomboş gibi sede ve siyah sizlerle sohbet imkanım olmadı ama net olur olmaz burdayım inşallah
selam bayanlar
sabah çook geç kalktım
gezmeye gittim
sabah kahvaltı yapamadım
öğlen 1 kase kısır,1 dilim tavuk gögsü
akşam 5 çatal makarna yarım dilim börek
bugün spor yapamadım ya![]()
sedacım mısır püskülü ve kirazsapını aktardanmı aldın.bende çok istiyorum ama kiraz sapı yerine vişne sapı veriyolarmış.bide 1 yılı geçmemesi lazımmış.yani ömrü 1 yıl. oyüzden güvenemiyom.ama çok ama çok faydası olduğunu biliyorum.bende şimdi sirkeli suyumu içip yatcam.herkese hayırlı geceler.öpüldünüz.
vall abenim hayatta yapmaktan en cok sevk aldigim sey bisiklet surmek canim arkasinda cocuklarin oturagi var beraber geziyoz arada
bide burda bisiklet kullanmak cok rahat bisiklet yollari felan var oyuzden sorun olmuyo ogren sende canim zor degil helede sana bundan sonra hicirsey zor gelmez bence
neslihnacım bu cevabını yeni okudum kız kendimi bu yaştan sonra bisiklet sürerken düşünemiyorum bikerem sürsem oturduğum ilçede yılın konusu olurum :roflol: ayrıca ben dışarda pantolonda giymiyorum eteklede süremem yerimseniben ama cidden çok isterdim benim için hayalden öteye geçmiyor canım benim:1hug:
kızlar akşam misafirlerim vardı çok çay içtim yanındada 2dilim kek 1dilim neyime yetmiyosauykum kaçtı bu saatte halen ayaktayım