• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet bu hafta 3.yuz kızlar
hepınızı tebrık ederıma.s.
Nukeray bıreysel sıralmada 1. olmus tebrıkler canıma.s.
mezun oldum dıye ınsallah bızı bırakmazsın canım herzaman beklerıza.s.

iyi akşamlar herkese bugün yediklerimi yazim bugün biraz kaçırdım ama önemli değil yarın sporla hallederim sabah koşuya gidecem
sabah:1kase sütlü special k
ara:1yeşil elma
öğlen:3köfte,2dilim ekmek,salata,yoğurt
ara:1 çikolatalı gofret
akşam:1kase patates salatası,1dilim ekmek
şimdi elmalı çaydan kaynatıyorum gene onu içecem akşam

Kız neslihan ne bisikleti:1shok: negüzel kız ben hayatımda bisiklete binmedim ama çok isterdim doğrusu nekadar şanslısınız varyayerimseniben

vall abenim hayatta yapmaktan en cok sevk aldigim sey bisiklet surmek canim arkasinda cocuklarin oturagi var beraber geziyoz arada
bide burda bisiklet kullanmak cok rahat bisiklet yollari felan var oyuzden sorun olmuyo ogren sende canim zor degil helede sana bundan sonra hicirsey zor gelmez bence

valla hepinizi tebrik ederim
nukerayida ayrica tebrik ederim anam simdi birde gelmezse kendisi nasil paylasim alanina yazacak neler yaptigini

ayyyy çok yoruldum bee.saat 6:30 da ani bi kararla mutfağın halısını yıkamaya karara verdim.kaptığım gibi yıkadım banyoda. sonrada banyotyuda temizliyeyim boşaltmışken dedim.bide onunla uğraştım .daha şimdi bitti.ama çok yoruldum canım çayyy istiyooooo.hadi bi çay yapınnda içeeekkk.

ayyyy çok yoruldum bee.saat 6:30 da ani bi kararla mutfağın halısını yıkamaya karara verdim.kaptığım gibi yıkadım banyoda. sonrada banyotyuda temizliyeyim boşaltmışken dedim.bide onunla uğraştım .daha şimdi bitti.ama çok yoruldum canım çayyy istiyooooo.hadi bi çay yapınnda içeeekkk.

ellerine sağlık canım,keşke yakın olsakta ben sana yapardım çay valla :içelim:

hım buarada siyahcıım bizden dua istemişti.aklıma gelmişken yapıvarayim.öncelikle hayırlarla gidip hayırlarla gelir inşallah.sınavdada btün soruların cevabını cebnabı mevla kalbine ilham etsin.allah yardımcısı olsun onun ve onunla beraber sınava girecek tüm kardeşlerimize allah zihin açıklığı versin inaşşallh.

amin şeker amin..
bende giriyorum iki gün sınava

hanımlar ben geldim sıcak su içiyorum şimdi birazdanda yatarım sabah erken kalkıp koşmaya gidecem bu 2hafta çok dikkat etmeliyim ayın 20sinde memlekete gidecem ozmana kadar biraz daha incelmek istiyorum :Saruboceq:

AYY... inanmıyorum
bireyselde birinci olmuşum:hooray:
çok sevindim gider ayak iyi moral oldu:enbuyukkk:

NESLİHAN CANIM öncelikle sana çok teşekkür ediyorum böyle bir takım kurup bizimle uğraştığın için seni tanımayı inanki çok isterdim çok tatlısınŞeniz

başta neslihana *destinam*sedaa*haysem*s200*spagot* iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız inşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız bende istedğim kiloda kalırım inşallah

hanımlar ben geldim sıcak su içiyorum şimdi birazdanda yatarım sabah erken kalkıp koşmaya gidecem bu 2hafta çok dikkat etmeliyim ayın 20sinde memlekete gidecem ozmana kadar biraz daha incelmek istiyorum :Saruboceq:

sedaaaaaakaydirigubbakcemile4
yerimi sana teslim ediyorumsenağlama hakkını ver yerimin takip edicem seni

kız nukeray beni unuttunmuu.
bende tebrik edrim seni.demedimmi yakafam çok dalgın bugünlerde.dediğinm gibi darısı bizim başımıza.inşlallah kilonu koruru çıtır bi anne olursun hep.ziyeretimize gel heee.hem kendin hakkıındada bşize rapor verirsin arada.yeni fiiziki görüntünle sağülılı mutlu huzurlu günler senin ve seni sevenlerin olsun inşşalalah.

vall abenim hayatta yapmaktan en cok sevk aldigim sey bisiklet surmek canim arkasinda cocuklarin oturagi var beraber geziyoz arada
bide burda bisiklet kullanmak cok rahat bisiklet yollari felan var oyuzden sorun olmuyo ogren sende canim zor degil helede sana bundan sonra hicirsey zor gelmez bence

bende imremdim vallahi bu fırsatı iyi değerlendir çocukları tak arkana gez ohhh:dance:
valla hepinizi tebrik ederim
nukerayida ayrica tebrik ederim anam simdi birde gelmezse kendisi nasil paylasim alanina yazacak neler yaptigini

geldim canım seni üzermiyim hemen gidip yazıyorum:sm_cool:

kız nukeray beni unuttunmuu.
bende tebrik edrim seni.demedimmi yakafam çok dalgın bugünlerde.dediğinm gibi darısı bizim başımıza.inşlallah kilonu koruru çıtır bi anne olursun hep.ziyeretimize gel heee.hem kendin hakkıındada bşize rapor verirsin arada.yeni fiiziki görüntünle sağülılı mutlu huzurlu günler senin ve seni sevenlerin olsun inşşalalah.

canım benim çok sağol
seni unutmadımda senin dalgınlığına gelmiş tebrik edenleri özellikle belirtmek istedim bu takımda zayıflamasını en çok istediğim kişi sensin nedensekaydirigubbakcemile5
bende senin ömür boyu çıtır bir anne olmanı diliyorumŞeniz

canım benim çok sağol
seni unutmadımda senin dalgınlığına gelmiş tebrik edenleri özellikle belirtmek istedim bu takımda zayıflamasını en çok istediğim kişi sensin nedensekaydirigubbakcemile5
bende senin ömür boyu çıtır bir anne olmanı diliyorumŞeniz

kız susu duyan olacak şimdii.en çok benim çıtır omamı istiyomuşsun yaa.nesliii bi duyarsa dellenebilri yinee.ama çok ama çok teşekkür ederim ve inşallah amin diyeyim..ya sen başta kaç kiloydun ve nekadar zamnda kilo vermiştin bi hatırlatırmızsın.ŞenizŞeniz

tugba i geceler nasilsin ???

iyi geceler hemşom.iyiyim demk adet olmuş.iyiyyim mi bilmiyorum.sırtım çok ağrıyo.hatta sol arka kürek kemiğimin altı çok ağrıyo.hele yatınca nefes alırken çok zorlanıyorum.çok uzun sureditr hatta 3 sendir felan bu ağrı var.korkumdan bu konuda hiç doktora gideemedim.ama şimdi de dehşet ağrıyo.kas gevşeltici kullanınca biraz rahatlıyodum ama artık onuda kullanmıyorum.nedir acabayaa.inana yatmak istemiyorum .çünkü yatınca daha çok ağrıyo.
sen nasılsın hemşom.

Back