- Konu Sahibi Pinarbartu
- #5.181
canim gecmis olsun sana hersetye kafani takipta sisme cadigünaydın... malesef kıslar cok güzel haberlerim yok sizlere kilo konusunda.. bugün yarın pazara yokum haberiniz olsun erzuruma gidiyorum... alsamda inşallah cumaya toparlarım pazar akşamı bilmiyom girebilirmiyim giremesem bile pazartesi mutlaka girerim
bana bol bol dua edin aklınıza gelirse... bugün başka bir yerde görevliyim.. yengemde agır bir amaliyat geçirecek baya gergin bir gün alayacagınız.. beni özleyin....
kilom 72,5 hepiniz allaha emanet olun gelinceye kadar kendinize ii bakın
hem daha ne olsun bir kilodan fazlma vermisin canim yeter bu kadar bak sonra bana yetisirsin felan
iyi yolculuklar sana
canim neden uzuluyorsun ne guzel kilo verdin saglikli vede seni mezun ediyoruz kendinle gurur duy biz cunku seninle gurur duyuyoruz hem son gunun felanda degil sakin duymayim yinede hep burdasin ona gore gelmediginde yine seni merak edecegiz yani oldumu bizi birakma bak kilo alirsin hagünaydın kızlar:teytey::teytey:
hayırlı cumalarrrr:Saruboceq:
bu gün yarışmadaki son günümsenağlamasenağlama
sizlerle daha uzun süre kalamak isterdim
hepinizi çok sevdimŞeniz
mezun olduğum için sevinemiyorum bile
ben istediğim kiloya buranın sayesinde kavuştum
hepinize tek tek teşekkür ediyorum:enbuyukkk:
gelelim verdiğim kiloya
2 kilodan fazla vermişim bu hafta tartı dijital olmadığı için tam olarak bilemiyorum ama 2 kilo 300 gr diyeyim ben
benim oğlangamyoncuiremsu bu sabah babasıyla işe gitti o yüzden rahat rahat yazabiliyorum
geçmişe bir göz atıp geliyorum
tebrik ederim seni cook cook
kiz yok ne gitmesi burda daha sadece iyilesti artik disari cikip gider diye dedim oyle yoksa nerde o gunlerr:))neslıhan gözun aydın mısafırın gıtmıs ınsallah artık daha cok burda olursun...
s
sanada gunaydin canim tebrik ederim senide ozaman hazir ol haftaya kilo bildirimi yapacaksin unutma tamammi baslangic kilonda 69.3günaydın herkese
kilo veren herkesi tebrik ederim harikasınız kızlar...bende 69.300 çıktım
1kilo 200 gr gitmiş çok mutluyum görüşürüzz birazdan tekrar girerimm
tebrik ederim canim valla supersin baska soze ne hacettcanlar hayırlı sabahlar ayrıca hayırlı cumalar a.s.
nukeraycım tebirk ediyorum bende seni inş almazsın kilolarını:1hug: arada uğra yinede bırakam burayı
siyahcım geçmiş olsun :teselli:
kilo veren kızlarıda tebrik ediyorum kaydirigubbakcemile5
bana gelince çok sevinçliyim nasıl oldu bilemiyorum ama tartı 61 gösteriyor aldıklarımı vermişim gerçi biraz sıkı bir rejim yaptım ama yinede bukadar tahmin etmiyordum :1shok:
sabah sirkeli suyumu sonrası 3 kayısı şimdide okurken portakal greyfurthavuç karışımı meyva suyu içiyorum
bugün misafirlige gidicem yerim orda o yüzden sabahı hafif tutmaya çalışıcam
misafirlikteede cok yemee
kjiz bak iki haftan var yine analiz yapilacak kirmizi listeden cikalim artikHayırlı Cumalar Arkadaslar
bu hafta benım kılom aynı maalesef gram bıle verememısım
sızler vermıssınız ne guzel
tum kılo veren arkadasları tebrık edıyorum
ben lısteyı hazırlayım gelırım
hosbuldum canim ya gonderdim herkezi geldim ama bugun esimin dogum gunu pasta yapacam birazdanNeslıhan hosgeldın
bu hafta kılo verdınmı