• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın... malesef kıslar cok güzel haberlerim yok sizlere kilo konusunda.. bugün yarın pazara yokum haberiniz olsun erzuruma gidiyorum... alsamda inşallah cumaya toparlarım pazar akşamı bilmiyom girebilirmiyim giremesem bile pazartesi mutlaka girerim

bana bol bol dua edin aklınıza gelirse... bugün başka bir yerde görevliyim.. yengemde agır bir amaliyat geçirecek baya gergin bir gün alayacagınız.. beni özleyin....
kilom 72,5 hepiniz allaha emanet olun gelinceye kadar kendinize ii bakın
canim gecmis olsun sana hersetye kafani takipta sisme cadi
hem daha ne olsun bir kilodan fazlma vermisin canim yeter bu kadar bak sonra bana yetisirsin felan
iyi yolculuklar sana

günaydın kızlar:teytey::teytey:
hayırlı cumalarrrr:Saruboceq:
bu gün yarışmadaki son günümsenağlamasenağlama
sizlerle daha uzun süre kalamak isterdim
hepinizi çok sevdimŞeniz
mezun olduğum için sevinemiyorum bile
ben istediğim kiloya buranın sayesinde kavuştum
hepinize tek tek teşekkür ediyorum:enbuyukkk:

gelelim verdiğim kiloya
2 kilodan fazla vermişim bu hafta tartı dijital olmadığı için tam olarak bilemiyorum ama 2 kilo 300 gr diyeyim ben

benim oğlangamyoncuiremsu bu sabah babasıyla işe gitti o yüzden rahat rahat yazabiliyorum
geçmişe bir göz atıp geliyorum
canim neden uzuluyorsun ne guzel kilo verdin saglikli vede seni mezun ediyoruz kendinle gurur duy biz cunku seninle gurur duyuyoruz hem son gunun felanda degil sakin duymayim yinede hep burdasin ona gore gelmediginde yine seni merak edecegiz yani oldumu bizi birakma bak kilo alirsin ha
tebrik ederim seni cook cook

neslıhan gözun aydın mısafırın gıtmıs ınsallah artık daha cok burda olursun...

s
kiz yok ne gitmesi burda daha sadece iyilesti artik disari cikip gider diye dedim oyle yoksa nerde o gunlerr:))
günaydın herkese
kilo veren herkesi tebrik ederim harikasınız kızlar...bende 69.300 çıktım
1kilo 200 gr gitmiş çok mutluyum görüşürüzz birazdan tekrar girerimm
sanada gunaydin canim tebrik ederim senide ozaman hazir ol haftaya kilo bildirimi yapacaksin unutma tamammi baslangic kilonda 69.3
canlar hayırlı sabahlar ayrıca hayırlı cumalar a.s.
nukeraycım tebirk ediyorum bende seni inş almazsın kilolarını:1hug: arada uğra yinede bırakam burayı
siyahcım geçmiş olsun :teselli:
kilo veren kızlarıda tebrik ediyorum kaydirigubbakcemile5
bana gelince çok sevinçliyim nasıl oldu bilemiyorum ama tartı 61 gösteriyor aldıklarımı vermişim gerçi biraz sıkı bir rejim yaptım ama yinede bukadar tahmin etmiyordum :1shok:

sabah sirkeli suyumu sonrası 3 kayısı şimdide okurken portakal greyfurthavuç karışımı meyva suyu içiyorum
bugün misafirlige gidicem yerim orda o yüzden sabahı hafif tutmaya çalışıcam
tebrik ederim canim valla supersin baska soze ne hacett
misafirlikteede cok yemee

Hayırlı Cumalar Arkadaslar
bu hafta benım kılom aynı maalesef gram bıle verememısım
sızler vermıssınız ne guzel
tum kılo veren arkadasları tebrık edıyorum
ben lısteyı hazırlayım gelırım
kjiz bak iki haftan var yine analiz yapilacak kirmizi listeden cikalim artik
Neslıhan hosgeldın
bu hafta kılo verdınmı
hosbuldum canim ya gonderdim herkezi geldim ama bugun esimin dogum gunu pasta yapacam birazdan

merhaba kızlar ya dün hiç giremedim sayfaya tüm gün ulaşılmıyordu.bugünde tartıldım ben ancak 100 gr vermişim bu haftalık.yürüyüşe 4 gündür başladım haftaya daha ii olcak sanırım çünkü sporu yeni tam olarak hayatıma yerleştirdim.

canim sende bu hafta sik kendini haftaya kilo bildiriminde bulunacaksin oldumu biraz daha gayret et
bak giris parayla bir kilo en az

hadi canim neden ki olmaz oyle seyy dur ben bir bakim bakim merak ettim hemde listeyi verim geliyorum

hadı bakta gor canım
benım bıldıgım cabuk verılen kılo cabuk alınıyor kızlar ona gore
benım gıbı duraklaya duraklaya:roflol: gram gram vereceksınız :roflol::roflol:
evet analız haftası gelıyor ben o sayfayı okudum ama pek anlamadım neslı kız nasıl olcakkı. bızım takım nısanın 4. haftası yapcakmıs:uhm:

hadı bakta gor canım
benım bıldıgım cabuk verılen kılo cabuk alınıyor kızlar ona gore
benım gıbı duraklaya duraklaya:roflol: gram gram vereceksınız :roflol::roflol:
evet analız haftası gelıyor ben o sayfayı okudum ama pek anlamadım neslı kız nasıl olcakkı. bızım takım nısanın 4. haftası yapcakmıs:uhm:

evet canim nisanin 4.haftasi analizden gececez hayirlsisi bakalim
benim o analize gore 1 kilo vermem lazim ki kirmisi listeye girmeyim oyuzden cabaliyacaz bakalim
hem su gr gr isine gelince sende abartiyon yani ha hadi seninde bir kilo verdigini gorelim be

evet canim nisanin 4.haftasi analizden gececez hayirlsisi bakalim
benim o analize gore 1 kilo vermem lazim ki kirmisi listeye girmeyim oyuzden cabaliyacaz bakalim
hem su gr gr isine gelince sende abartiyon yani ha hadi seninde bir kilo verdigini gorelim be

kız dur yarama parmak basmasenağlama
ah nerde 1 kılo vermeksenağlama ben anca gram gram verebılıyorum:a015:
ama yaz gelıyor ınsallah bundan sonra hırslanır verırım ben herseyı enson ana bırakırım yaza 1 kac hafta kala tam basalarım zayıflamaya-tatlicadiarzu-

kız dur yarama parmak basmasenağlama
ah nerde 1 kılo vermeksenağlama ben anca gram gram verebılıyorum:a015:
ama yaz gelıyor ınsallah bundan sonra hırslanır verırım ben herseyı enson ana bırakırım yaza 1 kac hafta kala tam basalarım zayıflamaya-tatlicadiarzu-

hadi bakalim insallah kiz bizde senden onu bekliyoiz valla
bende l_carnitilin kremini aldim bugun selulit vede zayiflamak icin yaziyo ustunde bir deniyecem bakalim 14 gun surekli suruluyomus detoks yaziyo ya ise yararmi bilmiyom

kızlar ben 1saat yürüyüşümü yaptım 1saatte bisiklet turu yaptım..şimdi yeşil çayımı içiyorum.. buarada bazı zamanlar,regl zamanları vücudumuz su topluyor ya hemen kiraz sapı ve mısır püskülü demleyin çok işe yarıyor benim elim,karnım dün çok kötüydü dedim bugün kilo vermiş görünemicem herlde,akşam demleyip 3bardak içtim tüm gece tuvalete gidip durdum vücut tüm fazla suyu atıyor sizde deneyin isterseniz gerçekten işe yarıyor

hadi bakalim insallah kiz bizde senden onu bekliyoiz valla
bende l_carnitilin kremini aldim bugun selulit vede zayiflamak icin yaziyo ustunde bir deniyecem bakalim 14 gun surekli suruluyomus detoks yaziyo ya ise yararmi bilmiyom

kız l-carnıtılın hapını duydumda kremını yedı duydum valla, hadı bakalım ınsallah ısıne yarar, kullan bakalım ıse yararsa bızde alırız.
aslında ben metobolızmayı hızlandıracak bırseyler kullanmak ıstıyorum ama kararsızımkafamçokkarıştı

kız l-carnıtılın hapını duydumda kremını yedı duydum valla, hadı bakalım ınsallah ısıne yarar, kullan bakalım ıse yararsa bızde alırız.
aslında ben metobolızmayı hızlandıracak bırseyler kullanmak ıstıyorum ama kararsızımkafamçokkarıştı

valla canim bende ama sas eseri bakarken gordum bu kremi normalde hic ahlagim degildir ama alim dedim
oda metabolizmayi yuksek tutuyomu soyle yaziyo uzeride ya bakacaz bakalim soylerim sana ise yararsa ya ben kilo dan degilde su selulitlerden kurtulmak icin aldim aslina bakarsan ya bakalim

canım metabolizma hızlandırmak için elmalı çaydan yap,yeşil çay iç bide sporu arttırmaya çalış öyle kilo verme durmuyor yani nazar değmesin benim 1aydır hiç durmadı herhafta veriyorum sende dene bunları bence

kızlar ben 1saat yürüyüşümü yaptım 1saatte bisiklet turu yaptım..şimdi yeşil çayımı içiyorum.. buarada bazı zamanlar,regl zamanları vücudumuz su topluyor ya hemen kiraz sapı ve mısır püskülü demleyin çok işe yarıyor benim elim,karnım dün çok kötüydü dedim bugün kilo vermiş görünemicem herlde,akşam demleyip 3bardak içtim tüm gece tuvalete gidip durdum vücut tüm fazla suyu atıyor sizde deneyin isterseniz gerçekten işe yarıyor

canim cok iyisin bende bugun bisiklet surdum bayagi cocuku okula goturdum ordan sehiri turladim iyi geldi sabahtirda kacamak yapmadim bakalim darisi aksama
ay kizlar ya ben gidim hic gidesim yok ozlemisim burayi ama esim gelmeden pastayi yapmam lazim supriz yapacamda o bakimdan hadi yapinca gelirim tamammi

canım metabolizma hızlandırmak için elmalı çaydan yap,yeşil çay iç bide sporu arttırmaya çalış öyle kilo verme durmuyor yani nazar değmesin benim 1aydır hiç durmadı herhafta veriyorum sende dene bunları bence

hergun yesıl cay ıcıyorum ama fazla spor yapamıyorum canım ve cıkolataya dayanamıyorum ondan veremıyorum-tatlicadiarzu- cıkolatadan vazgecmem lazımsenağlama

canim cok iyisin bende bugun bisiklet surdum bayagi cocuku okula goturdum ordan sehiri turladim iyi geldi sabahtirda kacamak yapmadim bakalim darisi aksama
ay kizlar ya ben gidim hic gidesim yok ozlemisim burayi ama esim gelmeden pastayi yapmam lazim supriz yapacamda o bakimdan hadi yapinca gelirim tamammi

kolay gelsin canım bizde seni özledik eşinle nice mutlu sağlıklı yıllara canım Şeniz

hergun yesıl cay ıcıyorum ama fazla spor yapamıyorum canım ve cıkolataya dayanamıyorum ondan veremıyorum-tatlicadiarzu- cıkolatadan vazgecmem lazımsenağlama

canım çikolata bende yiyorum ama hergün değil tabiki haftada 2 kereyi geçmiyor inanki spor yapınca tüm yediklerini yakıyorsun akşam yemediysen tabi..sporu arttırmaya çalış tatlım moralini de bozma öyle yada böyle vereceğiz kiloları :1hug:

ay pastami yaptim geldim kimse kalmmamis neyse gidimde bulasiklarini yikayim yikamadan geldim
bu arada galiba ucuncuyuz kizlar bu hafta darisi birincilige
tebrik ederim hepinizi

Kız neslihan ne bisikleti:1shok: negüzel kız ben hayatımda bisiklete binmedim ama çok isterdim doğrusu nekadar şanslısınız varyayerimseniben

Back