- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #5.061
bugun de günü kapattım..
sabah ceyrek gözleme domates cay
arada bi kivi
öglen cubuk kraker
aksam tavuk ve salata
canım cok tatlı istiyo regl olucam diye nasıl engel olucam yaa:1closedeyes:
canım 2tane kuru incir ye istersen tatlı krizini kesiyor biraz ama illaki tatlı istiyorsa canın saat geç olmadan ye ama puding fln ye hem sütlü hem kalorisi en düşük olan o
tuğba nerelerde ya merak ettim hastaneye gidecekti öğleden sonra bi göründü ama yazmadı bi sorun yoktur inşallah :Saruboceq:
oy oyyyy nasıl da merak edrmiiişşş tuğba ablasınııı.geldim canım saat 3:30 gibi geldim ama komşuya gittim.umreye gidecekmişde.şimdide yemek hazırlıyorum.kızım hasta biraz.o0nunla ilgileniyorum ama sayfa hep açıktı altta.ultrason çekildi sonucu salı gibi alcam.tiroid yomuş ciddi manada galiba ama bi tiroid bezi iltihaplanması varmış.one dedim doktorunuz izah eder dedi.galiba tansiyonum da o yüzden çıkıyomuş.artık salıya öğrencez sonucu.perşembe de şeker yüklemesi yapılcak.inşallah temiz çıkar hepsi.:1hug:Şeniz
tugba kiz n ehabersin canim
doktira gitmisin insallah guzl sonuclarla gelirsin benimkiler icerde bende caktirmadan girdim bakim dedim size
sen burdasin ama seni yanlis birakacam canim bizimkiler heran beni yakalayabilir
günaydın hanımlar çocuklarınıza geçmiş olsun umarım hemen iyileşirler.bende rahatsızım üşüttüm heralde gece bronşitim tuttu gene tümgece öksürdüm sabaha karşı ancak uyuyabildim okula gidemedim öpüyorum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?