Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben geldim.. ama hiç hoş gelmedim valla.. bizim buranın meşur köftecisi var sefa köfte oraya gittik. br bucuk porsiyon köfte yedim.. ama baya güzeldi.. pişmanlık pek yok ne yalan diyim lavalın arasına sardımda yedimde yedim.. neyse yarına dengelemeye calışırım... bir umduum bugün 2 saat yürüdüm.. akşama kadarda kaçırmadım belki az alırım inşallah aldıklarımıda veririm.. şimdi form cayımı içecegim.. birde deagua kaçırdıgı zaman sirkeli su içiyorum dedi ..onuda içeyim bakalım fayda edecekmi.. bu arada şimdiden söyleyeyim hafta sonu yokumm erzurumdayım sınavlarım var... 32 den sonra azdım üniversiteye başladım.. gerçi kitapların yüzünü açmadım bu sene calışmadım artık seneye inşallah.. ölesine sınavlara giderim.. cuma akşamı gidecegim hayırlısıyla pazar akşamı gelirim.. bu arada alırsam kilo belki alırım ama elimden geldigince dikkat etmeye calışacagım...yemsi bişey degil yürüme gbi bir lüksüm hareket gibi bir lüksüm asla olmaz sadece ondan canım sıkılırı.. ama inşallah cumaya kadar yoparlarım.. yarın dikkat edersem cumaya yüzünüzü kara cıkarmam en azından bir kilo veririm...Şeniz

hoşgeldin canım afiyet olsun 2saat yürümüşsün yarında dengelersen almazsın canım bugün sirkeli su ve form çayı iç yarında elmalı çaydan yaparsın cumaya gider biraz buarada babanada geçmiş olsun canım :1hug:

arkadaşlar fazla giremiyorum kızmla ilgileniyorum.o iyi oluncada üzülmesin diye pcde genelde hep o var.gündüz öğleden sonra kurs tatilmiş yine.ne işse anlamadım yaa.o yüzden hazırlanmışken arkadaşa gitim.az yağlı bol yeşillikli kısr yaptı bi tabak onu yedim.akşmda balık yedim.sabah şekerim ölçüleceği için erken 8 gibi hastaneye gidicem.ne zamn gelirim bilmiyorum.hepinize hayırlı geceelr.siyahcım babnın iyi olmasınada sevindim.çok geçmiş olsun canım.

iyi geceler herkese siyahcım babana gecmiş olsun canım
ben kötü bişey yaptım çikolata yedim biraz ucunu kacırdım sanırım kötü oldu yaa

Hayırlı sabahlar kızlar bende sirkeli suyumu içtim şuan 3 kayısı ılık su içiyorum sonrası havuç yerim
Kahvaltı yapmıycam bugün gidip katı meyva sıkıcağı aldım biara detoks diyeti yapıcam ama nezaman bugün düşünüyordum balığımız var ondan yiycem bugün cokacimcoook

bende dün akşama kadar çok iyi gittim çocuklar patates kızartması istedi yaptım tabi dayanamadım akşamdan sonra ondan yedim yedikten sonra pişman oldum ama iş işten geçti:çok üzgünüm:

Kızlar tuğbanın neti kesikmiş yok neslihan misafirinden sebeb giremiyor haticeye ne oldu çıktımı bilen varmı

slm kizlar ne var be yok ya ben valla cok mahcubum inanin valla bosladi felan demeyin sakin gercekten k.babam evde br yere gitmiyo vede bu odada yatiyo oyuzden acamiyom valla
kusura bakmayin olurmu idare edin beni

slm

sıtede sorun vardı gıremedım...

herkes kacamak yapmıs galıba....bende kacırdım ıkı gundur...yalnız sıze bısey sorucam...ben hergun yuruyorum gercı herkes yuruyus yapıyorda...dun aynaya baktım bel bölgemde ıncelme var....fakat cok ılgınc göbegım sarkmaya basladı benım?bırısı benı aydınlatabılırmı bu konuda??

canım yürüyüşle göbeğin bi alakası olduğunu sanmıyorum o bölgedeki yağların için erimeye başladığı için sarkma olmuştur onun için mekik çekmen lazımki karnın sıkılaşsın..yani ben hergün yürüyorum koşuyorum böyle yediklerimizi ve yağları yakıyoruz ama karın bölgesi için ayrıca mekik çekmezsek sıkılaşmıyor bence

dımı...bende öyle dusundum cunku ılk olarak bel bölgesı terlemeye baslıyor ....bayagı sarkmıs demekkı faydası ne kadar cok bırde mekık yapsam bayagı şekle gırıcek....tşk sedacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…