- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #5.101
kızlar ben geldim.. ama hiç hoş gelmedim valla.. bizim buranın meşur köftecisi var sefa köfte oraya gittik. br bucuk porsiyon köfte yedim.. ama baya güzeldi.. pişmanlık pek yok ne yalan diyim lavalın arasına sardımda yedimde yedim.. neyse yarına dengelemeye calışırım... bir umduum bugün 2 saat yürüdüm.. akşama kadarda kaçırmadım belki az alırım inşallah aldıklarımıda veririm.. şimdi form cayımı içecegim.. birde deagua kaçırdıgı zaman sirkeli su içiyorum dedi ..onuda içeyim bakalım fayda edecekmi.. bu arada şimdiden söyleyeyim hafta sonu yokumm erzurumdayım sınavlarım var... 32 den sonra azdım üniversiteye başladım.. gerçi kitapların yüzünü açmadım bu sene calışmadım artık seneye inşallah.. ölesine sınavlara giderim.. cuma akşamı gidecegim hayırlısıyla pazar akşamı gelirim.. bu arada alırsam kilo belki alırım ama elimden geldigince dikkat etmeye calışacagım...yemsi bişey degil yürüme gbi bir lüksüm hareket gibi bir lüksüm asla olmaz sadece ondan canım sıkılırı.. ama inşallah cumaya kadar yoparlarım.. yarın dikkat edersem cumaya yüzünüzü kara cıkarmam en azından bir kilo veririm...Şeniz
canım gene tümgün bişe yememişsin bukadar az yeme bence metabolizman çalışmıyor tümgün kaydirigubbakcemile5
Kızlar tuğbanın neti kesikmiş yok neslihan misafirinden sebeb giremiyor haticeye ne oldu çıktımı bilen varmı
slm kizlar ne var be yok ya ben valla cok mahcubum inanin valla bosladi felan demeyin sakin gercekten k.babam evde br yere gitmiyo vede bu odada yatiyo oyuzden acamiyom valla
kusura bakmayin olurmu idare edin beni
slm
sıtede sorun vardı gıremedım...
herkes kacamak yapmıs galıba....bende kacırdım ıkı gundur...yalnız sıze bısey sorucam...ben hergun yuruyorum gercı herkes yuruyus yapıyorda...dun aynaya baktım bel bölgemde ıncelme var....fakat cok ılgınc göbegım sarkmaya basladı benım?bırısı benı aydınlatabılırmı bu konuda??
dımı...bende öyle dusundum cunku ılk olarak bel bölgesı terlemeye baslıyor ....bayagı sarkmıs demekkı faydası ne kadar cok bırde mekık yapsam bayagı şekle gırıcek....tşk sedacım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?