Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm arkaadslar dun gelemdim cokkk yogundum tum gun sonra bi bas agrisi cektim cok kotuydum..neyse bugun biraz gecti bu sabah iki dilim kepek ekmegi tere yag cay ara yarim bardak portakal suyu oglen salata yicem..... hasta olan tum arkadaslara ve bebislerine gecmis olsun sedaaa sibel tugba......

siyah ta yok benim kocum akrep te gelmiyo artik hangi takimdan akrep bilgisi olan varsa yazsin misafirlige gidip sayfasina hatirini sorcam !!!!

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar..guleysacım haklısın galiba bugün yormadım kendimi sadece 1saat yürüdüm geldim duş alıp yatacam şimdi koşuya ara verdim bugün..siyahı bende merak ettim iyidir inşallah..eylulce akrepçim 8. takımda canım

sıyahın msnı falan vardır bırısınde ulasırlarsa sorsunlar bende sadece tugbanın var....

seda ne guzel sporunu yapmıssın ben sabah yapılan sporun daha cok faydası olduguna ınanıyorum neden bılmem bana öyle gelıyor aksam bende yurudum 45 dk kadar ama sanırım sadece dun yedıklerımı yaktım bugun karnım cok şiş...su topladım galıba...

eylülce canım sanırım bahardan dolayı baş ağrısı oluyr benimde tam 1 haftadır baş ağrım vardı nedensiz.benim her bahar mevsiminde olur.geçmiş olsun sanada

sedacım bence 1 hafta sadece tempolu yürüyüş yap koşuya ara ver canım.tam iyileş sonra tekrar başlarsın.sabah sabah kendini acayip yoruyorsun sen yaa.spordan sonrada koştur koştur okula gidiyrsun.tabii hasta olursun tatlım

bugün sabah klasik kahvaltımı yaptım
arada meyve yedim
öğlen 3 kaşık bakla,1 kase yogurt
arada elma
akşam bilmiyrm.
dün sonunda yürüyüş yapabildim inşallah bugünde yapabilirim

canım sağol düşündüğün için haklısın buhafta öyle yapayım iyileşene kadar

herkeze slm
bi geldim bilgisayarımız oldu gibi dedim ama tekrar gitti eşim kasayı tamire götürdü o yüzden giremiyorum ne zaman getirecek bilmiyorum ama inşallah çabuk getirir kız nesli bana ne cok kızmışsındır biliyorum ama yapabilecek bişeyim yok
şuan ablamdayım ben

bu arada neslicim beni geri dönmek üzere ayrıldı diye yazarsan sevinirim çünkü nette kesik evde
eşim başka nete üye olucak o yüzden bilgisayar yok evde diye kapattırdı
net acılır acılmaz ve bilgisayar gelince tekrar burda olucam inşallah
herkezi öpüyorum kızlar

slm kıslar.. vaktim yok hemen cıkacagım.. diyetim aynen devam ediyor.. dün gelemdim. bilmiyorum unutunuz galiba dğn babamın göz amaliyatı vardı gece yarılarına kadar yanındaydım.. nazlı davrandı bugün.. ama şükür bişeyi yok ugün çıktı.. doktorun dedigi gibi çok kötü geçmemeiş.. yediklerimi yazamayacagım.. yalnız şimdi dışarı cıkıyorum yemegi dışarda yemem gerekiyor bir arkadaşın nişanlısı geldi antalyadan o davet etti.. malesef tutacagımı sanmıyorum :mymeka: ama elimden geldigi kadar dikkat edecegim bugün tam 2,5 saat yakın yürüdüm.. eger gelirsem gelmeye calışırım gece.. alahha emanet olun görüşürüzz

selam arkadaslar
rose s2000 geçmiş olsun canım umarım hemen iyileşirler..
sedacım sana da cok gecmiş olsun fazla yüklenme bence de..
bugun daha yeni girebildim cok islerim vardı

bugun yediklerimi yazıyım
sabah 2 kayısı limonlu su
ara ve öglen bişey yiyemedim maalesef dısardaydım
aksam yogurtlu havuc salatası yanında da biraz tavuk vardı onu yedim
regl olmusum cok şişim :bbo:

siyah babanin ameliyatinin ii gectigine sevindim.....guleysa haklisin havalardan heralde kafa agrisi aksma aksma yine basladi... bu oglen =salata (ekmeksiz) bi kase cilek yedim ara kellogs k barr aksam bi kase yogurt corbasi bi elma kompostasi yedim....

merhaba hanımlar bende yeni uyandım geçmiş olsun dilerleri için teşekkürler herkese Şeniz öksürüğüm azaldı biraz tümgün zencefilli elmalı ıhlamur için iyi geldi galiba..
sabah klasik kahvaltı
ara:1bardak süt
öğlen:1parça haşlanmış tavuk,2kaşık pilav
ara:1elma
şimdide yoğurtlu brokoli yicem normalde akşam yemeği bu saate bırakmıyorum engeç 6da yiyorum ama bugün uyuyordum diye gecikti biraz havalarda süper akşam arkadaşlarımla bisiklet süreriz belki hem kendime gelirim hava almış olurum

siyahcım çok geçmiş olsun evet babanın ameliyatını unutmuştuk

bugun yediklerimi yazıyım
sabah 2 kayısı limonlu su
ara ve öglen bişey yiyemedim maalesef dısardaydım
aksam yogurtlu havuc salatası yanında da biraz tavuk vardı onu yedim
regl olmusum cok şişim :bbo:

canım gene tümgün bişe yememişsin bukadar az yeme bence metabolizman çalışmıyor tümgün kaydirigubbakcemile5

sibelin ve tuğbanın bebişleri daha itidirler inşallah...eylulce sanada çok geçmiş olsun canım ağrı kesici alıp uyumaya çalış istersen başağrın azalır belki

Sedacım geçmiş olsun :teselli:

kızlar ben bugün sabah sirkeli su 3 kayısı sıcak su 1 havuç 1 tabak kapuska, balık 1 buçuk dilim ekmek salata yedimcokacimcoook
1 kivi yemeyi düşünüyorum inş başka bişe yemem
çıkıyorum geçmişi gelince okurum
dün net yoktu yine ögleden sonra giremedim
görüşürüz öpüyorum hepinizia.s.

canım çok sağol Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…