Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

neslıhan kayınpederın sızle yasıyor sanırım dımı canım allah yardımcın olsun takma kafana fırsat buldukca gır sen..

seda cok haklısın spor kadar faydalı bısey yok..

bızım bugun patronumuz kıymalı makarna yaptım valla superdı yedım pısmanım ama yedım...aksama cok hafıf yemem lazım surda kaldı 3 gun....ve aksam yurumem lazım....kac kalorı 1 tabak makarna?

bu benmi oluyorum kiz aaaa
askolsun
ben saklamadimki hic birsey
sadece benim kacamak dedigim seyler yudum yada kasikla okadar gercekten ben soyle bakiyorum coktandir soyle tika basa yemek yememmism
gerci gectigimiz degil ondan onceki carsamba izgarayi gooturdum yalan yok helde okadar ciok yedimki karnima ve mideme agrilar girmisti
o yetti bana maasallah

canım benim hoşgeldin çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirde biran önce dönersin şekerim :1hug:

hosbuldum canim valla insallah ya ianna uzuldum iki gundur
aslna bakarsan bende cok hastalandim hala da hastayim galiba ikimizde usutttuk gecen su doldurmaya daga cikmistik cok soguktu oralar islandikta kaptik sifayi anliyacagin
simdide cigerlerimi usuttum galiba
donecem donecemde su adami bir iyilestirekte aranizdayim canlarim
optum seni vede hepinizi
ben kactim bababm uyandi sanirim
dunde girdim tam birsuru sey alintiladim anam iceri bir girdi hepsi gitti kapattim simdide oyle olmasin hadi byy

CANIM GEÇMİŞ OLSUN.umarım en kısa zamanda iyileşir.

kzi yok benimle yasamiyo
sadece gezmeye geldi ama bir gelmeleri 7 ay surdugu icin bizde yasiyo sayiliryerimseniben

haklısın sedacım spor diyetten daha önemli hem kilo verirken şekilli kilo vermiş oluyorsun.direk yağdan gidiyr.inşallah bu akşamda yapacam sporumu tatlım

kendine de dikkat et canım acil şifalar bizde seni öpüyoruzz Şeniz

buarada ben okuldan geldim detoks iyi gidiyor şimdi kendime şekersiz kayısı kompostosu yapıyorum 10-15kuru kayısıyı iyice yıkayıp küçük küçük doğradım içine çubuk tarçın bide bikaçtane karanfil attım kaynar su döktüm kaynıyo şimdi olsun 1kase ondan yicem suyuyla birlikte..benim kabızlık sorunum var bağırsaklar çalışsın da detoks işe yarasın toksinleri atayım kaydirigubbakcemile2
isterseniz haftada 1gün hepbirlikte yaparız detoksu işe yararsa kaydirigubbakcemile5

afıyet olsun ıyı yapmıssın ben ancak aksamları fırsat bulup yapabılıyorum...

neslihancım geçmiş olsun kayınpederine de sana da cok gecmiş olsun özlüyoruz seni valla a.s.
yürüyüsten geldim ben de 1 de cıktım saat 4 de anca geldim cok yürüdüm dolastım falan..
bi paket form cubuk kraker aldım dısarda onu yedim simdi de su iciyorum canım bişey yemek istemiyo
aksama yemeklere saldırmazsam iyidir..

bırazdan meyve yersen frenler canım bugun hava harıka bende 6 olmasını ve yurumeyı sabırsızlıkla beklıyorum

Neslıhan gecmıs olsun canım
benım cocuklarda hasta, fazla gıremıyorum bugun
oglen 1 kase corba 1 dılım kepek ekmegı
arada kahve ve kek
bıraz oncede elma yedım
aksam fazla bırsey yemek ıstemıyorum-tatlicadiarzu-

kızlar bugünü kapattım yediklerimi yazim
sabah:1büyük bardak portakal-greyfurt suyu
2saat sonra: 1yeşil elma
öğlen:1salatalık,1havuç
2saat sonra:1kase şekersiz kayısı kompostosu
akşam:1tabak sebze haşlama(brokoli,havuç,karnabahar)üzerine 1kaşık zeytinyağı ve kırmızı gezdirdim

bugünlük bukadar aralarda ıhlamur,yeşil çay,3litre su içtim,bide sabah 2saat spor yapmıştım(yürüyüş, koşu) kendimi rahat hissediyorum acaba yarında mı yapsam gerçi haftada 1gün detoks yeter heralde
busaatten sonra sadece elmalı metabolizma çayı içerim hihoyyyt

canım elmalı cayı ne zamandır yapıyosun faydasını gördün mü?

canım elmalı cayı ne zamandır yapıyosun faydasını gördün mü?

canım 20gündür fln yapıyorum hergün içmiyorum ama 2güne bir içiyorum evet faydasını gördüm yani kilo vermem durmuyor ama hergün spor yapıyorum,elmalı çayı yapıyorum,elma sirkeli suyuda içiyorum hangisi işe yarıyor bilmiyorum :uhm:
ama bence hızlandırıyor metabolizmayı bana öyle geliyor hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…