Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız neslihan yarım yamalak türkçenle yemeğemi yazmak istedin.eğer yemeğe gitilerse sizi niye götürmediler.yoksa yeğenemi demek istedinnn.

ben yazıncaya kadar sen cevaplamışsın.ozamn 2.soru.siz niye gitmediniz.adam aldı kıznı gitti.

ben yazıncaya kadar sen cevaplamışsın.ozamn 2.soru.siz niye gitmediniz.adam aldı kıznı gitti.

anam bizi cagirmadilarr ne yapalim
ya buranin hocasini cagirmislarda bizimkileride yaninda
aman zaten ne yapacam istemem ben gitmek biryere onlar gitsin bnede azicik nefes alim degilmi ama
kociste gelir birazdan oh ne guzel basbasa ayda yilda bir oluyo boyle anlarr ben cok memnunum yani

kiz tugba bu arada tebrik ederim seni 7 li rakamlari gormusun valla super aferim benim 6 li rakamlari gormekten guzel degildir ya neyseeee

kiz tugba bu arada tebrik ederim seni 7 li rakamlari gormusun valla super aferim benim 6 li rakamlari gormekten guzel degildir ya neyseeee

sağol canım sağoll.bende seni tebrik edrim.merak etme yaza 6lı rakamlarıda görcem.ama bugün şimdi tartlıldım 84 çıktımm.midem çok fenaya..9 aylık hamile gibiyim.öyle soda ve sıcak su içip duruyom.üşüttüm heralde.

merhaba hanımlar akrep hala buraya yazmamış bana cidden kırılmış galiba valla çok üzüldüm senağlama
takıma girip girmemem önemli değil demek istemiştim beni yanlış anladı neyse bugün yediklerimi yazayım
sabah:klasik kahvaltı 3dilim ekmek
ara:1portakal
öğlen:1parça fırında tavuk,bol ekşili yağsız yeşil salata
ara:3kuru incir
akşam:1tabak az yağlı yeşil fasulye,1dilim ekmek
bide 1saat yürüdüm,45 dakika koştum

slm kızlar
bugun cok yogundum gelemedım
sabah kahvaltıdan sonra dısarı bır cıktık anca aksam eve geldık
bugun cok fazla kacamak yaptım galıba cok yedım uffffklava:klava:

haberlere baktık Muhsın Yazıcıoglu ıcın cok uzuldum Allah rahmet eylesın, mekanı cennet olsun Insallah:Saruboceq:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: öldüm gülmekden yeter
bu arada akşam yemegimi yazım 25 gr peyaz peynir 50 gr cavdar ekmegi ve maydonoz nasıl akşam yemegi ise :roflol:
kız bukadarcıkmı aksam yemegın, gece acıkmazsan iyi-tatlicadiarzu-

kiz yemege gittiler birisi cagirmista
ooo iyi bu aksam yalnızsınız evde-tatlicadiarzu-
bizide unutma arada gel buraya

canım akrep 5.takımdan ıstersen orayada msj bırakabılırsın ama zannetmıyorum kırılmamıstır saka oldugunu bılıyordur-tatlicadiarzu-
hergun 1 saat yuruyorsan ve kosuyorsan cok iyi canım supersın

selam bayanlar çok kısıtlı zamanım var.hemencik neler yapmışsnız diye bakim dedim.buarada seda arkadaşımızın paylaşımı benden fazla.takıma sedayımı benimi alma konusunda konuşuşunuz siyahla neslihancım.sizin için sedacık uygunsa onu alın kırılmam yanii rahat olun.paylaşım sizin için önemli ve ben çok fazla paylaşımda bulunamıyrm.neyse sorun değil yaniii.buarada diyetime dünden beri yine başladım maşallah iyiyim.sporumuda yaptım.bu hafta vermeliym stres oldum

buarada menüm:
sabah:2 dilim ekmek klasik kahvaltı
ara yook
öğlen:4-5sıkım çiğ köfte,salata
arada 1kase sütlaç
akşam bişe yemedim çünkü öğlen çok geç yedim.kahvaltımıda 12 de yaptım

slm kızlar net oldu gibi eşim maç izlerken oturdum tam işi bitmedi ama girebildim şükür
misafirim vardı şimdi gittiler
sizleri çok özledim
yeni arkadaşların isimlerinide görüyorum inşallah tanışıp kaynaşıcaz onlarlada
şimdi kalkıyım eşim çay falan istiyo by

herkese günaydın... kimseler gelmemiş.. evdeyim okul yok bugün secimden dolayı tatilmiş.. oglumla ben kalktık klasik kahvaltımı yaprım 60gr cavdar ekmegi 30gr peynir... bu sefer yanında dere oty ve maydonoz vardı.. oglum baya bir güldü üstüme anne yapma sucuk mis gibi kokuyor dedi dedim yememmsositososito neyse sabah tartıldım eger yanlış degilse kaçamagım gidiyor yavaş yavaş.. birazdan oglumla merkete gidecegiz babamız hala yatıyor geldikden sonrada arkadaşla yüryüşe cıkacagız.. gene bir saat yürürüz.. ben şöle geçişe bir göz atayım.. biri varsa kaçmasın sanmıyorum ama :1closedeyes:

korkmuşlardır napsınlar hepsini siler bitirirsin diye Çok üzgünüm çoook
kız neslihan yarım yamalak türkçenle yemeğemi yazmak istedin.eğer yemeğe gitilerse sizi niye götürmediler.yoksa yeğenemi demek istedinnn.
:roflol::roflol:
sıkma canını mutlaka akrep anlamıştır ikinizide .. burctaşım süperdir benim

guleysa sadece ben ve rossenini lafı geçmez.. hem sen yada seda arasında bir secimde yapmadık bakılsın dedik hangisi paylaşımı coksa o dedik.. hem kendini bile niye dışlanmış hissediyonki anlamamdım ve üzüldüm.. ikinizde secilsenizde secilmesenizde takımda mutlaka görmek isterim ikinizide unutmma sounumz motive ve kilo alma bu işde sonuna kadar beraberiz.. eger takıma girmke inan cok önemliyse vallada bak yemin ettim ben cıkayım girin siz yani hiç sorun degil güzelim buradayım ben ister takımda olayım ister olmayayım tamamıı kıssssŞenizŞeniz
ser,nce inan aramızda görmekden mutluluk duyduk sık sık gel aramıza timamıı:jeyyar:
geceyi ben kapatayim bari baska gece kusu gelmese tabi... serince netin yapilmasina sevindim ....

sen kapattın ben actım Şeniz

günaydın hanımlar
bugün hava serin ama güneşli sıkıca giyinip çıktım 1saat yürüdüm,1saatte koştum inanılmaz terledim duş alıp uğrarım gene..

Kızlar hayırlı günler bugün saatlerden sebeb altüst oldumkafamçokkarıştı

İnşaAllah bu sabahtan itibaren rejim moduna giricem sirkeli suyumu içtim ben 3 gün detoks diyeti yapcam kızlar aslında sıkı diyet yapmak istemiyorum ama şuan başka çarem yok 1 aydır egzersiz de yapmadım başlamam lazım havalar ısınırsa yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum
yeni gelen kızlar hoşgeldiniza.s. tam kimler var anlayamadım ama inş tanışırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…