- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #4.901
guleysa sadece ben ve rossenini lafı geçmez.. hem sen yada seda arasında bir secimde yapmadık bakılsın dedik hangisi paylaşımı coksa o dedik.. hem kendini bile niye dışlanmış hissediyonki anlamamdım ve üzüldüm.. ikinizde secilsenizde secilmesenizde takımda mutlaka görmek isterim ikinizide unutmma sounumz motive ve kilo alma bu işde sonuna kadar beraberiz.. eger takıma girmke inan cok önemliyse vallada bak yemin ettim ben cıkayım girin siz yani hiç sorun degil güzelim buradayım ben ister takımda olayım ister olmayayım tamamıı kıssssŞenizŞeniz
arkadaşlarr.size i haberim vaarr.ben haftaya yine beden temizliği yapcammm.
canım ara vermen lazım diye duymuştum 2ay üstüste yapabiliyomusun iyice bi araştır canım zararı olmasın
canım az önce marankinin sites,indeki teli aradım.evet yapabilrsiniz isterseniz senede 3-4 kre yapın.osize bağlı.kendinizi halsiz hissetmemişseniz yaparken yapabilrsiniz dedi.ee bende de halsi,zlik yoktu.tek şüphem lavmandan dı.onunda bi sakıncası yokmuş.bende 2 güne bi yapamyı düşünüyorum lavmanı.
arayıp öğrendiysen sorun yok canım hadi hayırlısı bakalım kolay gelsin şimdiden :1hug:
haysem hosgeldın senı tekrar aramızda gormekten mutlu oldum canımKızlar hayırlı günler bugün saatlerden sebeb altüst oldumkafamçokkarıştı
İnşaAllah bu sabahtan itibaren rejim moduna giricem sirkeli suyumu içtim ben 3 gün detoks diyeti yapcam kızlar aslında sıkı diyet yapmak istemiyorum ama şuan başka çarem yok 1 aydır egzersiz de yapmadım başlamam lazım havalar ısınırsa yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum
yeni gelen kızlar hoşgeldiniza.s. tam kimler var anlayamadım ama inş tanışırız
kız sende benım gıbı yemeden duramıyon heralde-tatlicadiarzu-merhaba bugun kimse ugramamıs açılışı ben yapıyım bugun :smiley-cool:
hava cok güzel bugun yürüyüş yapmaya gidicem
yediklerimi 6 saat yürüsem anca yakarım heralde :a015:
iyi bir sorun yoksa yap canım haftada 3-4 kılo super bırseycanım az önce marankinin sites,indeki teli aradım.evet yapabilrsiniz isterseniz senede 3-4 kre yapın.osize bağlı.kendinizi halsiz hissetmemişseniz yaparken yapabilrsiniz dedi.ee bende de halsi,zlik yoktu.tek şüphem lavmandan dı.onunda bi sakıncası yokmuş.bende 2 güne bi yapamyı düşünüyorum lavmanı.
valla süpersin çok iyi bir yüryüşcü ve sporcu olarak tabi bir sene evvelini söylüyorum hiç ama hiç kesinlikle 1 saat koşmam söyleyeyim.. dogrusu şaşırdım.. ama süper bir saat yürüyüş bir saat koşu.. bellki bu haftada güzel vereceksin.. bende cuma gününkü kaçamagı eminim bugünle itibaren 0 indirmişimdirgünaydın hanımlar
bugün hava serin ama güneşli sıkıca giyinip çıktım 1saat yürüdüm,1saatte koştum inanılmaz terledim duş alıp uğrarım gene..
ben dedim ama degilmi pes etme meyobolizman edecek.. ama sen genede kanma öle baklava felanda yeme eger yiyeceksen en azından öglen yemeye calış.. sevindim senin adına bak o pes etti sen degil..gunaydin ben geldim!!!! erkende degil ama.... dun gece eism isten gelirken taze baklavi getirmis isten gelirken dediysem gece 2 de uyku sersemliyime iki dilim yedim yatim... sabah kalktim dedim biti gece gece tatli yedim yatim kilo geri geldi bi tartildim cumadan bu yana 500 gr daha gitmis !!!!!!!! metabolizma sasirdi sanirsam bugun kacamak yok ama simdilik bu sonra gorusuruz by
canım negüzel söylemişsin bende onu demek istedim listede olmamın ne önemi varki önemli olan burda olup paylaşım yapıp motive olmak ama akrep yanlış anladı yada benmi yanlış anlattım bilmiyorum senağlama
yani takıma girmek felan önemli değil benim için sizlerle konuşmak önemli onuda zaten yapıyorum guleysa arkadaşımızı alabilirsiniz ben zaten gene hep burda olacam :1hug:
bişey soracam ne gibi etkilerini gördün merak ettim iyi yanları olarak tabi.. yani şöle diyeyim lavman öncesi ve lavman sonrasındaki degişiklilkleri sölermisin... benim arkadaşlarda yaptı aynen hiç bozmadan hatta son günü hamama bile gittiler dediler biz bir degişiklik görmedik.. senden cevap bekliyorum..birde nasıl dayandın merak ettim.. valla benim gözümde cok büyüyor.. hem sen demedinmi verdigim kilolarıda aldım diyearkadaşlarr.size i haberim vaarr.ben haftaya yine beden temizliği yapcammm.
öle pes etmek yok iyi kilo vermişsin.. böle konuşma bir kalk ayagı yeme ya.. valla sinir oldum haa.. bugün yedn akşama yeme yarın gene diyete devam .. ilk önce kendin inan birki vucudunda sana inanasın.. ne böle pes ediyon...kötükedihüsomerhaba kızlar ben geldım
acayıp ıstahım acıldı sureklı bırseyler yemek ıstıyorumbenneyaptımki
napcam bılmıyorum pes etmek uzereyım :a015:
ben zayıflıyamıcam heraldesenağlama
tugbacıgım beden temızlıgı nasıl bırsey, nerden bakabılırım merak ettımde:uhm:
siyahımm.ben zayıflamak için yapmıyorum zaten.ama 2 kilosunu felan aldım.5 kilolya yakın verdim.onuda inana çok abarttım yemeyii.son güğn akşam baklava,diğer günlerdede et güveç tatlı pasta bisküvi nutella ne bulduysam yedim.oyüzden alıdm bence.yemeye birden çok yüklendim.busefer daha dikkatli olcam.dediğim gibi ben sırt ağrısı için yapıyorum.sırtımda sol kürek kemiğimin altı çok ağrıyo.özellikle yattığımda nefes alırken çok ağrıyo.beden temiziğndn sonra biraz geçti.şimdi yine bi sakıncası yokmuş oyüzden yapcam.
lavman inan çok basit.ben hiç zorlanmadım.hemde sabah saat 5 te yaptım bern.buna rağmen zorlanmadım. 4.günden itibaren benden bitakım şeyler düştü.ogün akşam üstü katrnım ağrımaya başladı.wcyw gidence o inanılmaz şeyler düştü.ertesi günde yeşil bezelye gibi daha da büyük şeyler düştü.son günde resmen bi çamuuur yanii.çok mu açık oldu.ama sormuşsun napıyım. ayrıca biz yine kkda bi form var orda kalablık bi grupla yaptık.inanın orası olmasaydı ya pes edrdim yada yapamazdım.kadamıza takıolam herşeyin cevabını orda bulduk.o yüzden allah btün arkadaşlarımdan razı olsun.şiğmdi yine orda beraber yapcaz.
sibelciim.yukarda adım adım sağlık varya.oraya tıkla.ordanda anti aging diye bir yer var oraya tıkla.işte kozmik beden temizliği başlığı altında bi form var.orda herşey var.orayı okuyabilirsiniz arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?