• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

guleysa sadece ben ve rossenini lafı geçmez.. hem sen yada seda arasında bir secimde yapmadık bakılsın dedik hangisi paylaşımı coksa o dedik.. hem kendini bile niye dışlanmış hissediyonki anlamamdım ve üzüldüm.. ikinizde secilsenizde secilmesenizde takımda mutlaka görmek isterim ikinizide unutmma sounumz motive ve kilo alma bu işde sonuna kadar beraberiz.. eger takıma girmke inan cok önemliyse vallada bak yemin ettim ben cıkayım girin siz yani hiç sorun degil güzelim buradayım ben ister takımda olayım ister olmayayım tamamıı kıssssŞenizŞeniz

canım negüzel söylemişsin bende onu demek istedim listede olmamın ne önemi varki önemli olan burda olup paylaşım yapıp motive olmak ama akrep yanlış anladı yada benmi yanlış anlattım bilmiyorum senağlama
yani takıma girmek felan önemli değil benim için sizlerle konuşmak önemli onuda zaten yapıyorum guleysa arkadaşımızı alabilirsiniz ben zaten gene hep burda olacam :1hug:

gunaydin ben geldim!!!! erkende degil ama.... dun gece eism isten gelirken taze baklavi getirmis isten gelirken dediysem gece 2 de uyku sersemliyime iki dilim yedim yatim... sabah kalktim dedim biti gece gece tatli yedim yatim kilo geri geldi bi tartildim cumadan bu yana 500 gr daha gitmis !!!!!!!! metabolizma sasirdi sanirsam bugun kacamak yok ama simdilik bu sonra gorusuruz by

merhaba bugun kimse ugramamıs açılışı ben yapıyım bugun :smiley-cool:
hava cok güzel bugun yürüyüş yapmaya gidicem
yediklerimi 6 saat yürüsem anca yakarım heralde :a015:

kızlar bugün sirkeli su içtim sonrası 2 kayısı sıcak su
2 kase mısır ve buğdaylı yoğurt çorbası yaptım yağsız ondan yedim
biraz öncede ıspanak yedim kalkıp 2 bardk su içiyim

selam canlarım.sabah hatta öğlen kahvaltıda yedi,klerim:eşime ıspanklı gül böreği,damla çikolatalı kek ,kızıma sucuklu yumurta .kendime 1 domates yarım demet maydonozu doğradım üstüne limon sıkıp peynir doğradım onu yedim.çay içtim.az öncede bi elma yedim.bol su içmeliyim demi.kalkıp içeyim bari.

canım ara vermen lazım diye duymuştum 2ay üstüste yapabiliyomusun iyice bi araştır canım zararı olmasın

canım az önce marankinin sites,indeki teli aradım.evet yapabilrsiniz isterseniz senede 3-4 kre yapın.osize bağlı.kendinizi halsiz hissetmemişseniz yaparken yapabilrsiniz dedi.ee bende de halsi,zlik yoktu.tek şüphem lavmandan dı.onunda bi sakıncası yokmuş.bende 2 güne bi yapamyı düşünüyorum lavmanı.

canım az önce marankinin sites,indeki teli aradım.evet yapabilrsiniz isterseniz senede 3-4 kre yapın.osize bağlı.kendinizi halsiz hissetmemişseniz yaparken yapabilrsiniz dedi.ee bende de halsi,zlik yoktu.tek şüphem lavmandan dı.onunda bi sakıncası yokmuş.bende 2 güne bi yapamyı düşünüyorum lavmanı.

arayıp öğrendiysen sorun yok canım hadi hayırlısı bakalım kolay gelsin şimdiden :1hug:

merhaba kızlar ben geldım
acayıp ıstahım acıldı sureklı bırseyler yemek ıstıyorumbenneyaptımki
napcam bılmıyorum pes etmek uzereyım :a015:
ben zayıflıyamıcam heraldesenağlama

tugbacıgım beden temızlıgı nasıl bırsey, nerden bakabılırım merak ettımde:uhm:

Kızlar hayırlı günler bugün saatlerden sebeb altüst oldumkafamçokkarıştı

İnşaAllah bu sabahtan itibaren rejim moduna giricem sirkeli suyumu içtim ben 3 gün detoks diyeti yapcam kızlar aslında sıkı diyet yapmak istemiyorum ama şuan başka çarem yok 1 aydır egzersiz de yapmadım başlamam lazım havalar ısınırsa yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum
yeni gelen kızlar hoşgeldiniza.s. tam kimler var anlayamadım ama inş tanışırız
haysem hosgeldın senı tekrar aramızda gormekten mutlu oldum canım
bosver uzulme sen aldıgın kıloyu bu hafta verırsın-tatlicadiarzu-
detoks dıyetı nasıl bırsey:uhm:
merhaba bugun kimse ugramamıs açılışı ben yapıyım bugun :smiley-cool:
hava cok güzel bugun yürüyüş yapmaya gidicem
yediklerimi 6 saat yürüsem anca yakarım heralde :a015:
kız sende benım gıbı yemeden duramıyon heralde-tatlicadiarzu-
boyle yemeye devam edersek yurusekde faydasızsenağlama
iyi bir sorun yoksa yap canım haftada 3-4 kılo super bırsey
bende ıs-tı-yo-rum:jeyyar:

herkese merhabalar.. oyumu kullandım arkadaşımla birbucuk saat kadarda yürüdüm.. öglen arkadaşta bezelye tavuk yedim arkadaş pişirdigi için sadece susuz koydum yarım porsiyon ekmek sadece ısırıkdı .. yalnız yürüyüşden sonra cay yaptık kahvaltı feklan koymuşlardı dayanamadım sadece yarım pogaca yedim sizler naptınız bakalım.. ben geçmişe bakım geliorum

Zayıflamanın püf noktaları
Bunu uygulayın, kilonuz kalıcı olsun...

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Meram Tıp Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Akman, kitaplardan veya dergilerden görülerek uygulanmaya çalışılan, kişiye özgü olmayan diyetlerin başarı şansının zayıf olduğunu söyledi.

Yrd. Doç. Dr. Akman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, diyetin obezite başta olmak üzere çeşitli hastalıkların tedavisinde 20'nci yüzyılın başından itibaren kullanılmaya başlandığını belirtti.

Diyetin kişinin beslenme şeklinin düzenlenmesi ve sağlıklı beslenmesi anlamına geldiğini kaydeden Akman, halen Türkiye'deki tıp fakültelerinde açılan beslenme ve diyetetik bölümlerinden mezun uzmanların hastanelerde ve sağlık kurumlarında görev yaptığını söyledi.

Son yıllarda yapılan araştırmalarda yanlış beslenme şeklinin sağlığı tehdit ettiğinin daha net ortaya çıkmasının ardından diyete ilginin arttığını bildiren Akman, ''Ülkemizde özellikle son 5 yılda diyet yapma popülerlik kazandı. Artık diyetin nasıl yapılacağı konusu bir sektör haline geldi'' dedi.

Ülkede diyete ilginin arttığını ancak diyetin sağlıklı şekilde ve kurallara uygun olarak yapılmasına yardımcı olan diyetisyenlere talebin aynı oranda artmadığını ifade eden Yrd. Doç. Dr. Akman, şunları kaydetti:

''Pek çok kişi sağlık kuruluşuna giderek uzman diyetisyenden yardım almak yerine kulaktan dolma bilgilerle veya televizyon programlarından öğrendikleriyle diyet uygulama yolunu seçiyor. Bırakın televizyon programlarını, kitaplardan veya dergilerden görülerek uygulanmaya çalışılan diyetlerin bile başarı şansı zayıftır. Ancak kişinin sağlık durumu incelenip sosyo-kültürel ve ekonomik durumuna göre belirlenerek uygulanan kişiye özgü diyetten yarar görülebilir. Çünkü diyet, kişiye özgü verilmeli ve uygulanmalıdır. Herkesin kilosu, geçirdiği hastalıklar, vücut yapısı, kan değerleri, tansiyonu farklıdır.''

Akman, bu nedenle kendilerine diyet için doğrudan başvuran kişileri önce iç hastalıkları veya endokrinoloji bölümüne sevk edip sağlık durumlarıyla ilgili tetkikler yaptırdıklarını, diyet programını bu tetkiklerin ardından uygulamaya başladıklarını belirtti.

-''YAVAŞ YAVAŞ ZAYIFLAMAK EN ıYıSı''-

Bilinçsiz yapılan diyetlerin kişileri aç bırakmaktan öteye gidemediğini, oysa uzman diyetisyenlerin önerdiği kişiye özgü beslenme programlarının diyet yapan kişiyi hiçbir şekilde zorlamadığını kaydeden Akman, şunları söyledi:

''Bize başvuranlara verdiğimiz diyet programları pek çok kişiyi şaşırtıyor. Çoğu 'Normalde verdiğiniz diyetten daha az yiyordum' diyor. Ancak diyetin püf noktası, tüketilen besinlerden çok yeme ve içme düzeniyle ilgili yanlış alışkanlıkları değiştirmek. Örneğin, öğün saatleri düzensiz olan ve günde bir ya da 2 kez yemek yiyen kişiler şişmanlıyor. Oysa biz 6 öğün yemek yemeği öneriyoruz. Temel olarak önerdiğimiz bir başka husus da aşırı yağlı ve şekerli yiyeceklerden kaçınılması.''

Diyette, haftada 1, ayda 4 kilo verilmesinin en sağlıklı zayıflama düzeni olduğunu belirten Akman, ''Yavaş yavaş zayıflamak en iyisidir. Çünkü kişinin beslenme alışkanlıkları diyet süresi boyunca değişecek, düzene oturacaktır. Aynı zamanda vücuttaki fazla kilolar ne kadar hızlı verilirse aynı kiloları daha sonra tekrar almak da o kadar hızlı olmaktadır'' diye konuştu.

Yrd. Doç. Dr. Akman, beslenme şeklini değiştirmenin sağlıklı kilo verme ve diyette başarı için tek başına yeterli olmadığını, diyet uyguladıkları kişilere günde mutlaka 20 dakika veya yarım saat yürüyüş önerdiklerini sözlerine ekledi.

günaydın hanımlar
bugün hava serin ama güneşli sıkıca giyinip çıktım 1saat yürüdüm,1saatte koştum inanılmaz terledim duş alıp uğrarım gene..
valla süpersin çok iyi bir yüryüşcü ve sporcu olarak tabi bir sene evvelini söylüyorum hiç ama hiç kesinlikle 1 saat koşmam söyleyeyim.. dogrusu şaşırdım.. ama süper bir saat yürüyüş bir saat koşu.. bellki bu haftada güzel vereceksin.. bende cuma gününkü kaçamagı eminim bugünle itibaren 0 indirmişimdir
gunaydin ben geldim!!!! erkende degil ama.... dun gece eism isten gelirken taze baklavi getirmis isten gelirken dediysem gece 2 de uyku sersemliyime iki dilim yedim yatim... sabah kalktim dedim biti gece gece tatli yedim yatim kilo geri geldi bi tartildim cumadan bu yana 500 gr daha gitmis !!!!!!!! metabolizma sasirdi sanirsam bugun kacamak yok ama simdilik bu sonra gorusuruz by
ben dedim ama degilmi pes etme meyobolizman edecek.. ama sen genede kanma öle baklava felanda yeme eger yiyeceksen en azından öglen yemeye calış.. sevindim senin adına bak o pes etti sen degil..
canım negüzel söylemişsin bende onu demek istedim listede olmamın ne önemi varki önemli olan burda olup paylaşım yapıp motive olmak ama akrep yanlış anladı yada benmi yanlış anlattım bilmiyorum senağlama
yani takıma girmek felan önemli değil benim için sizlerle konuşmak önemli onuda zaten yapıyorum guleysa arkadaşımızı alabilirsiniz ben zaten gene hep burda olacam :1hug:

eminim seni anlamıştır.. ama genede bence b,ir ziyarete git hoşuna gider.. dedigim gibi buralarda olun kimin girdigi kimin cıktıgı önemli degil gerekirse ben bile cıkarım yeterki kilo verelim....

arkadaşlarr.size i haberim vaarr.ben haftaya yine beden temizliği yapcammm.
bişey soracam ne gibi etkilerini gördün merak ettim iyi yanları olarak tabi.. yani şöle diyeyim lavman öncesi ve lavman sonrasındaki degişiklilkleri sölermisin... benim arkadaşlarda yaptı aynen hiç bozmadan hatta son günü hamama bile gittiler dediler biz bir degişiklik görmedik.. senden cevap bekliyorum..birde nasıl dayandın merak ettim.. valla benim gözümde cok büyüyor.. hem sen demedinmi verdigim kilolarıda aldım diye
merhaba kızlar ben geldım
acayıp ıstahım acıldı sureklı bırseyler yemek ıstıyorumbenneyaptımki
napcam bılmıyorum pes etmek uzereyım :a015:
ben zayıflıyamıcam heraldesenağlama

tugbacıgım beden temızlıgı nasıl bırsey, nerden bakabılırım merak ettımde:uhm:
öle pes etmek yok iyi kilo vermişsin.. böle konuşma bir kalk ayagı yeme ya.. valla sinir oldum haa.. bugün yedn akşama yeme yarın gene diyete devam .. ilk önce kendin inan birki vucudunda sana inanasın.. ne böle pes ediyon...kötükedihüso

ahmey marankinin sitesine gir orada herşey apacık yazıyor

S2000 bilgiler cok güzel tşk ler.. yalşnız diyetisyen istegi artmış gibi bişeyler yazmışş.. sanki yetişridikleri diyetisyenler cok iyi.. hastaneye gelmiş bir tane.. vermiş hepsinin eline bir liste liste aynı sadece bazıları cıkarılmış bazıları eklenmiş.. buna bir diyecegim yok.. ama ne bir tahlil ne bişe öle spor felanda yap dememiş.. hatta bizim arkadaş 69 kilo senini kilon iyi hiç gerek yok gibi bir iki tabir kullanmış.. anladıgım kadarıyla resmen başından savmış milleti.. 15 günde birde gel.. ya burada yok öle giden sudanmı yagdanmı.. şu böle yapılacak edilecek.. bir tahlill felan.. dediler diyet yapıyon git.. dedim valla gidenlerin hepsine baktım.. onların listesini bende yapardım.. hiç gerek yok bence gelsinler ben zayıflatırım onları :roflol:

siyahımm.ben zayıflamak için yapmıyorum zaten.ama 2 kilosunu felan aldım.5 kilolya yakın verdim.onuda inana çok abarttım yemeyii.son güğn akşam baklava,diğer günlerdede et güveç tatlı pasta bisküvi nutella ne bulduysam yedim.oyüzden alıdm bence.yemeye birden çok yüklendim.busefer daha dikkatli olcam.dediğim gibi ben sırt ağrısı için yapıyorum.sırtımda sol kürek kemiğimin altı çok ağrıyo.özellikle yattığımda nefes alırken çok ağrıyo.beden temiziğndn sonra biraz geçti.şimdi yine bi sakıncası yokmuş oyüzden yapcam.
lavman inan çok basit.ben hiç zorlanmadım.hemde sabah saat 5 te yaptım bern.buna rağmen zorlanmadım. 4.günden itibaren benden bitakım şeyler düştü.ogün akşam üstü katrnım ağrımaya başladı.wcyw gidence o inanılmaz şeyler düştü.ertesi günde yeşil bezelye gibi daha da büyük şeyler düştü.son günde resmen bi çamuuur yanii.çok mu açık oldu.ama sormuşsun napıyım. ayrıca biz yine kkda bi form var orda kalablık bi grupla yaptık.inanın orası olmasaydı ya pes edrdim yada yapamazdım.kadamıza takıolam herşeyin cevabını orda bulduk.o yüzden allah btün arkadaşlarımdan razı olsun.şiğmdi yine orda beraber yapcaz.
sibelciim.yukarda adım adım sağlık varya.oraya tıkla.ordanda anti aging diye bir yer var oraya tıkla.işte kozmik beden temizliği başlığı altında bi form var.orda herşey var.orayı okuyabilirsiniz arkadaşlar.

hastalıklara şifa kozmik beden temizliği başlığı altında kkda var.
ya siyahcım.dayanılmıycak bişey yok bence.öyle gözünüzde büyütüldüğü gibi değil.ilk başta bende çok tedirgindim.ama ilk günden itibaren hiç zorlanmadım.haaa tek zorlandığım nokta siyah çay ve peynir konusunda oldu.çünkü çay ve peynir benim herşeyim.bi hafta onlardan uzak kaldım.ama değdiğine inanıyorum.ben daha yakın yaptığım için lavmanı 2 güner bi yapcam.ama diğerlerini yine aynen uygulıycam.sabah sebzeli meyveli su.arda kayısı incir.öğlen haşlanmış sebze ve suyu tuzsuz ve yağsız.yine arda kayısı incir fındık kuru üzüm ceviz.akşamda sadece salata yedim.ama ben bi kere fındık ve ceviz yedim.onun dışında acıkınca veya canım tatlı isteyince incir kayısı hurma yedim.haa bide bol yeşilçay bitki çayı içtim.

siyahımm.ben zayıflamak için yapmıyorum zaten.ama 2 kilosunu felan aldım.5 kilolya yakın verdim.onuda inana çok abarttım yemeyii.son güğn akşam baklava,diğer günlerdede et güveç tatlı pasta bisküvi nutella ne bulduysam yedim.oyüzden alıdm bence.yemeye birden çok yüklendim.busefer daha dikkatli olcam.dediğim gibi ben sırt ağrısı için yapıyorum.sırtımda sol kürek kemiğimin altı çok ağrıyo.özellikle yattığımda nefes alırken çok ağrıyo.beden temiziğndn sonra biraz geçti.şimdi yine bi sakıncası yokmuş oyüzden yapcam.
lavman inan çok basit.ben hiç zorlanmadım.hemde sabah saat 5 te yaptım bern.buna rağmen zorlanmadım. 4.günden itibaren benden bitakım şeyler düştü.ogün akşam üstü katrnım ağrımaya başladı.wcyw gidence o inanılmaz şeyler düştü.ertesi günde yeşil bezelye gibi daha da büyük şeyler düştü.son günde resmen bi çamuuur yanii.çok mu açık oldu.ama sormuşsun napıyım. ayrıca biz yine kkda bi form var orda kalablık bi grupla yaptık.inanın orası olmasaydı ya pes edrdim yada yapamazdım.kadamıza takıolam herşeyin cevabını orda bulduk.o yüzden allah btün arkadaşlarımdan razı olsun.şiğmdi yine orda beraber yapcaz.
sibelciim.yukarda adım adım sağlık varya.oraya tıkla.ordanda anti aging diye bir yer var oraya tıkla.işte kozmik beden temizliği başlığı altında bi form var.orda herşey var.orayı okuyabilirsiniz arkadaşlar.

valla ne bilim o zaman yapmadım sonra yapacam dedim ama genede cesaret edemiyorum acaba sizlerle denesemmi.. karasızım.. birde calışıyorum ya nasıl olacak bilmiyorum.. aslında banada lazım ama ne yedin bir gün bir yazsana bana şuraya kısaca ..calışan biri yapabilirmi acaba.. birde ne zaman başlıyor.. ben. bu hafta şehir dışına cıkacagım hafta sonu ..
birde unutmadan bak ne diyecem aslında ben mütiş sigara ve kahve içicisiyim.. bunlar olunca olmuyomuşş en cok bunlar pes ettirdi beni.. hayatta bırakamam biliyorum.. ac kalırım ama sigarasız aklım kesmiyo.. okuduguma görde bunlar yasakmış

Back