- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #4.861
uyuz seni burayada yazdım ben gurup farklı belki gecerli degildir diye bişey demediniz bende cevap alamayınca yazdım hem özele hem buraya ohhhh iyi yaptım işde canıma degsinnnnnnnnnn
valla bana kim olsun diye sormayın kim olursa olsun benim için farketmez sectiginze okey derim.. yalnız paylaşımlara bak kim daha cok paylaşımda bulunuyo
not özel istek.. özellikle akşam paylaşımda bulunabilsin ona göreeeeeeeeeklava: klava:
haysem canim hosgeldin buarada
kiz ne habersin misafirlerin gitttimi burdasin demi artik
yok anacim senin ozel isteklerini artik kabul etmiyom kustum sana giciiikkkkk
tamam canim cok sevindims eni tekrar gormek guzel bosver aldiysanda verirsin insallahNeslihancım burdayım inşaAllah
hadi len uyuz seniiiiiiiii:1closedeyes:
okusan görürdün yadım bir kaç gün önce.. sen okumadınsa ben napım.. şişt nesli bişet daha yazdım paylaşım alanına oursan kesin beni vurursun
hahahahaha öldüm gülmekden evdekiler diyo niye gülüyon :roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol:
siyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yok sen beni delle,dirmeye donmusun simdi sana bie silah cekecem ozaman silah zorunu gorecen sennn
hahahah paylasima bakta daha cok agrisin karnin
sen gul gul son gulen iyi guler
sen sonuca bak
neyse hadi benim ogaln durmuyo aksam gelirim insallah
kaçın bakalım tek tek.. bırakın beni burada böle masum benn bennnnnnnnnnnnnn
sen ve masumiyet hahahahahaa
simdide ban gulecem ha kiz burdayim ama babamgille konusuyom netten oglanda birakmiyo
kiz bende sana onu diyecem diyecem unutuyombende bakınıyom öle foruma geliyom arada konuş konuş bakım.. kız sen msn mi degiştin neden bende yoksun sildinmi nen yoksa beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiikötükedihüso
aksam yemegi fasli biti bol soganli kara biberli mercimek corbasi 5 kasik havuc rendelenmis halde 3 dilim kepek ekmegi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?