Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla bana kim olsun diye sormayın kim olursa olsun benim için farketmez sectiginze okey derim.. yalnız paylaşımlara bak kim daha cok paylaşımda bulunuyo
not özel istek.. özellikle akşam paylaşımda bulunabilsin ona göreeeeeeeeeklava:klava:

uyuz seni burayada yazdım ben gurup farklı belki gecerli degildir diye bişey demediniz bende cevap alamayınca yazdım hem özele hem buraya ohhhh iyi yaptım işde canıma degsinnnnnnnnnn

sacmalama kiz ben oyle bir yazi okumadim sen sordun ben sana kurallar boyle artik dedim sen dedin ben diyete basladigim zaman 78 dim bir sor dedin hatta
bende sormama gerek yok dedim sana ara bul soyledigimi istersen
beni zan altinda birakmissin
birde canima degsin diyon gicik

yok anacim senin ozel isteklerini artik kabul etmiyom kustum sana giciiikkkkk

yok anacim senin ozel isteklerini artik kabul etmiyom kustum sana giciiikkkkk

hadi len uyuz seniiiiiiiii:1closedeyes:
okusan görürdün yadım bir kaç gün önce.. sen okumadınsa ben napım.. şişt nesli bişet daha yazdım paylaşım alanına oursan kesin beni vurursun
hahahahaha öldüm gülmekden evdekiler diyo niye gülüyon :roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol:

Neslihancım burdayım inşaAllah
tamam canim cok sevindims eni tekrar gormek guzel bosver aldiysanda verirsin insallah

kizim nerde goster bulda yuru nezman yazmisin ne yazmisin ben sana dedgimi bilirim baska sey bilmem
iyi aferim yaz iste

siyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yok sen beni delle,dirmeye donmusun simdi sana bie silah cekecem ozaman silah zorunu gorecen sennn

siyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yok sen beni delle,dirmeye donmusun simdi sana bie silah cekecem ozaman silah zorunu gorecen sennn

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
valla ölfüm gülmekden ay karnım agrıyodu iice agrıdı hahahaha sositosositosositososito :roflol:sositososito:roflol:sositososito

sen ve masumiyet hahahahahaa
simdide ban gulecem ha kiz burdayim ama babamgille konusuyom netten oglanda birakmiyo

bende bakınıyom öle foruma geliyom arada konuş konuş bakım.. kız sen msn mi degiştin neden bende yoksun sildinmi nen yoksa beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiikötükedihüso

guzel bi yontem mis siyah denemekte fayda var tabi ama benim etle aram pek ii degil ama en azindan balik yiyebilirim veya protein karisimida olur

bende bakınıyom öle foruma geliyom arada konuş konuş bakım.. kız sen msn mi degiştin neden bende yoksun sildinmi nen yoksa beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiikötükedihüso
kiz bende sana onu diyecem diyecem unutuyom
senin msn benim esim silmis gerci cogu kisiyi silmi sbunlar hic girmiyo diye zaten sende uzun zamandan beri girmiyordun
geldiginden beri diyecem neydi senin adres diye unutuyom ozelden atsana bana bir tekrar ekleyim valla ben silmedim haberin olsunda

aksam yemegi fasli biti bol soganli kara biberli mercimek corbasi 5 kasik havuc rendelenmis halde 3 dilim kepek ekmegi.....

afiyet olsun canim ya ben hic birsey yemedim bugun yemek yapmadim babamla gorumcem yelege gittiler bende ayrica bizim icin yapmadim yememis oldum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…