- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #4.841
he doğru kaeşılaşamadık bitürlü.neyse sanda geçmiş olsun canım.
aaaaaaaaaaaa hayseeeeeemm hoşgeldin bacım yaaa.kız gelmeyince bu artık takımı takmıyo heralde demiştim.ne iyi oldu gelmen bee.ama allahtan fazla almamışsın.ben dün 79dum ama şimdi tartılsam rahat 85 gelitrim.çokada şişim çünkü. ya bişey de yemedim.saba yarım dilim kepek ekmeğiyle üstüner peybir koyup ıhlamurla beraber yedim.az önce 5-6 tane yaprak sarması yedim.onuda çook özelmiştim.akşam tuttum kendimi bugün öğlen yedim işte.ama çatlıytcam.sarmadan dedğil akşamdan beri böyleyim.
ayyyy siyahım bana yiyecek demeeee.çok fenayım çoook.ama benimki kaçamktan değil.şimdi kalıkıp maydonoz felan kaynatcamda üşeniyom.
hııım dur bakalım ne yiyebilrisn.ben dün akşam bol marul domates salatalık ve söğüş doğranmış soğanla ekşimi ekşi az yağlı bi slata yaptım.ama azda tuz attım.yanınada yoğurt koydum yedim.ıspanak kavur.onud a yeni yedin heralde.kereviz salatası yap.oda doyurucu.amaannnn ne bileyim.yap yanınada çay yap ben geliyommm.
hoş geldin nesliiiiiiiiiben geldimmmmm
amanin pc olmamasi ne kotu birsey aksamdan beri adamin basinin etini yedim cabuk bir care diyee ekran gitmis bilmiyom acilmiyo
baskasindan idareten ekran getirdi cok sukur ay ne habersiniz kizlar herkez burda ha ne guzel
sabahtan beri hep bakıp cıkıyorum kimse yoktu ugramıssınız sonunda :))
tuğbacım fazla almamışmıyım kız 20 günde 3 kilo fazla gösteriyo tartı neyapcam bilmiyorum okadar moralim bozukki anlatamam bugünde dikkat edemedim bugün bizde eşim çocuklarım herkes evde genelde yemek saatlerimizde bir araya gelemiyoruz bugün birlikte olunca onlara uydum daha fazla almaktan çok korkuyorum bir düzene girsem yapıcam yine burasız olmuyor
hoş geldin nesliiiiiiiii
hosbuldum canim pylasim alanini okumadim sorun varmi herhangi bir sen oraya takiliyon
yok bir sorun sadece dedim ben başka guruptaydım bu gurup benim yüzümden neden sonuncu olsun diye yazdım cevap vermişler sagolsun.. hatta sanada kızmışlar :roflol::roflol: kaptanın niye seni bilgilendirmedi kuralları okutmadı dediler.. haklısınız dedim suc benim şişgo patronumda :roflol: ii etmişim ohhhhhhhhh
kız yazılmış malesef 14 takım sonuncu oldu diye nen bir dokundu bana anlatamam kötükedihüso
siyahhhhhhsimdi ben seni oldurmemmi ben san akurallar boyle diye aciklama yaptim sen ne diye tekrar soruyon bak ban laf carpmis pskuut kaptanlarin soylemesi gerek diye ufff kiz gel dovim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?