- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #4.921
valla süpersin çok iyi bir yüryüşcü ve sporcu olarak tabi bir sene evvelini söylüyorum hiç ama hiç kesinlikle 1 saat koşmam söyleyeyim.. dogrusu şaşırdım.. ama süper bir saat yürüyüş bir saat koşu.. bellki bu haftada güzel vereceksin.. bende cuma gününkü kaçamagı eminim bugünle itibaren 0 indirmişimdir
ben yemegi üzerine koyayım.. bezelyeli tavuk yapacam yanına makarna var evde.. kendim satece tavugunu yiyecem haşlama olarak... şu banyoyuda yakım gelim tatil bitti.. valla şu hafta sonu 2 gün tatil edenlere imreniyorum... ama genede bunada şükür işi olmayan bir sürü insan var degilmi.. neyse gelirim birazdan toparlıyım şu işlerimi bir yere kaçmayın sakınnnnnnnnn.. rossee uzun olacak ama lütfen bekliyorum senden tek tek bir günde ne yedigini hangi satlerde yedigini Şeniz
merhaba kızlar ben geldım
acayıp ıstahım acıldı sureklı bırseyler yemek ıstıyorumbenneyaptımki
napcam bılmıyorum pes etmek uzereyım :a015:
ben zayıflıyamıcam heraldesenağlama
tugbacıgım beden temızlıgı nasıl bırsey, nerden bakabılırım merak ettımde:uhm:
merhaba kızlar ben geldım
acayıp ıstahım acıldı sureklı bırseyler yemek ıstıyorumbenneyaptımki
napcam bılmıyorum pes etmek uzereyım :a015:
ben zayıflıyamıcam heraldesenağlama
tugbacıgım beden temızlıgı nasıl bırsey, nerden bakabılırım merak ettımde:uhm:
valla dogrudur ama koşamam ben ne yalan diyim.. bak spor salouna gidiyordum.. birde arkama bakıyordum millet durmuş bana bakıyo üstelik carnitin kuylanıyordum mütiş enerji veriyor... ama aklım kesmiyor 1 saat koşacagımı bilemedin 15 dakka.. ama sattlerce yürürüm bak bu kesin ben sporu bırakınca yoruluyorum .. bu arada kasımda 32 me basıyorum.. baya fark var aramızda.. senin yaşlarda pek yürüme mürüme bilmezdim ben.. :roflol:sonradan aklım başıma geldi.. bu kadar spor yapıyon bence mutlaka carnitin kullancanım ben ilk başlarda 10dakikada kesiliyordum ama kendime yediremedim açıkçası daha 22 yaşındayım ileride napacam diye düşünüp hırs yaptım hergün olmasada haftanın 5günü mutlaka yürüyüp koşuyorum şimdi 1saat yürüyüp ısındıktan sonra 1saati rahat koşuyorum inanılmaz ter atıyorum..canım kaçamağı eritmişsindir zaten daha cumaya çok var sen ozamana kadar toparlarsın senin hızını gördük
bak canımm .anlatayımm:sabah saat 5 te lavmanımı hazırlayıp yapıyodum.busaat 6 ya kadar bitiyo zaten.saat 7 ile 9 arasında meyve suları içilcek ama benim yanımda babm vardı uyanmasın diye ben sat 8 de 1 pancar,1kırmızı havuç,1 turuncu havuç.1-2 elmabunları robotun katı meyve sıkacağı yerüinden sıkıyodum.sonra biraz ıspanak niraz maydonoz 2-3 yaprak lahana yı doğrayıcıdan doğrayıpsüzgeçten suyunu sıkıyodum.bu çıkan su 500 ml olcal.2 yemek kaşığı zeytinyağı koyup bunu yavaş yavaş içiyodum. sonra saat 11 gibi felan yeşilçeyla 2 kayısı 2 incir yedim.öğlen bazen brokoli bazen ıspanak felan haşladım hem suyunu içtim hemde bunları limonlayıp yedim.öğleden sonra saat 15 gibi yine kayısı incir 2şer adet veya bikaç ceviz fındıkta olabilir ma bem kayısı yedim. akşam saat 18 de slata yaptım.marulmor lahana maydonoz felan doğrayıp limonlayıp yedim. saat 21 gibi ıhlamu yeşilçay felan içitm yine kayısı ve incirle.hee öğelden sonrada bol bol yeşiil çay içtim.bu kadar.bol ılk su.yatmadan önce sirkeli su içip yattım.
valla dogrudur ama koşamam ben ne yalan diyim.. bak spor salouna gidiyordum.. birde arkama bakıyordum millet durmuş bana bakıyo üstelik carnitin kuylanıyordum mütiş enerji veriyor... ama aklım kesmiyor 1 saat koşacagımı bilemedin 15 dakka.. ama sattlerce yürürüm bak bu kesin ben sporu bırakınca yoruluyorum .. bu arada kasımda 32 me basıyorum.. baya fark var aramızda.. senin yaşlarda pek yürüme mürüme bilmezdim ben.. :roflol:sonradan aklım başıma geldi.. bu kadar spor yapıyon bence mutlaka carnitin kullan
ben bişe kullanmıyorum canım ama çok pahalı bişey değilse alayım onu çünkü son 2haftadır acayip spor yapıyorum spor yapmayınca bihafta kilo versem sonrakinde duruyordu şimdi durmuyor çok şükür spor yapmak çok iyi geliyor :teytey:
tek sorun benim kronik bronşitim var koşarken öksürük yakalarsa vay halime saatlerce geçmiyor öksürüp duruyorum
bak canımm .anlatayımm:sabah saat 5 te lavmanımı hazırlayıp yapıyodum.busaat 6 ya kadar bitiyo zaten.saat 7 ile 9 arasında meyve suları içilcek ama benim yanımda babm vardı uyanmasın diye ben sat 8 de 1 pancar,1kırmızı havuç,1 turuncu havuç.1-2 elmabunları robotun katı meyve sıkacağı yerüinden sıkıyodum.sonra biraz ıspanak niraz maydonoz 2-3 yaprak lahana yı doğrayıcıdan doğrayıpsüzgeçten suyunu sıkıyodum.bu çıkan su 500 ml olcal.2 yemek kaşığı zeytinyağı koyup bunu yavaş yavaş içiyodum. sonra saat 11 gibi felan yeşilçeyla 2 kayısı 2 incir yedim.öğlen bazen brokoli bazen ıspanak felan haşladım hem suyunu içtim hemde bunları limonlayıp yedim.öğleden sonra saat 15 gibi yine kayısı incir 2şer adet veya bikaç ceviz fındıkta olabilir ma bem kayısı yedim. akşam saat 18 de slata yaptım.marulmor lahana maydonoz felan doğrayıp limonlayıp yedim. saat 21 gibi ıhlamu yeşilçay felan içitm yine kayısı ve incirle.hee öğelden sonrada bol bol yeşiil çay içtim.bu kadar.bol ılk su.yatmadan önce sirkeli su içip yattım.
spogotcum dünde ben aynını yaptım yatana kadar tıka basaydım ben birtrlü spora başlayamıyorum okadr üşeniyorumki anlatamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?