Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm herkese... hafta sonu olunca durgunluk oluyo sayfada gayet te normal hafta sonu telsi iste .... ben bu sabah 2 dilim kepek ekmegi tere yag cay oglen bol salata yaptim kendime 5 kasik kabak yemegi bi dilim kepek ekmegi ve bi dilim elmali pasta (hafta sonu kacamagi artik)....

herkese merhaba.. işe gititm geldim bir sayfa ilerlememiş herkese bir rehabet çökmüş kacamak hat safhada.. neredesiniz ya gündüz evde olan hatunlar...
canım sıkkın cünkü ne sabah ne akşam yürüyemedim hala yagmur yagıyo hemde karla karılık.. biz bahar geldi derken şu işe bak ya..
bu arada nesli ben azcık ,inceleme yaptımda takımda bir kişilik boş yer varmı 12 olması gerekirken sayı 10 yazıyordu sedayı neden almıyoruz ... gerçi kuralları cok bilmiyorum ama sanki problem yok gibi gözüküyor....neyse buralardayım gelen olursa yazsın

siyah slm bend gelip gidiyorum ama kimsecikler yok bu arada paylasim alanini okudunmu siyah sneinle ilgili bir bolum var baslangic kilon icin cevap vermisler ayrica ayni sayfada mekik cekme hareketi ile guzel bi paylasimda bulunmus puskuut okumanizi tavsiye edyorum..... tugba hemsom ugramadi daha bugun merak etim en azindan gelir bi slm verirdi insallah bi sorunu yoktur.....

sende guzel gidiyorsun tbr benim gibi sende kellogs k gunluk tuketiyorsun benim vazgecemediklerimin arasinda zaten.....

valla hepimize brovo dogrusu kaçamak yapmayan yok ama benimki çok oldu.. ac degildim eskisi gibi sinir harbiydi cok kaçırdım ama süper geri dönüşü oldu sinirlerim çok gergin anlayamazsın.. bişey degil dedim spor yaparım pazartesiye toparlarım ama yagmur geçit vermiyor malesef sabahdan beri yagıp duruyor... evet okudum çünkü merak ettim nedense orada 14 yakım malesef sonuncu lafı baya bir koydu bana :mymeka:.. ee suclu benim çeken takım oldu.. neyse artık olan oldu... sadece başka takımdaydım bu takım yeni neden diye sordum sorumnda cevabını verdiler zaten sagolsunlar... dedigin yazıyı bende az evvel okudum dur linkini burayada atım kıslar baksın baya güzel bilgiler

http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...areketi-yag-yakmayi-saglamaz.html#post5973534

sende guzel gidiyorsun tbr benim gibi sende kellogs k gunluk tuketiyorsun benim vazgecemediklerimin arasinda zaten.....

ya kızlar 50 kere sordum şu kellogs ne diye ne var nasılk yenilir birtaneniz cevap vermediniz .. kaç kere dedim ben cahalım cahalllllllllllllllllllllklava:klava:

ya kızlar 50 kere sordum şu kellogs ne diye ne var nasılk yenilir birtaneniz cevap vermediniz .. kaç kere dedim ben cahalım cahalllllllllllllllllllllklava:klava:

siyah kellogs k cevabini vermistim ama kacirdin heralde sabahlari tuketilir gevrek gevrek olur sutle karistirip tuketiyorsun mutlaka gormusundur marketlerde falan turkcem eksik oldugu icin baska bi skeilde aciklama yapamiycam ozur

siyah kellogs k cevabini vermistim ama kacirdin heralde sabahlari tuketilir gevrek gevrek olur sutle karistirip tuketiyorsun mutlaka gormusundur marketlerde falan turkcem eksik oldugu icin baska bi skeilde aciklama yapamiycam ozur

heyyyyyyyyyy türkçe bilenler bunun türkçe açıklaması neyy.. bu türkiyede ne ile alınıyor hangi marka merak ettim yavvvvvvvvvvvvvv

slam arkadaşlar.bugün akşamdan beri biraz rajatsızım.karnım çok şiş buda sırtıma felan ağrı yapıyo.maden suyu felan içip duruyorum ama faydası yok.markete gitcem gidemiyom karnımın şişliğinden.pardüse olmıycak çünkü.
buarada hemşom beni merak etmişsin.sağol canım.dediğim gibi karnım hatta karın değilde mide üst taraftaki midseydi demi.işte o kısm beni çok ama çok rahatsız ediyo.su bile içesim yok.
bide yazıcıoğlu ve arkadaşlarına çok üzüldüm.allah rahmet eylesin.cenabı rahman ailelerine sabırı cemil versin inşallah.

siyahcım ben de hiç yemedim şu kelogsu ama her markette var.hatta kırmızı felan oluyo dışı.ülker kelogs k yazıyo.eğer diyete faydası olrsa bende alcam.benim evde müsli var meyveli light olandan.aman kendimi saman yer gibi hissediyom.içine kuru kayısı elam dut kurusu felan koymuşlar.bide yulaf mulaf.pek yiyemedim ben .öyle duruyo.

amin canı m anim. baya üzdü herkesi.. bende aynı senin gibiyim karnımda bir agrı var iki büklüm yaptı beni sabahdan beri .. bu arada hoş geldin.. bayadır görüşemiyoruz denk gelemiyoruz ...

ha işde benim dedigim o hay bin yaşa seni.. bendede olan oydu müsli aldım ama yemedim.. valla bunlar hergün yazıyor merak ettim ne yalan diyiym.

he doğru kaeşılaşamadık bitürlü.neyse sanda geçmiş olsun canım.
aaaaaaaaaaaa hayseeeeeemm hoşgeldin bacım yaaa.kız gelmeyince bu artık takımı takmıyo heralde demiştim.ne iyi oldu gelmen bee.ama allahtan fazla almamışsın.ben dün 79dum ama şimdi tartılsam rahat 85 gelitrim.çokada şişim çünkü. ya bişey de yemedim.saba yarım dilim kepek ekmeğiyle üstüner peybir koyup ıhlamurla beraber yedim.az önce 5-6 tane yaprak sarması yedim.onuda çook özelmiştim.akşam tuttum kendimi bugün öğlen yedim işte.ama çatlıytcam.sarmadan dedğil akşamdan beri böyleyim.

ha işde benim dedigim o hay bin yaşa seni.. bendede olan oydu müsli aldım ama yemedim.. valla bunlar hergün yazıyor merak ettim ne yalan diyiym.

dediğm gibi bende senin gibi merak ediyorum aslında.bazen insan ne yiyceğini şaşırıyo.jhiç olmazsa bi öğünü bunula atlatırız demi.ya benim çok hızlamnmamam lazım.yaz geldi işte.ben hala aynıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…