- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #4.821
günaydıın
herkes kacamak yapmış dün
ben de yaptım
gunaydın herkese...
dun öglen bıldırımden sonra bende kacamak yaptım ıtıraf edıyorum...bellı aralıklarla yedım ama aksam bır tane sıgara böregı yedım o kadar sabah tartıldıgımda kılo aldıgımı gördum bugun ve yarın hava guzel dıyorlar 2'şer saat yurumeyı dusunuyorum buyuk görumcem geldı kızıma bakar bugun bende rahat olurum ..evımı temızlerım...sabah kellogs yedım...acıkırsam yanımda meyvem var...yarın saatler ılerı alınıyor artık aksamlarıda hava gec kararıcak cok sevınıyorum cunku dun aksam ancak yarım saat yuruyebıldım hava cabuk karardı...bu cuma hedefım 1 kılo daha vermek...3 hafta sonra 75 olmak ıstıyorum ve o zaman 6 kılo vermıs olacagım...artık nısan ayının ortaları olucak ve havalar ısınacagı ıcın bıraz göbegın erımesı lazımkı gıydıklerım guzel dursun...dımı????
bugun yarın gıremem buyuk ıhtımal eve hala ınternet baglanmadı ancak pazartesı sabah yazabılırım..hepınıze ıyı hafta sonları dılıyorum...ıyıkı varsınız...
siyah slm bend gelip gidiyorum ama kimsecikler yok bu arada paylasim alanini okudunmu siyah sneinle ilgili bir bolum var baslangic kilon icin cevap vermisler ayrica ayni sayfada mekik cekme hareketi ile guzel bi paylasimda bulunmus puskuut okumanizi tavsiye edyorum..... tugba hemsom ugramadi daha bugun merak etim en azindan gelir bi slm verirdi insallah bi sorunu yoktur.....
sende guzel gidiyorsun tbr benim gibi sende kellogs k gunluk tuketiyorsun benim vazgecemediklerimin arasinda zaten.....
ya kızlar 50 kere sordum şu kellogs ne diye ne var nasılk yenilir birtaneniz cevap vermediniz .. kaç kere dedim ben cahalım cahalllllllllllllllllllllklava: klava:
siyah kellogs k cevabini vermistim ama kacirdin heralde sabahlari tuketilir gevrek gevrek olur sutle karistirip tuketiyorsun mutlaka gormusundur marketlerde falan turkcem eksik oldugu icin baska bi skeilde aciklama yapamiycam ozur
kiz bagirma turkcede ayni geciyo kellogs k diye
slam arkadaşlar.bugün akşamdan beri biraz rajatsızım.karnım çok şiş buda sırtıma felan ağrı yapıyo.maden suyu felan içip duruyorum ama faydası yok.markete gitcem gidemiyom karnımın şişliğinden.pardüse olmıycak çünkü.
buarada hemşom beni merak etmişsin.sağol canım.dediğim gibi karnım hatta karın değilde mide üst taraftaki midseydi demi.işte o kısm beni çok ama çok rahatsız ediyo.su bile içesim yok.
bide yazıcıoğlu ve arkadaşlarına çok üzüldüm.allah rahmet eylesin.cenabı rahman ailelerine sabırı cemil versin inşallah.
siyahcım ben de hiç yemedim şu kelogsu ama her markette var.hatta kırmızı felan oluyo dışı.ülker kelogs k yazıyo.eğer diyete faydası olrsa bende alcam.benim evde müsli var meyveli light olandan.aman kendimi saman yer gibi hissediyom.içine kuru kayısı elam dut kurusu felan koymuşlar.bide yulaf mulaf.pek yiyemedim ben .öyle duruyo.
ha işde benim dedigim o hay bin yaşa seni.. bendede olan oydu müsli aldım ama yemedim.. valla bunlar hergün yazıyor merak ettim ne yalan diyiym.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?