- 8 Ağustos 2008
- 35.343
- 42.540
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #4.801
sen girdinmi takıma yoksa takılıyormusun sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim şeker..darısı 58 leri görmene inşallah
hettt hadi ordan hadi ordannn.duymamış olayım.sedaaa nere gidiyoon.bizm takımda yer olması lazım heralde yaa.dur bakalım bii.
nesliiiiiiiii tamda buldun netin bozulavğı zamnı.kız bak sedamıza talip var.
takımda yer yok sanırım dimi sedacım..
şeker 8. takıma gel bizde yer var..hemşoyuz sanırım..
neslihanın hemşosu benimde hemşom olurda:)
biyere gitmiyorum canım takımda yer olup olmaması önemli değil ben hep burdayım merak etme canım Şeniz
ben bana cevap vermeni beklerken böyle bir cümle gerçekten çok üzdü beni..
ben sadece yardımcı olmak istedim..azmine destek olmaktı tek amacım..
kimseyi kimseden çalmak kaçırmak değil..
tşk beklerken tepki gördüm..
demekki tanıtamamışım kendimi özür dilerim
rosecum noluyor bu telaş neden anlamadım
arkadaşımız yer yoksa bizde başlasın dedim yardımcı olmak istedim..neden bu kadar telaş ettinki..
ve burayada takılır yine benim gibi..
giriş ücreti almazsınız dimi:)
akrebimmm.ne o kız regli zamnın felanmı pek bi alıngan gördüm seni.hee telşlendım.sedayı şahsım adına çok sevdim.hatta diğer takım arkadaşlarımda çok sevdiler.zaten çoktandır ses etmesede bizi hep gözetlerdi.aynı bizden biri oldu.gerçi zaten bizden.amaaan nebiliyim ben işte.yaniçok seviyorum.maşallah performansıda çok iyi.onun paylaşımlarıda oldukça güzel. oyüzden bizden gitmesini istemedim.zaten bikaçtane gelmeyen arkadaşlarımız var.dolayısıyla pek katılım olmuyodu önceden.siyahım ve sedacımla canlandı buralar.yoksa senin iyi niyetinden hiç şüphem yok.arkadaşım adınada çok teşekkür edrim bu ince düşüncen için.dargın deeelsin demi şeker.yerimseniben