Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sen girdinmi takıma yoksa takılıyormusun sadece

tuğbacım tebrik ederim 7li rakamlara inmişsin tebrik ederim canım :teytey:
neslicim sewgili hemşom sende 6lı rakamlara inmişsin darısı benim başıma çok tebrik ediyorum :teytey:

a.s.

neslihanım sanada ayrıca tebrikler hadi bakem bekliyorum seni bak dinledim sözünü
vermiyorum seni bekliyrum
biliyosun ben verince ortalık fena karışıyor:)

takımda yer yok sanırım dimi sedacım..
şeker 8. takıma gel bizde yer var..hemşoyuz sanırım..
neslihanın hemşosu benimde hemşom olurda:)

hettt hadi ordan hadi ordannn.duymamış olayım.sedaaa nere gidiyoon.bizm takımda yer olması lazım heralde yaa.dur bakalım bii.
nesliiiiiiiii tamda buldun netin bozulavğı zamnı.kız bak sedamıza talip var.

hettt hadi ordan hadi ordannn.duymamış olayım.sedaaa nere gidiyoon.bizm takımda yer olması lazım heralde yaa.dur bakalım bii.
nesliiiiiiiii tamda buldun netin bozulavğı zamnı.kız bak sedamıza talip var.

biyere gitmiyorum canım takımda yer olup olmaması önemli değil ben hep burdayım merak etme canım Şeniz

rosecum noluyor bu telaş neden anlamadım
arkadaşımız yer yoksa bizde başlasın dedim yardımcı olmak istedim..neden bu kadar telaş ettinki..
ve burayada takılır yine benim gibi..
giriş ücreti almazsınız dimi:)

takımda yer yok sanırım dimi sedacım..
şeker 8. takıma gel bizde yer var..hemşoyuz sanırım..
neslihanın hemşosu benimde hemşom olurda:)

evet canım yer yokmuş açılırsa neslihan alacak ama ben buralardayım genede teşekkürler teklif için çok sağol canım Şeniz
ozmaan bizde hemşo oluyoruz canım bende adanalıyım yerimseniben

biyere gitmiyorum canım takımda yer olup olmaması önemli değil ben hep burdayım merak etme canım Şeniz

ben bana cevap vermeni beklerken böyle bir cümle gerçekten çok üzdü beni..
ben sadece yardımcı olmak istedim..azmine destek olmaktı tek amacım..
kimseyi kimseden çalmak kaçırmak değil..
tşk beklerken tepki gördüm..

demekki tanıtamamışım kendimi özür dilerim

canım olurmu öyle şey ben özür dilerim üzülüp kırıldıysan sana da cewap yazdım çok üzüldüm walla kusura bakma :1no2:
burda ben aşağıda okurken kızlar çağırdı oyüzden ben burdayım dedim yani ben takıma gireyim felan demedim kızlara listede olmak benim için önemli değil oyüzden öyle dedim kusura bakma canım ya senağlama

akrebimmm.ne o kız regli zamnın felanmı pek bi alıngan gördüm seni.hee telşlendım.sedayı şahsım adına çok sevdim.hatta diğer takım arkadaşlarımda çok sevdiler.zaten çoktandır ses etmesede bizi hep gözetlerdi.aynı bizden biri oldu.gerçi zaten bizden.amaaan nebiliyim ben işte.yaniçok seviyorum.maşallah performansıda çok iyi.onun paylaşımlarıda oldukça güzel. oyüzden bizden gitmesini istemedim.zaten bikaçtane gelmeyen arkadaşlarımız var.dolayısıyla pek katılım olmuyodu önceden.siyahım ve sedacımla canlandı buralar.yoksa senin iyi niyetinden hiç şüphem yok.arkadaşım adınada çok teşekkür edrim bu ince düşüncen için.dargın deeelsin demi şeker.yerimseniben

canım benim teşekkür ederim bende çok seviyorum Şeniz
çok üzüldüm ya akrebi üzmek istemedim bende uzun zamandır burdayım sizi hep okuyordum zaten gelmedende tanıyor gibiydim yani onu demek istedim alındı sanırım yanlış anladı :1no2:
tekrar özür dilerim akrepçim kırmak istemedim seni gerçekten :çok üzgünüm:

tuğbacım ben çıkıyorum walla çok canım sıkıldı yer olup olmaması önemli değil deyince akrep üzerine alındı ama ben bu takımı kastederek söyledim yani yer olmasada farketmez burda kalırım demek istedim onada cevap yazdım teşekkür ettim ama niye böyle oldu anlamadım :uhm:
iyi geceler canım görüşürüz sonra akrep tekrar özür dilerim seni üzdüysem

herkes ne güzel kilo vermiş bu hafta yaa.s.
kaçıncı olduk acaba bu hafta:uhm:
ben bugun güzel gittim ama aksama annem bi tatlı yapmıs dayanamadım yedim haftanın kacamagı olsun bari buda
spora benimde baslamam lazım artık.. yoksa bu göbek bu basen gitmicek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

Canlar nasılsınız çok şükür gelebildim hepinizi özlemle kucaklıyorum :1hug:
bilgisayarımız en sonunda iflas etti yeni yapıldı iki haftadır yoktu o yüzden giremedim

ayrıca çok üzgünüm tartım 64 gösteriyor yarından itibaren rejim moduna giriyorum inş bundan sonra burdayım Allah bir zaval vermezse buradan ayrı kaldığım zaman zarfında hiç dikkat edemedim 61 leride göremedim kızlar ben hedef kilomu 60 a almak istiyorum okadarı benim için yeterli sanırım-tatlicadiarzu-

Birde bende normalden fazla saç dökülmesi oldu doktora gittim diyetisyene gitmemi saç dökülmemdeki sebebin muhtemelen diyete bağlı vitamin kayıpları olduğunu tahlilller olmam gerektigini söyledi [/B
]

günaydın milletttttttttttttttttttŞenizŞeniz nasılsınız bakayım .. işe gidecem birazdan bugün yerim kadın dogum.. bayanlarla boguşacagım anlayacagınız.. yeni yeni bebişler görecegim... kimsecikler gelmemiş rossem ugramış sedam ugramışş.. akrebim gelmiş.. üzümüşler... nen üzmeyin bakım burcdaşımı ŞenizŞeniz.. gerçi eminim o sizi anlamıştır darılmamıştır.. çünkü oda başka gurupda ama burada bizim gibi gelir motive veriri bize sürekli... sedacım senide anlıyorum.. insan ilklerden vazgecemiyo.. eee takımda sesiz oldugu için rossemde haliyle göndermek istemedi seni.. insan cünkü konuşacak birilerini arıyo pek sesizdi cünkü buralar.. eminim hepiniz birbirinizi anlarsıız kimsede kimseye darılmaz...
bu arada dün gece gelmedim sorunki neye.. çünkü mütiş bir kaçamak yaptım.. canım cok sıkkındı tabiri caizse öküz gibi yedim... kiloda almışım tabi sabah tartıldım şoka girdim :1shok::1shok: neyse üzmüyorum kendimi.. pazarteside kilo bildirimi yapacam cünkü 2 takıma.. şimdi bir saat var daha iş başına dışarı çıkıp bir saat yürüyecegimki 2 dünde toparlıyım. bugün gündüz gelemem okuyamada sizleri çünkü bilgisayar yok o bölümde.. akşamada bir saat yürümeyi düşünüyorum.. hadin kendizie iyi bakın allaha eamnet olun hepinizi öptüm.. güzel hafta sonları Şeniz

slm kızlar gene ben
hazırlandım dışarı çıktım daha bir saat vardı işe başlamama bildiginiz üzere yürürüm dedim.. kapıyı actım hayalkırıklıgı öle yagmur yagıyorki anlatamam girdim içeri.. sinirlerim bozuldu valla.. neyse geldim gene pc açtım eşim yatıyor oglum kahvaltı istedi sucuk kızarttım yiyoe.. ben klasik kahvalrımı yaptım..60 gr ekmek 30 gr peynir yalnız ekmegim bugün beyaz ekmek eşim dün tandır ekmegi almış ondan tarttım.. ama ikiye bölldüm dürüm yaptım birazını yedim birazınıda sonradan baya acıkıyorum o zaman artık.. geldim dedim bir kaç bişey yazayım bari kahve aldım işde buradayım.. üzerimi giyinmesem gene evde bişeyler yaparım ama saglık olsun.. azcık daha duracam cıkacam gene.. yarım saat yürümeye calışım ya sucuk gibi ıslanırım artık ama 30 dakka olsun yürüyecegim otobüse binmeyecegim kötükedihüso gıcık oldum ya kötükedihüsoyagmur bile karşı bugün bana ben kendimi kaçamagımı affettirim diyorum kötükedihüso kötükedihüso

gunaydın herkese...

dun öglen bıldırımden sonra bende kacamak yaptım ıtıraf edıyorum...bellı aralıklarla yedım ama aksam bır tane sıgara böregı yedım o kadar sabah tartıldıgımda kılo aldıgımı gördum bugun ve yarın hava guzel dıyorlar 2'şer saat yurumeyı dusunuyorum buyuk görumcem geldı kızıma bakar bugun bende rahat olurum ..evımı temızlerım...sabah kellogs yedım...acıkırsam yanımda meyvem var...yarın saatler ılerı alınıyor artık aksamlarıda hava gec kararıcak cok sevınıyorum cunku dun aksam ancak yarım saat yuruyebıldım hava cabuk karardı...bu cuma hedefım 1 kılo daha vermek...3 hafta sonra 75 olmak ıstıyorum ve o zaman 6 kılo vermıs olacagım...artık nısan ayının ortaları olucak ve havalar ısınacagı ıcın bıraz göbegın erımesı lazımkı gıydıklerım guzel dursun...dımı????

bugun yarın gıremem buyuk ıhtımal eve hala ınternet baglanmadı ancak pazartesı sabah yazabılırım..hepınıze ıyı hafta sonları dılıyorum...ıyıkı varsınız...

Gunaydın kızlar
daha kahvaltı yapmadık, bırazdan yapcz
bende dun aksam fazla kacırdım borek yapmıstım, sıcak sıcak 3 tane yedım
sonra moralım bozuldu gırmedım buraya:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…