- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #4.781
kız gecmısı ıyı okumuyon heraldelülülülülülüsibel kilo bildirimi yapmamis sin yoksa ben mi kacirdim gozden??
tebrık ederım canım cok guzel kılo verıyorsuna.s.merhaba hanımlar ben okuldan yeni geldim girdim hemen
geçen hafta 72.300 düm şimdi tartıldım 70.500 çıktım 1kilo 800 gram gitmiş çok mutluyum walla regl olduğum için birazda karnım şiş genede bukadar gitmiş hergün 2saat spor çok işe yarıyormuş demekki hihoyyyt buarada herkes iyi kilo vermiş çok tebrik ederim hepinizi :lepi:
arkadaşlar.serince tuğba nete giremiyo sorun olduğu için 68 kiloymuş benden yazmamı istedi.
merhaba hanımlar ben okuldan yeni geldim girdim hemen
geçen hafta 72.300 düm şimdi tartıldım 70.500 çıktım 1kilo 800 gram gitmiş çok mutluyum walla regl olduğum için birazda karnım şiş genede bukadar gitmiş hergün 2saat spor çok işe yarıyormuş demekki hihoyyyt buarada herkes iyi kilo vermiş çok tebrik ederim hepinizi :lepi:
merhaba hanımlar ben okuldan yeni geldim girdim hemen
tebrikler sedaa gercekten spor cok ise yariyor ben aksamlari yaptim bu hafta faydasini gordum ama sadece hareket yaptim bu aksam step i hazirladim en az yarim saat step yarim saat hareket yapacam ... bi derhide okumustum bende yediklerini degistirmeden sadece sporla kilo veren cok kisi varmis bos rejim ise yaramiyor demeki.....
tebrık ederım canım cok guzel kılo verıyorsuna.s.
regl oldugun halde boyleyse reglın bıtınce kac cıkcan acaba-tatlicadiarzu-
tabrik ederim canım çok güzel vermişsin.sporda yapıyormusun?
seda kaç kilo verdin canım bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?