Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anaaaammm noldu kız benim çizelgeye.herşeyi yapıyomda.sonra hangisini yapıştıracağımı bilemiyom.

tebrikler hepinize insallah devami gelir..... tugba 7 rakamin hayirli ugurlu olsun hemsom az daha nelsihana ulasacaksin bende hemen arkandan ha gayret......bu sabah iki dilim kepek ekmegi recel tere yag oglen ne salatami ahzirlaidm yanina az zeytin yagli kabak yemegide yerim simdilik bu kadar

merhaba hanımlar ben okuldan yeni geldim girdim hemen
geçen hafta 72.300 düm şimdi tartıldım 70.500 çıktım 1kilo 800 gram gitmiş çok mutluyum walla regl olduğum için birazda karnım şiş genede bukadar gitmiş hergün 2saat spor çok işe yarıyormuş demekki hihoyyyt buarada herkes iyi kilo vermiş çok tebrik ederim hepinizi :lepi:

arkadaşlar.serince tuğba nete giremiyo sorun olduğu için 68 kiloymuş benden yazmamı istedi.

14. TAKIM**97.ETAP**

nukeray (59.5/58.5/1.0/1.68% )
serince84 (66.0/68.0/-2.0/-3.03% )
s2000(68.0/67.8/0.2/0.29% )
haysem (61.0/61.0/0.00/0.00% )
rose14 (80.0/79.0/1.0/1.25%)
neslihan (70.5/69.2/1.3/1.84% )
eylulce(83.9/82.9/1.0/1.19% )
spagot(65.1/64.8/0.3/0.46% )
begum(geri donmek uzere ayrildi )(75.3)
destinam(79.0/78.0/1.0/1.27%)
sıyah24 (58.0/73.9/-15.9/-27.41%
)cok eski uye

14.TAKIM TOPLAM KILO (691.0/703.1/-12.1/-1.75%)

Son düzenleme:
sibel kilo bildirimi yapmamis sin yoksa ben mi kacirdim gozden??
kız gecmısı ıyı okumuyon heraldelülülülülülü
tebrık ederım canım cok guzel kılo verıyorsuna.s.
regl oldugun halde boyleyse reglın bıtınce kac cıkcan acaba-tatlicadiarzu-
arkadaşlar.serince tuğba nete giremiyo sorun olduğu için 68 kiloymuş benden yazmamı istedi.

bilgi verdıgın ıcın tesekkur ederım canım:1hug:

tebrikler sedaa gercekten spor cok ise yariyor ben aksamlari yaptim bu hafta faydasini gordum ama sadece hareket yaptim bu aksam step i hazirladim en az yarim saat step yarim saat hareket yapacam ... bi derhide okumustum bende yediklerini degistirmeden sadece sporla kilo veren cok kisi varmis bos rejim ise yaramiyor demeki.....

sibel walla goremedim snein kiloyu gecmisi gozden yine gecirdim .... aclik gozlerime vurdu benim galiba ..... oglen menude= bol salata yarim tabak zeytin yagli kabak yemegi yarim elma iki dilim kepek ekmegi..... karnim tok ve kendimi acaip hafif hissediyorum super bi duygu

Kızlar Neslıhan aradı bılgısayarında sorun varmıs gıremıyo
kılosu 69.2 olmus:1shok:
anaaaam buda gececek benısenağlama
senağlama
nesye ben su lısteyı tamamlayıp vereyım-tatlicadiarzu-

tabrik ederim canım çok güzel vermişsin.sporda yapıyormusun?

teşekkürler canım ewet gerçekten sporsuz olmuyor ben canımın istediğini yiyorum sadece ölçüyü yarıya indirdim bide akşamları çok hafif yiyorum yoğurtlu sebze haşlama yada çorba genelde akşamları bunları yiyorum ama spor yapınca süper gidiyormuş walla.. sizde hergün enaz 1saat yapmaya çalışın kızlar

tebrık ederım canım cok guzel kılo verıyorsuna.s.
regl oldugun halde boyleyse reglın bıtınce kac cıkcan acaba-tatlicadiarzu-

teşekkür ederim canım ama regl döneminde çok tuzlu yemeyince bide spor yapınca kiloya yansımıyo galiba yani bende öyle oluyor ama çok tuzlu yersem vücut 2kilo su tutuyor -tatlicadiarzu-

tabrik ederim canım çok güzel vermişsin.sporda yapıyormusun?

teşekkür ederim canım evet spor yapıyorum..buhafta havalar iyiydi hergün 1saat yürüdüm yada koştum 1saatte bisiklet sürdüm yani hergün 2saat kadar spor yaptım ondan böyle rahat verdim yoksa 2hafta verince 3üncü hafta mutlaka duruyor..

tebrik ederim şeker..darısı 58 leri görmene inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…